Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 30 Ekim. Aşılama tedavisi olurken gonal f kullandım 2 yumurtam gelişti. Çatlatma iğnesi vurulacağım gün çatlamanın kendi kendine olduğunu gördü doktorum. Son ilişki ne zaman dedi. Dün gece dedim süper aşılamaya gerek yok bat bekleyelim dedi. O günden beri bel ve kasık ağrım geçmedi 4 gündür. İnşallah döllenmeden yerleşmedendir ağrılarım

Bende klomen kullandım.ayni şekilde benimde kendi kendine çatlamış. İğne vermedi doktor. Benimde bat 31 ekim. Bende hiç ağrı yok.

Canim merhaba bende bugün doktor kontrolü ne gittum. Yumurtalar çatlamış rahim kalınlaşmış dedi. Bu gebelik bu olumlu bişey mi
evet olumlu bir şey spermler ile birleştiyse gebelik ihtimali var demek

bu doktorları ben nereden buluyorum gerçekten ya size nasıl veriyorlar bu ilaçları iğneleri bana kesinlikle vermiyor infertilite bölümüne başvur aşılama yaptır direkt diyor....

bu doktorları ben nereden buluyorum gerçekten ya size nasıl veriyorlar bu ilaçları iğneleri bana kesinlikle vermiyor infertilite bölümüne başvur aşılama yaptır direkt diyor....

merhaba

ne kadardır deniyorsunuz

düzenli olarak 7-8 ay ama ard arda denemediğim aylar da var şu 3 aydır her ay deniyorum diyebilirim ama öncesinde de korunmasız oluyordu ilişkilerim

aşılama için çok erken o zaman bence tabi ki
hangi şehirdesiniz. birde bazen doktorları biraz yönlendirmekte gerekiyor diye düşünüyorum.
ben mesela doktorma acaba klomen ile mi denesek demiştim. oda tabi olabilir deyip verdi

istanbuldayım ben de söyledim ama senin bir problemin yok boşuna hormon yüklemek gerekmez dedi yumurtlama var çatlama var dedi artık bilmiyorum....

istanbuldayım ben de söyledim ama senin bir problemin yok boşuna hormon yüklemek gerekmez dedi yumurtlama var çatlama var dedi artık bilmiyorum....
antalya da olsan doktor önerirdim.
ama eğer gidebiliyorsan bahçelievler memorial öneririm bir dönem ben çalıştım. iyi doktorlar var

Ben adet oldum silik çizgi falan artık inancım kalmadı testlere kızlar umarım sizde durumlar iyidir

antalya da olsan doktor önerirdim.
ama eğer gidebiliyorsan bahçelievler memorial öneririm bir dönem ben çalıştım. iyi doktorlar var
gidiyorum özele de devlete de doktor işleyiş güzel çarka çomak sokmayalım neden hormon yüklemek için ilaç verelim zaten yumurta var sorun spermlerde olabilir ona yoğunlaş senin tedavi görmene gerek yok deniliyor....

Benim de bat 26 Ekim bu ay sadece ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum am hamilelik belirtisi diyemiyorum. İnsAllah hayırlı sonuç aliriz

Benim bel ağrısı kasık dolgunluk hissi devam ediyor. Bugün 5. Gün çatlamadan beri. Sürekli adet olacak gibiyim. Ama daha 10 gün var. İnşallah hepimiz bu ay hamişizdir

eşiniz yaptırmadıysa testlerini yaptırsın ama
bizimde 10 ay oldu 8. ayda eşimde bende tüm testlerimizi yaptırdık bir sorunumuz yok ama zamanı var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…