Bebeğim ve kayınvalidem

Hahah aynen o da var. Hoş eşim annesinin kopyası bazen bana benziyor da diyor ama az :)
Evet aşırı tutuyorlar birbirlerini. Kendilerinin herşeye hakkı var ama karşı tarafa gelince yok.

Eşimin teyzesi boşandı ve çocukları kendinde kaldı. Çocuk annesinden tabi ki ayrılmaz dediler.

Şimdi şakayla karışık boşansanız çocuk bizde kalır. Baba dururken anneye çocuk mu verilir diye üstü kapalı boş tehdit ettiler. Böyle tipler işte.

Kaynanaların hepsi aynı galiba :))
Bizimkinde kızımda öyleydi ve hala öyle sürekli kendine ve kızına benzetir. Onun haricinde kendi ailesinden bile herkes aynı annesi derler sesleri çıkmaz ozaman. Bende sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin derim.
O yüzden kafayı takmayın biliyorum çok sinir bozucu ama biyere kadar artık umursamıyorsun. Elini emmeyen kızım aaaa bak aynı halası elini emiyor derdi tuhaf olan emme huyu yok elini Gül geç işte :)))) daha neler neler varda boş işte

Benim kvdemde ayni sana benziyor diyordu hep bir iki bir iki sonunda carptim lafi kizinin ogluda kizina benziyor dedim daha sesi cikmadi :)))
Sizde birazcik birseyler soylerseniz belki soylemez daha

Benim büyuk oģlum aynı babası dedesi ve amcası hatta sesini ayiramiyorum diger odadan .Eşimi cok seviyorum bu hoşuma gidiyor .Digerlerini sevmesemde olur .
Küçükte aynı ben herkes bana benzetiyor .
Hiç takılmadım .Sorun etmeyin .Eşinizle aynı renk giydirin daha ćok benzesin .
Eşinizi beğenmiyormusunuz .

kayınvaliden tam bir manyak :)) (kusura bakma ama)

gül geç takılma böyle şeylere

Kayinvalideniz ağır işsiz, dayak istiyor :)
Tabii ki bize benzeyecek vs dediğinde, direkt o ne demek diye sorun. Sizi taşıyıcı anne yerine koymuş, ya da oğlu bölünerek çoğalmış herhalde.

Bu onun terbiyesizliği ve Allah'a karşı gelmesi onun günahı . Sen niye bu kadar dert ediniyosun bunları , kafana bu kadar çok takarsan hem cocugunla düzgün ilgilenemezsin hemde kendin dert sahibi olursun hiç gerek yok çünkü KV çok gereksiz birisi ..

Birebir aynı şeyleri yaşamışız. Çocuk doğduğu andan itibaren babasının kopyası. İşin ilginci ilk eşim kızımın babasıyla bizde çok benziyorduk. İş yerinde kardeş sananlar bile olurdu. Çok bozuluyordum. Kızım neden bana benzemiyor diye. Sonra nolfu biliyomusun uz? Kizim üç yaşındayken eşimi kaybettim. O gün bugün şükrediyorum iyiki babasına benzemiş bana ondan izleri hatirlatıyor diye..
Takılmayın bunlara hiç. Çocuk sizin yavrunuz varsın babaya benzesin. Bahtı güzel olsun...

Sizde üstü kapali avcunuzu yalarsiniz bu çocuğu ben dogurdum ben büyüttüm mesajini verin ki kendilerini bisi sanmasinlar boş tehditler bunlar kendilerini bisey sanmasinlar

Emin ol çoook değişecek şok olacaksın.benim kızım ilk dogdugunda bana sonra babaya simdi geri bna benzio ve daha değişecek.ama kv göre hep ogluna kızına benzer hiiiç takmam güler geçerim aynı seninki gbi yapar.biri annesine benziyo dese oooo sen oglumu görsen aynıydı aynıı der durur seninde derdin yokmuş kız

Bana da dediler kapkara ultrason fotografini babaya benziyor dediler ya inan cok guldum sonra da dedimki.d ayy ne guzell cok sevmisim demekki kocami dedim bian duraksadilar .d onlarda gulduler bosver .d ona gore onlara benzer cokta takilmamak gerek tabi

"Sukurler olsun ki bize benzedi" ne kadar asagilayici bi cumle olmus. Siz de burnu ayni benim annem saclari ayni kardesim falan deyin. Kisasa kisas.

Boyle yaparak neyi amacliyor yani. Kendi egosunu tatmin ederken alttan sinsi sinsi baskasini kucuk dusurmeye calisiyor bariz. Sacma sapan hareketler tavirlar kime benziyorsa benzesin sonucta o bebegi sen yaratmadin demi. Zerre katkisinin olmadigi birseyde kendine nasil bu kadar pay cikarabiliyor hayret.

Artık sallama canım. Yani karakter değişmez ama umursamamaya çalış. Benm de ultrsn resmnde aynı eşime benziyor. Ve ben istemyrm bana benzesn istiyrm. Bunu da söylüyorum hep:)) ama olanla ölene çare yok. Benziyorsa benziyordur. Sonuçta o çocuklarn annesi biziz. Ve bizim yetiştirdiğimiz gibi olcaklar inş

Benimki daha ayrı birsey biraz erkek düşkünü kaynanam.oğlumu hep kendilerine benzetiyor.kizimida doğdu doğali, ne sever nede kendilerine benzetir hep derki bu "kız sana benziyor "Oysaki birtek göz yapısı benziyor kızımın gerisi onlar . Çocuğunun cinsiyetini göre değer verilmesi daha zor inancın olsun tek bir örnek verecem erkek torunları na taktiği takinin yarısını bile takmadi kizima öyleki bazen ölümden gıcık aldım. Herkeste oluyor bir şeyler insanı evladından sogutuyorlar.

Şu kv lere agzinin payini neden vermiyorsunuz her bebek kv konusu okudugumda küplere biniyorum bu kadar cok sahiplenmeleri her seyine karismalari ve sizleerin de sadece sinir olmakla kalmanız beni deli ediyor . Yapistirin lafi kapasin çenesini ..
O çocuğu sen ve esin yapti illaki benzicek ilk cocuk cogunlukla babaya benzer zaten size benzeyince ne oluyor hayirdir de benzemese sevmeyecek misin benzesin benzemesin benim cocugum sonucta de sen mi dogurdun de iki boz insan icinde bak agzini acio mu bi daha. Siz kendi kendinizi yiyeceginize o yesin. Ben öyle yapiyorum lafımı esirgemem .. saygi ugruna psokolojinizi bozuyorsunuz deger mi her sey hakedene yapilir..bir sey kirk defa soylenmez ki ..bu benim düşüncem o sakayla söylüyorsa sende sakayla o ciddi soyluyorsa sende ciddi olarak lafini yapistir herkes yerini bilsin.

Ya kime benzerse benzesin o farklı bir birey . O benzemek dedikleri az bi andırması sadece . Anlaşılan kvniz bunu benzese de benzemese de hep söyleyecek zaten . 20 sene sonra bile söyleyecek
Siz takılmayın bence

Cok sinir bozucu ama bence mutlaka soyle ona. Belliki o sinir bozmak icin uyuzluk ivin yapjyor bence soyle cocugun annesi bnm suna bnzedi buna bnzedi benim diyecegim yerde sen diyorsun, bnde sana soyliyim ozmn de saglikli olsn yeter de. Sizede bnzese huyu guzel olsun yetrr bnm icin de. Ama dinya tersine donuyor anne bunu senin bana soylemen lazim de. Baskasina da bnzese cocuk bnm de gul gec . Uyuz olsun iyice. Manyak bunlar ya bazilari boyle takintili iste sana bnzese ne olcak ona bnzese ne olacak tmm insan sevinir bana bnzior diye ama sacmalik yani. Insallah size bnzer sizin aile tarafina donerde gorur oda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…