Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Bende de aynı şeyler var. Bugün bat günüm yaptım ama negatif. Ama regl olmadıysam umut vardır diyorum. Beklemek zor biliyorum. Regl gününde sabah ilk idrarla yap istersen. Beklemiş idrarla daha doğru sonuç veriyor diyorlar. Keşke ben de öyle yapsaydım, neyse yarına artık

Ayni durumdayiz demek canim, olmadigimiz surece umut var demektir haklisin ama prodoctor guvenilir bir marka ya %80 dogru ihtimal diye dusunuyorum umudum azaldi ama carsambaya kadar beklicem

Akintiniz var mı acaba.benimde bat 3 4 eylül sabah idrar testim negatif cikti maalesef

Gözünüz aydın cok sevındım adınıza saglıcakla kucgaınıza almak nasıp olsun ınss

Akintim azaldi canim yok gibi birsey su an, goguslerim tas gibi dokununca bile aciyor, test bir de erken gebelik negatif cikinca cok sasirdim yani cidden ne bekliyim bilmiyorum artik
Benim sadece kasigima girip çıkan sancılar oluyordu üç dört gün öncesine kadar. Şuan o da yok akıntım fazla sadece o kafamı karıştırdı ama test negatif. Üzülme desem de boş biliyorum canım regle kadar bekle istersen inşallah olmazsın bir test daha yaparsın bat günü olmazsa

Senin de oyle canim, bat bugun olabilir ama gecikme varsa belki de gec dollenme olur vs canini sikma regl olmadigimiz surece umut var yine de

Kızlar benim reglim 4 gün gecikti. Erken gebelik testi yaptım negatif geç döllenme mi oldu diyorum ama kendimi kandırmak da istemiyorum. Gecikince çok heveslenmiştim ilk defa

Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Allah Allah tuhaf benim eşimde gitti çocuk düşünüyoruz genel kontrol olmak istiyorum diye sperm testi falan yaptılar
Bilmiyorum yani burda işler nasıl yürüyor anlamadım dili farklı yanlış bi şey mi anladık o gün eşimle gitmedim acaba eşim mi yaptırmak istemedi belki öyle olmuştun söylemiyordur

Bilmiyorum yani burda işler nasıl yürüyor anlamadım dili farklı yanlış bi şey mi anladık o gün eşimle gitmedim acaba eşim mi yaptırmak istemedi belki öyle olmuştun söylemiyordur
Belki yaptırmak istememiş olabilir her erkek yaptırmıyor bunu bi tanıdığım var oda eşini götüremedi. Biz zaten biliyorduk bilinçli gittik eşimde istedi en azından birimizde bişey varsa tedavisine bakarız diyerekten direk kabul etti

Benimkinde kabul etti ama işte emin olamadım niye yapmasınlar diye olmadı yanımda doktoru arayacağım Emin olmak için öyle bi şey yaptıysa da ona ne yaparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…