BEBEĞİNE BAKMAYAN BABA

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
43
Eşimle boşanma aşamasındayız ve baba evindeyim.Yasal eşim oğlumuzu hiç aramadı, doktora götürdüğümde bileki hipotroidi şüphesi vardı merak bile etmedi.
evdeyken de bir mama bir bez aldıramıyordum, ya unuttum diyor ya mamayı en küçüğünden alıp(büyük al dediğim halde) bezi unutuyordu, markete alışverişe götüremiyordum adamı para harcanacak diye
çocukiçin para gönder, ihtiyaçları var dedim, 500 tl istedim, yenidoğanın o kadar masrafı olur muymuş, sen kendi parandan harca ben sana öderim demeler vs, şaşırdım, tamam para istemiyorum bari netten bezini mamasını söyle de gelsin, bana dedi ki 'hani baban zengindi, bakarım çocuğa diyordu'baksın o zaman dedi.şaşırdım, çocuk benim yanımda olursa alırım ihtiyaçlarını diyor, onun yanındayken bir bez aldıramadım çocuğa.düşünün.Çocuk başıma kaldı,nasıl bakacam tek başıma ben, memurum ama yine de beceremicem gibi geliyor maddi manevi.
nasıl bir baba bu, işitme testine bile zorla götürdü, bişiyi yok sağlık ocağına götür geçer dedi.düşünün.hastaneye gitsek çocuğu kendi tutuyor, bana diyor çocuğa numara al, parayı ben ödeyim diye.
aklım almıyor.ne yapıyım, bilmiyorum...çekişmeli dava istemiyorum, senelerce uğraşmak vs, hiç delilim yok hiçbişi için.avukatla görüştüm delil gerek dedi.
ne yapıyım, şimdi suçlu ben görülüyorum evi terkden, halbuki kendi izin verdi, hatta sevindi başından gittiğimiziçin, şimdi çocuğumu yangından mal kaçırır gibi kaçırdınız diyor, nasıl bir yalancı anlatamam size.

Gecenlerde sizin bir yazinizi daha okumustum saniyorum.

Uzgunum ama YASAL esiniz tam bir karaktersiz ... cocuguna zarari dahi dokunur. Benim babam da cok karaktersiz bir tipti 13 yildir gormuyorum cok daha iyi benim icin onu gormemek hic de umrumda degil

öncelikle şunu sormak istiyorum severek mi evlendiniz?senin paran benim param mı var yahu siz kendi aranızda senin benim davası yapıyorsunuz bazı şeyleri aşıp keşke öyle çocuk yapsaydınız çünkü olan çocuklara oluyor ve üstüne çocuk bana kaldı tek nasıl bakacm diyorsunuz bu çocuğu istemeden mi yaptın

eşiniz cidden karaktersizmiş yasal haklarını sonuna kadar kullan boşanınca zaten her türlü tazminat vs davalarını aç paşa paşa ödemek zorunda...

Ben de sizin şaşırmanıza şaşırdım.
Kendi evindeyken ve işler normalken bebeğine mama / bez almayan insanın, boşanma sürecinde alması hiç beklenmezdi zaten, sanki?
Kanıt olarak bol miktarda şahit kullanabilirsiniz, kendi aileniz, arkadaşlarınız, kavganızı duymuş olabilecek komşularınız falan.

Bu bebek hemen evlendikten sonra mı oldu ? Programsız mıydı?
Yoksa çok istenilen bebekmiydi?
Ama eşiniz pintiyse ,fatura ödemede veya taksit ödemesi nasıldı? Az çok bir insan kendini gösterir

Kendi Evladım icin bebek basıma kaldı dersem dilimi kessinler. Ac gezerim yine de onu kimseye Muhtaç etmem. Ikinize de yazık, o cocuk sizin evladıniz ya

Eski konuya baktım da hesabında 18 bin lira var Sn kocandan para istiyorsun. Maddi manevi de yetemem diyorsun. Pes ya.

Şimdilik idare et memurmuşsun bence bakabilirsin.Boşanınca zaten eşek gibi nafakayı verecek.

Allah kolaylık versin inş düzene koyabilirsiniz hayatınızı. Ama memursunuz,işiniz var bebek başıma kaldı diyosunuz. hiç bir sosyal güvencesi olmayıp kendini bebeği için feda eden anneler de var bu memlekette

aynı içerikli kaçıncı konunuz bu..her seferinde sayfalarca yorum yapıp akıl veriyoruz siz konuyu ortada bırakıp gidiyorsunuz sonra yasal eşinize kızıp bi konu daha açıyorsunuz.

ayrıca son dört konunuzda zaten kocanızın sorumsuz olduğunu sayfalarca yazdık biz şaşırmazken sizin şaşırmanız da beni şaşırttı.

Bebeginizi esinizden para almak için kullanmasaniz?

Esinizin nasil bir insan olduğu ortada siz hala para vermiyor diyorsunuz.

Esinizden para istiyorsanız hemen acin davanizi alin nafakanizi.. Ayrıca ne demek "çocuk basima kaldi".. Siz kocaniza mi doğurdunuz da simdi birden basiniza kaldi oldu.

Ah ah!!!.... ..

kızlar konu sahibi daha 10 aylık mı ne evli yani evlenmiş pat hamile kalmış o yüzden zavallı yavrucak stres topuna dönmüş

e tabii para da var işin ucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…