- 25 Ağustos 2025
- 25
- 3
- 1
- 28
Bende de aynı şeyler var. Bugün bat günüm yaptım ama negatif. Ama regl olmadıysam umut vardır diyorum. Beklemek zor biliyorum. Regl gününde sabah ilk idrarla yap istersen. Beklemiş idrarla daha doğru sonuç veriyor diyorlar. Keşke ben de öyle yapsaydım, neyse yarına artıkKizlar selam, tum belirtilerim var kasikta dolasan agri, mide bulantisi, gogus hassasiyeti, gaz ve asiri uykuya dusme, bat 3 eylul yani regle 2 gun var, bugun dayanamayip prodoctor erken hamilelik testi yaptim ama bariz negatif, test icin erken mi davrandim yoksa bu ay husran mi oldu cok moralim bozuldu.
Hayırlı haberlerini alırız inşallahSağlık ocağında kan verdim canım yarın öğlen çıkarmış
Benimde öyle bie cocugum var cok sukur hormonlar amh ıyıyse olur ınsss en yakın zamanda benım amh düşük birazMerhana normal.herseyim baktirdim 37 benim 1 cocugum var ikinci icin benim
Ayni durumdayiz demek canim, olmadigimiz surece umut var demektir haklisin ama prodoctor guvenilir bir marka ya %80 dogru ihtimal diye dusunuyorum umudum azaldi ama carsambaya kadar beklicemBende de aynı şeyler var. Bugün bat günüm yaptım ama negatif. Ama regl olmadıysam umut vardır diyorum. Beklemek zor biliyorum. Regl gününde sabah ilk idrarla yap istersen. Beklemiş idrarla daha doğru sonuç veriyor diyorlar. Keşke ben de öyle yapsaydım, neyse yarına artık
Akintiniz var mı acaba.benimde bat 3 4 eylül sabah idrar testim negatif cikti maalesefKizlar selam, tum belirtilerim var kasikta dolasan agri, mide bulantisi, gogus hassasiyeti, gaz ve asiri uykuya dusme, bat 3 eylul yani regle 2 gun var, bugun dayanamayip prodoctor erken hamilelik testi yaptim ama bariz negatif, test icin erken mi davrandim yoksa bu ay husran mi oldu cok moralim bozuldu.
Akintim azaldi canim yok gibi birsey su an, goguslerim tas gibi dokununca bile aciyor, test bir de erken gebelik negatif cikinca cok sasirdim yani cidden ne bekliyim bilmiyorum artikAkintiniz var mı acaba.benimde bat 3 4 eylül sabah idrar testim negatif cikti maalesef
Gözünüz aydın cok sevındım adınıza saglıcakla kucgaınıza almak nasıp olsun ınssKızlar grubu yeni gördüm bayadır girmiyordum bat 2 Eylül tahmini yumurtlama bilmiyorum bu ay takip etmedim dün gece gebe olduğumla ilgili rüya görerek sabah test yaptım pozitif çıktıbelirtimi sorarsanız adet olacak gibi 2-3 gündür ağrım var ama aynı adet ağrısı tek taraflı değil bu arada başka belirtimde olmadı
Benim sadece kasigima girip çıkan sancılar oluyordu üç dört gün öncesine kadar. Şuan o da yok akıntım fazla sadece o kafamı karıştırdı ama test negatif. Üzülme desem de boş biliyorum canım regle kadar bekle istersen inşallah olmazsın bir test daha yaparsın bat günü olmazsaAkintim azaldi canim yok gibi birsey su an, goguslerim tas gibi dokununca bile aciyor, test bir de erken gebelik negatif cikinca cok sasirdim yani cidden ne bekliyim bilmiyorum artik
Senin de oyle canim, bat bugun olabilir ama gecikme varsa belki de gec dollenme olur vs canini sikma regl olmadigimiz surece umut var yine deBenim sadece kasigima girip çıkan sancılar oluyordu üç dört gün öncesine kadar. Şuan o da yok akıntım fazla sadece o kafamı karıştırdı ama test negatif. Üzülme desem de boş biliyorum canım regle kadar bekle istersen inşallah olmazsın bir test daha yaparsın bat günü olmazsa
Aynen hakkımızda hayırlısı inşallah güzel haberler alırız kuzumSenin de oyle canim, bat bugun olabilir ama gecikme varsa belki de gec dollenme olur vs canini sikma regl olmadigimiz surece umut var yine de
İmkanın varsa bı kan ver istersen canım netleşirKızlar benim reglim 4 gün gecikti. Erken gebelik testi yaptım negatifgeç döllenme mi oldu diyorum ama kendimi kandırmak da istemiyorum. Gecikince çok heveslenmiştim ilk defa
Biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Regl olmazsam doktora gidicem neden olmadım diye artık. Aslında bu kadar heveslenmek de iyi değil hayal kırıklığı büyük oluyor :)İmkanın varsa bı kan ver istersen canım netleşir
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar grubu yeni gördüm bayadır girmiyordum bat 2 Eylül tahmini yumurtlama bilmiyorum bu ay takip etmedim dün gece gebe olduğumla ilgili rüya görerek sabah test yaptım pozitif çıktıbelirtimi sorarsanız adet olacak gibi 2-3 gündür ağrım var ama aynı adet ağrısı tek taraflı değil bu arada başka belirtimde olmadı
Bilmiyorum yani burda işler nasıl yürüyor anlamadım dili farklı yanlış bi şey mi anladık o gün eşimle gitmedim acaba eşim mi yaptırmak istemedi belki öyle olmuştun söylemiyordurAllah Allah tuhaf benim eşimde gitti çocuk düşünüyoruz genel kontrol olmak istiyorum diye sperm testi falan yaptılar
tamam CanımSağlık ocağında kan verdim canım yarın öğlen çıkarmış
Belki yaptırmak istememiş olabilir her erkek yaptırmıyor bunu bi tanıdığım var oda eşini götüremedi. Biz zaten biliyorduk bilinçli gittik eşimde istedi en azından birimizde bişey varsa tedavisine bakarız diyerekten direk kabul ettiBilmiyorum yani burda işler nasıl yürüyor anlamadım dili farklı yanlış bi şey mi anladık o gün eşimle gitmedim acaba eşim mi yaptırmak istemedi belki öyle olmuştun söylemiyordur
Bat tarıhımız aynı bende dün gece kan verdım negatıf artık umudum bıttı tamamen . Adetı beklıyorum tekrar denıcez bakalımAkintiniz var mı acaba.benimde bat 3 4 eylül sabah idrar testim negatif cikti maalesef
Benimkinde kabul etti ama işte emin olamadım niye yapmasınlar diye olmadı yanımda doktoru arayacağım Emin olmak için öyle bi şey yaptıysa da ona ne yaparım bilmiyorumBelki yaptırmak istememiş olabilir her erkek yaptırmıyor bunu bi tanıdığım var oda eşini götüremedi. Biz zaten biliyorduk bilinçli gittik eşimde istedi en azından birimizde bişey varsa tedavisine bakarız diyerekten direk kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?