- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
hani buraya küfür yazmam doğru olmaz ama o kadar sinirliyim ki şu anda. sevgilisi olan bi erkeğe bildiği halde neden bi kız "çok özledim buluşalım mutlaka , canım benim keşke burda olsan,ah bir an önce ankaraya gelsen de buluşsak" manasında mesajlar atar ki . hayır arkadaş falan değiller, normalde kıskanç biri de değilim ama bunu duyunca kulaklarımdan duman fışkırdı resmen , ağzıma ne geldiyse söyledim . sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş de sıkıntı o değil bence, bir kadının kendine bunu yakıştırması , haksız mıyım kızlar ?
Bende bende anlam veremiyorum.Erkekleri bişey sananları.Şekil a senhayır bazı kadınların bu kadar gurursuz olmalarına anlam veremiyorum
hani buraya küfür yazmam doğru olmaz ama o kadar sinirliyim ki şu anda. sevgilisi olan bi erkeğe bildiği halde neden bi kız "çok özledim buluşalım mutlaka , canım benim keşke burda olsan,ah bir an önce ankaraya gelsen de buluşsak" manasında mesajlar atar ki . hayır arkadaş falan değiller, normalde kıskanç biri de değilim ama bunu duyunca kulaklarımdan duman fışkırdı resmen , ağzıma ne geldiyse söyledim . sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş de sıkıntı o değil bence, bir kadının kendine bunu yakıştırması , haksız mıyım kızlar ?
hanımefendi, yaşadığınız kötü tecrübelerden dolayı böyle düşünmeniz benim suçum değil, ben gayet mutluyum erkek arkadaşımla , herkesi genelleyip beni suçlamayın lütfen. herkes hata yapabilir bu tavrınız çok yanlış.Bende bende anlam veremiyorum.Erkekleri bişey sananları.Şekil a sen
konuyu çözüme ulaştırdık teşekkürler herkese.sevgılının sana soylemedıgı seyler olabılır mı?
bence bunu bi düşün derim...
çok komiksiniz gerçekten , stand up a falan çıksanız? ben derdimi anlatıyorum siz dalga geçiyorsunuzHii tamam benim kocisim yapmaz benim sevgilim yapmazz pis kaka kiz hep kendi kendine yapiyor cok haklisin erkek arkadasin tepkisini koymus bencede guven hahahahahahahahahahahahahahahahaha .d yoruldum .d
Hanımefendi ben şimdiye kadar kötü bir tecrübe yaşamadım sizin konunuzu okuyup yorum yapan herkeste kötü bir tecrübe yaşadığı için yorum yapmadı.Bu kadarda kör olmayın .Resmen görünen köy klavuz istemez.hanımefendi, yaşadığınız kötü tecrübelerden dolayı böyle düşünmeniz benim suçum değil, ben gayet mutluyum erkek arkadaşımla , herkesi genelleyip beni suçlamayın lütfen. herkes hata yapabilir bu tavrınız çok yanlış.
Hanımefendi ben şimdiye kadar kötü bir tecrübe yaşamadım sizin konunuzu okuyup yorum yapan herkeste kötü bir tecrübe yaşadığı için yorum yapmadı.Bu kadarda kör olmayın .Resmen görünen köy klavuz istemez.
Bu adam evet seni aldatmamış olabilir(sadece aldatmayı yatmak saydığımız için) bu kız bu kadar yüz bulmasa 1 sene boyunca durmadan nasıl mesaj atabilir.
Size biri mesaj atabilir mi siz izin verir misiniz?
Konunun cevabı aslında bu kadar basit.
Nisanliniz bunu ayirt edemeyecek, cizgiyi cekemeyecek kadar saf mi?
Öyleyse eger, karakteri oturmus birini bulun, her kiza mesaja kanmasin.
Bazi kizlar da böyle kör olmayi tercih ediyor sanirim.
evet nişanlım çok iyi niyetli ve karşısındaki herkesi de kendi gibi sanan biri. nişanlıma kimse konu sahibinin sevgilisine atıldığı gibi mesajlar atılamaz, o işin başka bir boyutu. ve galiba ben biraz fazla çakalım. öyle ki benim yanımda siz saf kalırsınız. ben bi kızın merhaba deyişinden, şu konuyu anlamadım gösterir misin deyişinden, pardon kaleminiz var mı deyişinden niyetini anlarım. bu kadar erken anlarken ben nişanlımın olayı geç farketmesi normal.
ayrıca karakteri oturmuş birini bulun demek haddinize değil. 3 aylık sevgiliden bahsetmiyorum, 5 senelik sevgilimden ve nişanlımdan bahsediyorum, siz bu cümleyi kurarken sizin karakterinizden şüphe etmemek elde değil.
yanlış anlamışsınız, bir yıl sonra mesaj attı bir yıl boyunca değil. teşekkür ederim yorumunuz içinHanımefendi ben şimdiye kadar kötü bir tecrübe yaşamadım sizin konunuzu okuyup yorum yapan herkeste kötü bir tecrübe yaşadığı için yorum yapmadı.Bu kadarda kör olmayın .Resmen görünen köy klavuz istemez.
Bu adam evet seni aldatmamış olabilir(sadece aldatmayı yatmak saydığımız için) bu kız bu kadar yüz bulmasa 1 sene boyunca durmadan nasıl mesaj atabilir.
Size biri mesaj atabilir mi siz izin verir misiniz?
Konunun cevabı aslında bu kadar basit.
Ağzına sağlık yanındayım biz kadınların hisleri daha kuvvetlidir erkeklere göre onların fark etmediğini fark edebiliyoruz hele ki erkek art niyetli olmasın saf temiz onlar daha naif idrak edemiyor edenler ise genelde o kız senin bu kız benim mantığında olan çok uyanık ve tecrübeli tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?