Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Selam kızlar, benim de 1 eylül bat. 14 ağustos pik gördüm bakalım inşallah bu sefer olur hayırlısı

kızlar ya ben dün akşam 8 gibi test yaptım o zaman da çok silik görmüş gibiydim sabah yine baktım çizgi bariz belli ama kuruma çizgisi midir bu nedir aydınlatır mısınız beni

İnşallah siz geçince mi test yapacaksınız
ay dün yaptım ekledim hatta fotoğrafını. adetime 6-7 gün var dün yaptığımda da sanki hayalet bi çizgi gördüm sabah baktığımda fotoğraftaki gibiydi ya bilemedim kuruma mı acaba

Eklentiler

• IMG_6682.webp
    136,9 KB · Görüntüleme: 75
ay dün yaptım ekledim hatta fotoğrafını. adetime 6-7 gün var dün yaptığımda da sanki hayalet bi çizgi gördüm sabah baktığımda fotoğraftaki gibiydi ya bilemedim kuruma mı acaba

Merhaba çok sevindim sizin adınıza sarısı bana ve tüm istiyenlere olsun inşallah
Benim yumurtalama da pik gördüğüm gün 14 ağustostu sanırım aynı gün erken gebelik testi mi yaptınız acaba bilgi verebilir misiniz dün yaptığımda negatif çıkmıştı çok erken gösterir mi acaba

Testin markası nedir canım inşallah kuruma değildir.

dün yaptım erken gebelik inş kuruma değildir uzaktan göz kırpmıştır

Dpo 6. Akıntım yeni başladı bel ve kasık ağrım var sızlıyor regl olacak gibi. Sıcak basması yaşıyorum ve hiç çıkmayan sivilcem çıktı tabi düşünmekten olabilir bat 1 Eylül

Kızlar selam herkese benimde çatlatma 12 Ağustos aşılamam da 14 ağustosta oldu aşılamadan beri aşırı kasık bel ağrısı çektim ama hafifliyor gitgide ara ara oluyor sadece. Reglye 5 6 gün var daha ama beklemek çok zor gerçekten umarım bu ay sonu hepimiz pozitifleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…