Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik var bence acile gidin kahve lekede olsa belki ilac flan verirler igne yaprlar yada bildgm kadari ile tutunma kanamasi 2.3 gun surmez hayirli olsn bu arada :)

Selam kızlar
Ben 13 ekimde yumurtlama gördüm, dün test yaptım negatifti
Adet belirtim hiç yok
Ara ara yumurtlama sancısı oluyo ve göğüslerim çok çok acıyo
Bu durumu yaşayan var mı

Dayanamadım acile gittim kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç inşallah pozitiftir
Kanaman oldugunuda soyelseydin keske zaten kan verirken kanaman varmi diye soruyorlar aslinda yani en azindan ben her gittigimde bu soru yoneltildi bana

Kanaman oldugunuda soyelseydin keske zaten kan verirken kanaman varmi diye soruyorlar aslinda yani en azindan ben her gittigimde bu soru yoneltildi bana
Pozitif çıksın kadın doğum olan acile gideceğim. Kahverengi akıntım var diyeceğim hayırlısı Allahtan ben zaten sorunluyum. Rahim yarım doğuştan. Operasyon oldum. Pozitifse rapor alıp yatmam gerekecek.

Pozitif çıksın kadın doğum olan acile gideceğim. Kahverengi akıntım var diyeceğim hayırlısı Allahtan ben zaten sorunluyum. Rahim yarım doğuştan. Operasyon oldum. Pozitifse rapor alıp yatmam gerekecek.
Rabbim yardimcin olsn canim guzel haberlerni bekliyorum

Yumurtlama günüme göre cumartesi günü adet olmam gerekiyordu, yani yumurtlamanın 18. Günü test yapmış oldum
Yani adetiniz gecikti anladgm kadari ile 18 gunde kesin cikmasi lazim bence ama kan testi daha kesin bi sonuc verir bence birde igun yumurtlamamis olablrsnz adetinz duzenlimi ? Duzensizse eger belkide yeni yumurtluyorsunuzdr yumurtalklrmdq agri var yazmssnz

Evet maalesef düzensiz, ama yumurtlamadan sonra 14. - 15. Gün kesin adetim gelir, o düzenli 23. Gün yumurtlama görmüştüm, eminim aslında yumurtlama olduğuna. Belki arada tekrar yumurtlama oldu teşekkür ederim yanıtınız için

8.9 pozitif çıktı iki gün sonra tekrar kan testi. Artışa bakılcak inşallah sağlıkla artar ama bu kadar düşük değer nasıl idrarda çıktı hayret
Canim benimde 8.24 lenidrarda cikti hayirli ugurlu olsun cok sevindim insAllah saglikla kucagna alrsn yukselr o bende korkuyordum ama yukseldi cok sukur onemli olan iki gunde bi iki kati yada daha fazla cikmasi

Canim benimde 8.24 lenidrarda cikti hayirli ugurlu olsun cok sevindim insAllah saglikla kucagna alrsn yukselr o bende korkuyordum ama yukseldi cok sukur onemli olan iki gunde bi iki kati yada daha fazla cikmasi
İnşallah senin bebişin de hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

8.9 pozitif çıktı iki gün sonra tekrar kan testi. Artışa bakılcak inşallah sağlıkla artar ama bu kadar düşük değer nasıl idrarda çıktı hayret
Hangi marka testte çıktı? Yumurtlamanın kaçıncı günüydü? Ovulasyon takibi yapmış mıydınız?

Ovulasyon takibi yapmış mıydın? Yumurtlamadan kaç gün sonra anda böyle çıktı?
Belirti var mıydı?

Hangi marka testte çıktı? Yumurtlamanın kaçıncı günüydü? Ovulasyon takibi yapmış mıydınız?
Bebetime ile çıktı. Sabah yaptığım daha silik olan ovula kaset test idi ama bebetime kaset daha belirgin çıkardı. Gonal f iğne kullandım ve 2 günde bir kontrol edildi yumurtalarım. Birü 19 diğeri 20mm idi. aşılama yapılacaktı ki 16 ekimde 2 yumurtam kendiliğinden çatladı aşılamaya gerek yok dedi doktorum. Adet günüm 30 ekimdi kahverengi lekelenme oldu iki gün adet oldum sandım ama kırmızı okmadan geçti. Aslında yumurta çatlamasından sonra bir hafta bel ve kasık ağrım hiç geçmedi.

Ovulasyon takibi yapmış mıydın? Yumurtlamadan kaç gün sonra anda böyle çıktı?
Belirti var mıydı?
Belirti sol kasık batma hissi ve iki gin önce rahimde kalp atar gibi seyirme bir kaç kere. Gerisi adet belirtileri ile aynı. Sabah erken kalkcam okulda nöbetçiyim. Sorularınız olursa yazın sabah cevap veririm iyi geceler

Belirti sol kasık batma hissi ve iki gin önce rahimde kalp atar gibi seyirme bir kaç kere. Gerisi adet belirtileri ile aynı. Sabah erken kalkcam okulda nöbetçiyim. Sorularınız olursa yazın sabah cevap veririm iyi geceler
Teşekkürler cevabına, yumurtlamadan kaç gün sonra betanız böyle çıktı?
Ovulasyon takibi yapmış mıydıniz, o da koyulaşırmış adet öncesi.
Bu arada iyi nöbetler meslektaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…