Bebeğim ve kayınvalidem

O söyledikçe sen sinir oluyorsun. Sen sinir oldukça o daha çok söylüyor. Bu zinciri kırman lazım.

yani bu aman mutlu olsun deyip gecilcek siniri asmis kimse cikipta esimin anasi babasida olsa bize benziycek tabi iyiki bize benziyor gibi seyler diyemez dur bakiyim.orda sen derim.kim.olursa olsun tabiki babasinada benzer babaannesinede amcasinada ama bunu soyleyis bicimi cok onemli

Ins ogluma benzer diyo kvdem bende ins benim esim cok yakisikli diyorum kime benzetirse benzetsin sen kendine benzet o ogluna bir baskasi baskasina benzetsin cokda dert degil Rabbim saglik sihhat versin hayirli evlat olsun insan gormek istedigi gibi gorurmus bana benziyormu diye bakip sana benzeyen gozlerini gorursun bana benziyor dersin. Esime benziyor diye bakarsan esine benzeyen burnunu gorup ona benzedigini dusunursun.

Kime benzediği niye bu kadar önemli ki
He de geç ya
Benim kızım da olduğu gibi görümceme ve kayınvalideme benziyor
Eşim tarafından her gören de ayyyy bu kız çok güzel aynı halası yani ben Çirkinmişim de allahtan halasına benzemiş
Boşver ya o senin canın kanın
Benzer şeyleri yaşadığım için ben hep aaaa evet aynı halasına benziyor kızım diyorum geçiyorum
Sen de öyle yap İnan kafan rahatlar

Allah Huyunu size benzetmesin ,tipi benzese nolacak der ,lafi sokar ,
İcimi bosaltirim ,
Yahi kayinvaliden bir deli sende onun lafina mi bakiyorsun ,
Bizim gelinimizde bebek dogdugundan beri bana benziyor diye gobek atti ,
Cocuk toparlandikca bir baktik,tipki kardesimin bebekligi huyu suyu ,
Devamli gelinin ailesi bizim kiza benziyor diyor gunlerdir ,
Ambalaj sizden icerik bizden cok sukur ,oldu masallah dedik konuyu kapadik

Kızım doğduğunda doğar doğmaz sürekli kv aynı halası deyip duruyordu görümce geldi başladı tabi sürekli aynı ben demeye nasıl sinir oluyordum yaa

Gerçekten insanı sinir ediyorlar

Ben eşime benzeyen bir oğlum olsun isterim ama eşime benzetilse sinir olmaö hatta 'tabi babasına bemzeyecek, babasına olan aşkımdan" derim :)

Ya kadın normal değil belli niye takıyorsun ki sen onu babasına benzeyecek tabi kime benzeyecekti ya deyip bozsana onu sende , allah ıslah etsin ne diyim bilmiyorum bu kıskanç kaynana modeline uyuZ oluyorum

Takılmayın böyle şeylere anne sonuçta oğluna benzetiyor torununu evet anne aynı babası derseniz hiç bişey kaybetmezsiniz

Sende bir garipsin canım benim, o öyle dedi diye öyle mi olacak salla gitsin he he de geç o seni sinir etmek için öyle yapıyor gaza gelme

Tabi ki eşimi beğeniyorum ve bana göre yakışıklıdır eşim. Ama mesele kv.nin bunu güç gösterisi zannetmesi ve her görüştüğümüzde sadece ve sadece bunu konuşması.

kayınvaliden tam bir manyak :)) (kusura bakma ama)

gül geç takılma böyle şeylere

Ya daha neler neler var. Anlatsam 300 bölümlük dizi falan çıkar sanırım. O kadar komik şeyler gördüm ki çoğunu unutmuşumdur. Tabi ki tam bir manyak :)

Kayinvalideniz ağır işsiz, dayak istiyor :)
Tabii ki bize benzeyecek vs dediğinde, direkt o ne demek diye sorun. Sizi taşıyıcı anne yerine koymuş, ya da oğlu bölünerek çoğalmış herhalde.

Sanırım farkında değil bu bebeğin nasıl dünyaya geldiğinin :) konuşsam daha da havalanacak diye korkuyorum. Kadın için herşey sebep havaya. Hastanede randevu alıp gittiği doktorlar bile türkiyenin hep en iyi doktorları mesela hep hava

Örnek verdim onu yoksa tabi ki banane. Ama vicdanen insan üzülüyor engelli biriyle dalga geçilmesi falan. Anne olunca iyice dokunur oldu bu tavırları. Tabi ki öncelik çocuğumla ilgilenmem...

Çok üzüldüm gerçekten Allah evladınıza uzun ömürler nasip etsin, evladınızı bağışlasın size...

Bizde de ilk bana benziyordu şimdi babası oldu. Demek yine bana dönecek bu çocuk

Valla insan gerçekten hassas oluyormuş bu süreçte galiba :)

O da çok kötü birşey gerçekten. Ama bizimki tam tersi hep kız istedi. O mevzu da var yani. Hatta erkek dediğimizde telefonda bağırmaya başladı hayııır olamaz işte sizin seçtiğiniz doktor göremedi kabul etmiyorum erkek olmasını falan diye sinir krizi geçirdi. (Doktoru benim bulmuş olmama da giydiriyor bir yandan)

Daha hamileyken başladı bu erkek ya 2.kız olur. Bu doğsun hemen doğur vs. (Garantisi var sanki) oysa ki büyük konuşmayayım 2.yi düşünmüyorum. Amaaan saçma sapan işler..

İnan saygı vs düşünmekten değil. Şimdi konuşsam işte bebek bize benzeyince sinir oldu hazmedemedi diyecekler ve anlamayacaklar. Çünkü kendileri o fıtratta insanlar. Başka konularda ben de konuşuyorum.

Aynen. Valla hiç takılmam bana benzemiş benzememiş ama sırf böyle düşündükleri için bana benzesin istiyorum dediğiniz gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…