Hamileliğe dair belirtileriniz var mı peki? Ağrılar, sancılar, hassasiyet, mide bulantısı tarzı? Benim de yarındı bat inşallah regl olmayız ve hamileyizdirAynı durumdaymışız bende 18 yumurtlamayfı test hala negatif çıkıyor yarın adet başlangıcı normalde belirti olurdu yada lekelenme başlardı şimdi olmadı umarım olmayız umarım hamileyizdir
Canım bende kasık ağrısı oluyor ara ara bel ağrısı çok var şişkinlik var baş ağrısı var yani belirtileri inşallah hamileliktendir diyorum ama adetten önce normalde lekelenmem olurdu şimdi öyle birşey yok bu ay da regl olursam artık iyice hayal kırıklığı olacak inşallah hamileyizdir hayırlısı ile bu stresten kurtuluruzHamileliğe dair belirtileriniz var mı peki? Ağrılar, sancılar, hassasiyet, mide bulantısı tarzı? Benim de yarındı bat inşallah regl olmayız ve hamileyizdir
Yarın elenmezsek bakalım, o zaman çok daha umutlanıcam. Hamileliktendir umarım senin belirtilerin deCanım bende kasık ağrısı oluyor ara ara bel ağrısı çok var şişkinlik var baş ağrısı var yani belirtileri inşallah hamileliktendir diyorum ama adetten önce normalde lekelenmem olurdu şimdi öyle birşey yok bu ay da regl olursam artık iyice hayal kırıklığı olacak inşallah hamileyizdir hayırlısı ile bu stresten kurtuluruz
Hayır henüz yaptırmadılar sadece üç ay sonrasına randevu verdiler bende anlamadımSperm testi yaptırmadılar mı eşinize
Yarın elenmezsek bakalım, o zaman çok daha umutlanıcam. Hamileliktendir umarım senin belirtilerin d
Ay inşallahYarın elenmezsek bakalım, o zaman çok daha umutlanıcam. Hamileliktendir umarım senin belirtilerin de
Benim de 20 Ağustos pik 21 Ağustos öğleden sonra silikleşti dpo 11 saydım ben bugünüKızlar 21 ağustos öğleden sonra ovulasyon testim silikleşti uygulamaya göre farklı dpo tarihi veriyor yapay zeka farklı yanı kaç depo olduğumu anlamadım parmak hesabı yaptım ama bu uygulamalar neden farklı anlamadım 21 ağustosu dpo olarak saymalı mıyım
Yapay zeka 10 diyorBenim de 20 Ağustos pik 21 Ağustos öğleden sonra silikleşti dpo 11 saydım ben bugünü
İnşallah canım yarın kan vericem inşallah hepimiz güzel haberler alırız rabbim sen hayırlısı artıkCok belirgin canim masallah, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Simge hayırlısı olsunBen elendim bugun regl oldum
Allah Allah tuhaf benim eşimde gitti çocuk düşünüyoruz genel kontrol olmak istiyorum diye sperm testi falan yaptılarHayır henüz yaptırmadılar sadece üç ay sonrasına randevu verdiler bende anlamadım
Ne oldu sonuç canımKızlar üstteki fotoğrafla 2 gun öncesine ait 2 gün önceki test çok silikti bugün yaptım bir de baya belirgin olmuş bat 2 eylül yarın kan vericem dua eder misiniz. İnşallah kan sonucuda güzel gelir. Önceki gebeliğim ikizdi ve karnımda 6 aylıkken kalpleri durdu Rabbim inşallah bunu tamamına erdirsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar grubu yeni gördüm bayadır girmiyordum bat 2 Eylül tahmini yumurtlama bilmiyorum bu ay takip etmedim dün gece gebe olduğumla ilgili rüya görerek sabah test yaptım pozitif çıktıbelirtimi sorarsanız adet olacak gibi 2-3 gündür ağrım var ama aynı adet ağrısı tek taraflı değil bu arada başka belirtimde olmadı
Merhana normal.herseyim baktirdim 37 benim 1 cocugum var ikinci icin benimSimge hayırlısı olsun
Senin yasın kac hormon degerlerıne baktırdınmı hiç?Ayrıca amh degerıne???
Sağlık ocağında kan verdim canım yarın öğlen çıkarmışNe oldu sonuç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?