Allah razi olsun canim rabbim hepimize nasip etsin insallah ❤He yeni evlisin insllah olur ama ihmal etmemek lazım tabiki insllah alırsın güzel haberi duam seninle ve tüm isteyenlerde insllah. Herkes tatsin insllah
Kes bacım kes malesf bende adete iki gün kala basladm test yapmaya adetim şuan 4 gün olcak geceli ama hala test negatif. Bugün yaptım negatif. Ne gelen var ne giden. Çıkmıyorsa bilki yok. Olsa silik de dahi olsa çıkar. Nasip nezman ise ozamn inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ne diyelimAdete 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif, BAT bugün, cuma bir tane normal gebelik testi yaptım negatif, dün gece dayanamayıp bir tane daha normal gebelik yaptım o da negatif. Hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum ama bu kadar testten sonra ümidi kesmeli miyim
2 saate çıkıyor intrenetten sonuca bakabiliyorsunuz yada dr nin elranına dusuyor ıkı saat sonra ordanda öğrenebilrsnzKizlar acile beta testi verjnce ne kadar surede cikar bugun mu cikar yarin mi
Aksam gitsem ayni olur mu2 saate çıkıyor intrenetten sonuca bakabiliyorsunuz yada dr nin elranına dusuyor ıkı saat sonra ordanda öğrenebilrsnz
Aksam gitsem ayni olur mu
Ne güzel sagsaglim kucağına almayı nasip etsin insllah Rabbim. Dairisi da bize insllah :)Selam kızlar sat 5 ekim bat 30 ekimdi adetim iki gün geçtiki zaten ben reglden 4 gğn önce normal kaset testte öğrendim hamile oldugmu 5 ay önce 6 haftalıkken düşük yaptım şuan istenen beklenen bi gebelikti ve bi hamilelikte olmsı gerekn bütün belritileri yasadım resmen birazda piskolojik diye düşünüyorum yoksa bukadrı imkansız olmalıneyse silik çizgide bthcg yaptırdım 8 cıktı kesin kimyasaldır dedim degeri az görünce ama 44,107 die yukselmeye devam etti ama hala inanamıyorm sanırım kalp atısını duyup herseyin yolunda oldugunu duyana kadar inanamıycmda umarım rabbım isteyen herkese en yakın zamanda en hayırlı sekilde nasip eder
Syan daga veremedm cnm sabah su felan ictim aksam yada yarin sabah gitcemİnternet ten de bakabilirsin gittiğin hastaninin labaratuvar sonuçları yaz. Sonra saten senden bilgi istiyor yazıyorsun öğrenebilirsin. Hele şükür kan vermissim
Aminn inşAllah burdan güzel haberlerinizi alırızNe güzel sagsaglim kucağına almayı nasip etsin insllah Rabbim. Dairisi da bize insllah :)
Canım su içmek kan testini etkilemiyor onun içinmi söyledin anlamadım amaSyan daga veremedm cnm sabah su felan ictim aksam yada yarin sabah gitcem
Evet canim bilmiyordumCanım su içmek kan testini etkilemiyor onun içinmi söyledin anlamadım ama
valla ben de ayni kafadayim, haklisin. simdi 2 gun gecikti ama en az 5 gun falan gecikmesini beklicem test icin, tek çizgi görmek uzuyorKes bacım kes malesf bende adete iki gün kala basladm test yapmaya adetim şuan 4 gün olcak geceli ama hala test negatif. Bugün yaptım negatif. Ne gelen var ne giden. Çıkmıyorsa bilki yok. Olsa silik de dahi olsa çıkar. Nasip nezman ise ozamn inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?