bazı kızlar o kadar..



sevgılının sana soylemedıgı seyler olabılır mı?


bence bunu bi düşün derim...
 
ateş olmayan yerden duman çıkmaz kızı suçlıcağınıza sevgilinizde hata arayın.. bu msjlar niye eşime gelmiyor veya bana hatta sana.... saçma
 
Önceden olsa ben de direkt kızı suçlardım, ama bence de kesinlikle önce sevgilinizden emin olun. Eğer eminseniz sevgilinizin yapacağı çok basit, kızı her türlü ortamdan engellesin, bir erkek istemedikçe bir kız ona ulaşamaz...
 
Ben de bu tur durumlarda hep bir "yuz veren" oldugunu dusunurdum ta ki belki sadece istisna belki de kural bozan bir istisna ile karsilasincaya dek.

Ben ki asla bir hanimin bunlari yapabilecegine ihtimal vermezken butun acikligiyla gormustum "yapabiliyorlarmis" boyle seyler.

O yuzden suclarken veya guvenirken olculu olmak lazim.

Eger sevgiliniz sizi bundan haberdar ediyorsa ve guvenebiliyorsaniz bazen yuz verme durumundan degil yuz vermeme durumundan da yapismis olabiliyorlar hanim kizlarimiz.
 
hareket noktanız "o kız" değil sevgiliniz olmalı.
bir kadın neden durduk yere yüz görmediği ya da karşılık bulamadığı adama bu tarz mesajlar çeksin ki?
sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş diye yazmışsınız. bir daha ne demek demek ki görüşme söz konusu.
bu forumda aşk acısı çekmesine ve karşısındaki erkek gayet uygun olmasına rağmen hislerini açıklamaya çalışan bir çok hemcinsimiz var.
bence sıkıntı kızda değil, sevgilinizi deşin biraz.
 

Sevgililer birbirine böyle bir mesaj atar ancak.
Normal arkadaş olsalar bile böyle mesaj atmaz ne kadar samimi olursa olsun...
Bence kızla aralarında bir durumlar var, çok safsın gibime geldi.
Ya da kız ruh hastası.
 
ben nisanliyken bana da is ortamindan bi arkadasim farkli davranmaya baslamisti. nisanli oldugumu bildigi halde mesaj atip canimli cicimli konusmaya calisiyordu, anladim tabi durumu. ne arkadasim nisanlimi, ne de nisanlim arkadasimi taniyordu. hemen kendisine benle boyle konusmamasi gerektigini soyledim. telefonunu da engelledim. nisanlima da hicbisey soylemedim, cunku siz yeteri kadar kararliysaniz karsi taraf da vazgeciyor. sonucta bazen insanlar mesafe koysa da karsisindaki sansini deneyebiliyor, onemli olan sizin durusunuz. belki konu sahibine de boyle birisi denk gelmistir.

ama konu sahibinin dedigi birsey var oraya kafam takildi, erkek arkadasi ego tatmini icin mesajlari saklamis. iste ben burda durup bi dusunurum. cunku ego tatmini isteyen kisi mesaj gelmesinden hoslaniyodur, karsilik veriyodur. iliskisine zarar geleceginden korkan, gercekten konusmak istemeyen insan hemen engeller ve boyle biseyin konusunu da acmaz. ben olsam dikkat ederim. boyle bi durumu hos karsilamadigini acikca belirt bence.
 
Demek ki sınır çizilir gibi yapılmış. Biz buna halk arasında göz boyama diyoruz.

Durum senin inandığın ve erkek arkadaşının söylediği gibi bir kere buluşma ile sınırlı değildir. Yüzyüze de telefonda da çok defa buluşulmuş.
Ama aşkın gözü kör dimi nelere inanıyor insan.

Senin dediğin gibi .......... bir kesim var tabi. Ama yüz verildiği kadar yapışabilir sonuçta.

Bana böyle mesaj çekilecek de yazdığım cevapla telefon numaramı bile siler karşımdaki.
 
Bende bende anlam veremiyorum.Erkekleri bişey sananları.Şekil a sen
hanımefendi, yaşadığınız kötü tecrübelerden dolayı böyle düşünmeniz benim suçum değil, ben gayet mutluyum erkek arkadaşımla , herkesi genelleyip beni suçlamayın lütfen. herkes hata yapabilir bu tavrınız çok yanlış.
 
Hii tamam benim kocisim yapmaz benim sevgilim yapmazz pis kaka kiz hep kendi kendine yapiyor cok haklisin erkek arkadasin tepkisini koymus bencede guven hahahahahahahahahahahahahahahahaha .d yoruldum .d
çok komiksiniz gerçekten , stand up a falan çıksanız? ben derdimi anlatıyorum siz dalga geçiyorsunuz
 
Var oyle insanlar. Kadin veya erkek fark etmiyor. Benim esime boyle bir sey yazsa bir arkadasi, icimden kiskanirim belki ama belli etmem kesinlikle. Ve bertaraf ederim konuyu. Cunku ben esime bakarim. O nasil davranmasi gerektigini bilmeli. Biliyorsa sorun yok. Erkek veya kadin isterse boyle kisilere karsi bir durus takinabilir.

Arkadasiniz da dogru durusu takindiysa sorun yok bence.
 
Hanımefendi ben şimdiye kadar kötü bir tecrübe yaşamadım sizin konunuzu okuyup yorum yapan herkeste kötü bir tecrübe yaşadığı için yorum yapmadı.Bu kadarda kör olmayın .Resmen görünen köy klavuz istemez.
Bu adam evet seni aldatmamış olabilir(sadece aldatmayı yatmak saydığımız için) bu kız bu kadar yüz bulmasa 1 sene boyunca durmadan nasıl mesaj atabilir.
Size biri mesaj atabilir mi siz izin verir misiniz?
Konunun cevabı aslında bu kadar basit.
 

Atabilir bire bir gördüm yaşadım sessiz kalsa da erkek takıntı yapıp sürekli yazıp çağırabilir bir yerlere evet iş erkekte bitiyor ama iki tarafında çürükleri mevcut
 
Nisanliniz bunu ayirt edemeyecek, cizgiyi cekemeyecek kadar saf mi?
Öyleyse eger, karakteri oturmus birini bulun, her kiza mesaja kanmasin.
Bazi kizlar da böyle kör olmayi tercih ediyor sanirim.

evet nişanlım çok iyi niyetli ve karşısındaki herkesi de kendi gibi sanan biri. nişanlıma kimse konu sahibinin sevgilisine atıldığı gibi mesajlar atılamaz, o işin başka bir boyutu. ve galiba ben biraz fazla çakalım. öyle ki benim yanımda siz saf kalırsınız. ben bi kızın merhaba deyişinden, şu konuyu anlamadım gösterir misin deyişinden, pardon kaleminiz var mı deyişinden niyetini anlarım. bu kadar erken anlarken ben nişanlımın olayı geç farketmesi normal.
ayrıca karakteri oturmuş birini bulun demek haddinize değil. 3 aylık sevgiliden bahsetmiyorum, 5 senelik sevgilimden ve nişanlımdan bahsediyorum, siz bu cümleyi kurarken sizin karakterinizden şüphe etmemek elde değil.
 

Ağzına sağlık yanındayım biz kadınların hisleri daha kuvvetlidir erkeklere göre onların fark etmediğini fark edebiliyoruz hele ki erkek art niyetli olmasın saf temiz onlar daha naif idrak edemiyor edenler ise genelde o kız senin bu kız benim mantığında olan çok uyanık ve tecrübeli tipler
 
yanlış anlamışsınız, bir yıl sonra mesaj attı bir yıl boyunca değil. teşekkür ederim yorumunuz için
 

canım biz şu an ayrı şehirlerdeyiz ve birbirimizden bir şey saklamayız
geçen ne olmuş biliyor musun, okula gidiyormuş, otobüste önünde oturan kız kimliğini dşürmüş, nişanlım pardon kimliğinizi düşürdünüz demiş vermiş. kız almış iki dakika sonra tekrar düşmüş, nişanlım yine vermiş. kız almış ve üçüncü kez yine düşmüş, nişanlım, kimliğiniz düşüyor süreklşi farkında mısınız düzgün bir yere koyun isterseniz demiş, neyse aynı yerde inmişler bunlar, kız gelmiş ya teşekkür edemedim, size bi çay ısmarlıyım mı falan demişşşş!!! nişanlım da teşekküre gerek yok, siz çayınızı için falan demiş.
gel de çıldırma, gel de baaazı kızları suçlama. adam insanlık yapıyo ve yüzüğü var, kızın yaptığına bak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…