Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sat 3 ekim bat 31 ekim . Klomen kullandım 3 yumurta gelişmişti. Doktorum 19 Ekim'de kontrole çağırmıştı. Çatlatma iğnesi vermek için. Ama hepsi catladigi için iğne kullanmadım. (Bende kendimde 17 ekimde uzayan akıntıyı görmüştüm muhtemelen 17 ekim yumurtlama 18 Ekim'de çatladı diye düşünüyorum). Bu sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı. Hala umut varmi yarın regl bekliyorum. Regl lerim genelde düzenli bazen 1 yada 2 gün erken yada geç olabiliyor. Negatif olup sonra pozitif olan oldu mu?

Adete 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif, BAT bugün, cuma bir tane normal gebelik testi yaptım negatif, dün gece dayanamayıp bir tane daha normal gebelik yaptım o da negatif. Hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum ama bu kadar testten sonra ümidi kesmeli miyim

Kes bacım kes malesf bende adete iki gün kala basladm test yapmaya adetim şuan 4 gün olcak geceli ama hala test negatif. Bugün yaptım negatif. Ne gelen var ne giden. Çıkmıyorsa bilki yok. Olsa silik de dahi olsa çıkar. Nasip nezman ise ozamn inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ne diyelim

Kizlar acile beta testi verjnce ne kadar surede cikar bugun mu cikar yarin mi

Selam kızlar sat 5 ekim bat 30 ekimdi adetim iki gün geçtiki zaten ben reglden 4 gğn önce normal kaset testte öğrendim hamile oldugmu 5 ay önce 6 haftalıkken düşük yaptım şuan istenen beklenen bi gebelikti ve bi hamilelikte olmsı gerekn bütün belritileri yasadım resmen birazda piskolojik diye düşünüyorum yoksa bukadrı imkansız olmalı neyse silik çizgide bthcg yaptırdım 8 cıktı kesin kimyasaldır dedim degeri az görünce ama 44,107 die yukselmeye devam etti ama hala inanamıyorm sanırım kalp atısını duyup herseyin yolunda oldugunu duyana kadar inanamıycmda umarım rabbım isteyen herkese en yakın zamanda en hayırlı sekilde nasip eder

Acilde gecede gitseniz aynı genelde acilde kan verdigim için biliyorum ama bazı doktorlar gebelik testi içinmi geldin diye saçma sapan sorular sorabiliyorlar sanki onlara ne sanane evet gebelik testi için geldim

Özeldeki fiyatlardan haberleri yok tabi ben uyguna biryere yaptırıyorum 39 tl ama bu forumda bir kan testini 150-200e yaptıran brisürü kişi gördüm bizim burda kadın dogum muayne 110 tl bir bthcg testi nasıl bu fiyatlar olabilir aklım almadı açıkcası

Ne güzel sagsaglim kucağına almayı nasip etsin insllah Rabbim. Dairisi da bize insllah :)

İnternet ten de bakabilirsin gittiğin hastaninin labaratuvar sonuçları yaz. Sonra saten senden bilgi istiyor yazıyorsun öğrenebilirsin. Hele şükür kan vermissim
Syan daga veremedm cnm sabah su felan ictim aksam yada yarin sabah gitcem

valla ben de ayni kafadayim, haklisin. simdi 2 gun gecikti ama en az 5 gun falan gecikmesini beklicem test icin, tek çizgi görmek uzuyor

İlk 5 dkda çıktı gebelik midir? Bugün kahverengi akıntımın 3. Günü adet günümde 30 ekimde kahverengi akıntı başladı kırmızı olmadı hiç. Dün rahmimde kalp atışı gibi seyirme hissedince sabah test yaptım bundan daha az belliydi. Okulda bir sürü çay kahve içtim eve geldim test yaptım hemen silik çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…