Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet o konuda çok haklısın belli bir zaman sonra insan da bağımlılık yapıyor bende girmek istemiyorum sonra her gördüğümü kendime empoze ediyorum olmayınca da aşırı moralim bozuluyor psikolojimi etkiliyorum bende girmek istemiyorum sonra bir şey çıkıyor tık buradayım

Bu konuya çok odaklanmakla ilgili diye düşünüyorum. Benim de yapmam gereken ama ertelediğim bir sürü işim var ve kaçınıyorum sanırım . Yerine de bunu koyduğumu düşünüyorum. Her açıdan bana zarar vermeye başladı, bu kadar çok odaklanınca da gebelik zorlaşıyor diğer yandan işler birikiyor. Yani kendi açımdan böyle olduğuna karar verdim. Umarım başarabilirim. Olumlu olumsuz sonucu yazmaya gelirim ama.

ben de uzaklaşmak istiyorum ya ama aklıma bir şey takılıyor işte hemen buradayım kesinlikle bunu kafadan çıkartmadan olmayacak bende unutmak lazım bu işin en büyük düşmanı stres sıkıntı sürekli kafaya takmak....

umudunu kaybetme umarım güzel haberi alırsın bu ay
benimde 7 gün var hiç belirtim yok belirti yaşamadan hamile olan çok arkadaşım var o yüzden umutluyum bu ay olacak :)

Benim bat 25 ekim hicbir belirti yok sadece arada belimde ve sirtimda agrim var gebelikde boyle seyler yasayan oldu mu acaba cunku sogukda felan korunmama ragmen agrim var yani birde ishal var normal mi acaba ?

Benim bat 25 ekim hicbir belirti yok sadece arada belimde ve sirtimda agrim var gebelikde boyle seyler yasayan oldu mu acaba cunku sogukda felan korunmama ragmen agrim var yani birde ishal var normal mi acaba ?
Kizlarr

Kizlar bata 9 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi çıkmaz demi.yapan hiç oldumu

Kızlar 5 gün kala yaptığım testte çok silik bir çizgi var ama kuruma çizgisi mi normal çizgi mi emin olamıyorum ilk anda farketmemişim sonradan bakınca farkettim emin olamıyorum o yüzden

Benim de bat 26 sol kasıkta hafif batma dışında hiç bişey hissetmiyorum.

Benimde 26 adet sancısına benzer kasık agrılarım hafif göğüs hassasiyeti mide bulantısı falan var hayırlısı bakalım
Canım senin alıntıları okudum tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyoruz benimde bat 26. Ve 5 gün varken test yaptım erken gebelik testi birşey çıkmadı sonra baktığımda silik çizgi gördüm ama çok silik bugün yine normal kaset test yaptım negatif umudumu yitirdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…