Yaaa hayırlısı ile bu ay olmuştur umarımSilik cizgiyi bende gördüm inslaalh hamilesindir
Bende klomen kullandım.ayni şekilde benimde kendi kendine çatlamış. İğne vermedi doktor. Benimde bat 31 ekim. Bende hiç ağrı yok.Bat 30 Ekim. Aşılama tedavisi olurken gonal f kullandım 2 yumurtam gelişti. Çatlatma iğnesi vurulacağım gün çatlamanın kendi kendine olduğunu gördü doktorum. Son ilişki ne zaman dedi. Dün gece dedim süper aşılamaya gerek yok bat bekleyelim dedi. O günden beri bel ve kasık ağrım geçmedi 4 gündür. İnşallah döllenmeden yerleşmedendir ağrılarım
evet olumlu bir şey spermler ile birleştiyse gebelik ihtimali var demekCanim merhaba bende bugün doktor kontrolü ne gittum. Yumurtalar çatlamış rahim kalınlaşmış dedi. Bu gebelik bu olumlu bişey mi
bu doktorları ben nereden buluyorum gerçekten ya size nasıl veriyorlar bu ilaçları iğneleri bana kesinlikle vermiyor infertilite bölümüne başvur aşılama yaptır direkt diyor....
düzenli olarak 7-8 ay ama ard arda denemediğim aylar da var şu 3 aydır her ay deniyorum diyebilirim ama öncesinde de korunmasız oluyordu ilişkilerimmerhaba
ne kadardır deniyorsunuz
düzenli olarak 7-8 ay ama ard arda denemediğim aylar da var şu 3 aydır her ay deniyorum diyebilirim ama öncesinde de korunmasız oluyordu ilişkilerim
istanbuldayım ben de söyledim ama senin bir problemin yok boşuna hormon yüklemek gerekmez dedi yumurtlama var çatlama var dedi artık bilmiyorum....aşılama için çok erken o zaman bence tabi ki
hangi şehirdesiniz. birde bazen doktorları biraz yönlendirmekte gerekiyor diye düşünüyorum.
ben mesela doktorma acaba klomen ile mi denesek demiştim. oda tabi olabilir deyip verdi
Teşekkür ederim cnnevet olumlu bir şey spermler ile birleştiyse gebelik ihtimali var demek
antalya da olsan doktor önerirdim.istanbuldayım ben de söyledim ama senin bir problemin yok boşuna hormon yüklemek gerekmez dedi yumurtlama var çatlama var dedi artık bilmiyorum....
gidiyorum özele de devlete de doktor işleyiş güzel çarka çomak sokmayalım neden hormon yüklemek için ilaç verelim zaten yumurta var sorun spermlerde olabilir ona yoğunlaş senin tedavi görmene gerek yok deniliyor....antalya da olsan doktor önerirdim.
ama eğer gidebiliyorsan bahçelievler memorial öneririm bir dönem ben çalıştım. iyi doktorlar var
Moralini bozma lütfenBen adet oldum silik çizgi falan artık inancım kalmadı testlere kızlar umarım sizde durumlar iyidir
eşiniz yaptırmadıysa testlerini yaptırsın amagidiyorum özele de devlete de doktor işleyiş güzel çarka çomak sokmayalım neden hormon yüklemek için ilaç verelim zaten yumurta var sorun spermlerde olabilir ona yoğunlaş senin tedavi görmene gerek yok deniliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?