- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
Eki Görüntüle 2943624 İlk 5 dkda çıktı gebelik midir? Bugün kahverengi akıntımın 3. Günü adet günümde 30 ekimde kahverengi akıntı başladı kırmızı olmadı hiç. Dün rahmimde kalp atışı gibi seyirme hissedince sabah test yaptım bundan daha az belliydi. Okulda bir sürü çay kahve içtim eve geldim test yaptım hemen silik çizgi çıktı
Dayanamadım acile gittim kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç inşallah pozitiftirGebelik var bence acile gidin kahve lekede olsa belki ilac flan verirler igne yaprlar yada bildgm kadari ile tutunma kanamasi 2.3 gun surmez hayirli olsn bu arada :)
Kanaman oldugunuda soyelseydin keske zaten kan verirken kanaman varmi diye soruyorlar aslinda yani en azindan ben her gittigimde bu soru yoneltildi banaDayanamadım acile gittim kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç inşallah pozitiftir
Haber ver cnm insAllah gebesindir ve sorunsuz gecirirsinDayanamadım acile gittim kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç inşallah pozitiftir
Adetiniz gectimiSelam kızlar
Ben 13 ekimde yumurtlama gördüm, dün test yaptım negatifti
Adet belirtim hiç yok
Ara ara yumurtlama sancısı oluyo ve göğüslerim çok çok acıyo
Bu durumu yaşayan var mı
Pozitif çıksın kadın doğum olan acile gideceğim. Kahverengi akıntım var diyeceğim hayırlısı Allahtan ben zaten sorunluyum. Rahim yarım doğuştan. Operasyon oldum. Pozitifse rapor alıp yatmam gerekecek.Kanaman oldugunuda soyelseydin keske zaten kan verirken kanaman varmi diye soruyorlar aslinda yani en azindan ben her gittigimde bu soru yoneltildi bana
Yumurtlama günüme göre cumartesi günü adet olmam gerekiyordu, yani yumurtlamanın 18. Günü test yapmış oldumAdetiniz gectimi
Rabbim yardimcin olsn canim guzel haberlerni bekliyorumPozitif çıksın kadın doğum olan acile gideceğim. Kahverengi akıntım var diyeceğim hayırlısı Allahtan ben zaten sorunluyum. Rahim yarım doğuştan. Operasyon oldum. Pozitifse rapor alıp yatmam gerekecek.
Yani adetiniz gecikti anladgm kadari ile 18 gunde kesin cikmasi lazim bence ama kan testi daha kesin bi sonuc verir bence birde igun yumurtlamamis olablrsnz adetinz duzenlimi ? Duzensizse eger belkide yeni yumurtluyorsunuzdr yumurtalklrmdq agri var yazmssnzYumurtlama günüme göre cumartesi günü adet olmam gerekiyordu, yani yumurtlamanın 18. Günü test yapmış oldum
Evet maalesef düzensiz, ama yumurtlamadan sonra 14. - 15. Gün kesin adetim gelir, o düzenliYani adetiniz gecikti anladgm kadari ile 18 gunde kesin cikmasi lazim bence ama kan testi daha kesin bi sonuc verir bence birde igun yumurtlamamis olablrsnz adetinz duzenlimi ? Duzensizse eger belkide yeni yumurtluyorsunuzdr yumurtalklrmdq agri var yazmssnz
8.9 pozitif çıktı iki gün sonra tekrar kan testi. Artışa bakılcak inşallah sağlıkla artar ama bu kadar düşük değer nasıl idrarda çıktı hayretRabbim yardimcin olsn canim guzel haberlerni bekliyorum
Canim benimde 8.24 lenidrarda cikti hayirli ugurlu olsun cok sevindim insAllah saglikla kucagna alrsn yukselr o bende korkuyordum ama yukseldi cok sukur onemli olan iki gunde bi iki kati yada daha fazla cikmasi8.9 pozitif çıktı iki gün sonra tekrar kan testi. Artışa bakılcak inşallah sağlıkla artar ama bu kadar düşük değer nasıl idrarda çıktı hayret
İnşallah senin bebişin de hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanim benimde 8.24 lenidrarda cikti hayirli ugurlu olsun cok sevindim insAllah saglikla kucagna alrsn yukselr o bende korkuyordum ama yukseldi cok sukur onemli olan iki gunde bi iki kati yada daha fazla cikmasi
Amin cumlemize insAllahİnşallah senin bebişin de hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hangi marka testte çıktı? Yumurtlamanın kaçıncı günüydü? Ovulasyon takibi yapmış mıydınız?8.9 pozitif çıktı iki gün sonra tekrar kan testi. Artışa bakılcak inşallah sağlıkla artar ama bu kadar düşük değer nasıl idrarda çıktı hayret
Ovulasyon takibi yapmış mıydın? Yumurtlamadan kaç gün sonra anda böyle çıktı?Canim benimde 8.24 lenidrarda cikti hayirli ugurlu olsun cok sevindim insAllah saglikla kucagna alrsn yukselr o bende korkuyordum ama yukseldi cok sukur onemli olan iki gunde bi iki kati yada daha fazla cikmasi
Bebetime ile çıktı. Sabah yaptığım daha silik olan ovula kaset test idi ama bebetime kaset daha belirgin çıkardı. Gonal f iğne kullandım ve 2 günde bir kontrol edildi yumurtalarım. Birü 19 diğeri 20mm idi. aşılama yapılacaktı ki 16 ekimde 2 yumurtam kendiliğinden çatladı aşılamaya gerek yok dedi doktorum. Adet günüm 30 ekimdi kahverengi lekelenme oldu iki gün adet oldum sandım ama kırmızı okmadan geçti. Aslında yumurta çatlamasından sonra bir hafta bel ve kasık ağrım hiç geçmedi.Hangi marka testte çıktı? Yumurtlamanın kaçıncı günüydü? Ovulasyon takibi yapmış mıydınız?
Belirti sol kasık batma hissi ve iki gin önce rahimde kalp atar gibi seyirme bir kaç kere. Gerisi adet belirtileri ile aynı. Sabah erken kalkcam okulda nöbetçiyim. Sorularınız olursa yazın sabah cevap veririmOvulasyon takibi yapmış mıydın? Yumurtlamadan kaç gün sonra anda böyle çıktı?
Belirti var mıydı?
Teşekkürler cevabına, yumurtlamadan kaç gün sonra betanız böyle çıktı?Belirti sol kasık batma hissi ve iki gin önce rahimde kalp atar gibi seyirme bir kaç kere. Gerisi adet belirtileri ile aynı. Sabah erken kalkcam okulda nöbetçiyim. Sorularınız olursa yazın sabah cevap veririmiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?