- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
bebek başıma kaldı demek.. neysee
Eşimle boşanma aşamasındayız ve baba evindeyim.Yasal eşim oğlumuzu hiç aramadı, doktora götürdüğümde bileki hipotroidi şüphesi vardı merak bile etmedi.
evdeyken de bir mama bir bez aldıramıyordum, ya unuttum diyor ya mamayı en küçüğünden alıp(büyük al dediğim halde) bezi unutuyordu, markete alışverişe götüremiyordum adamı para harcanacak diye
çocukiçin para gönder, ihtiyaçları var dedim, 500 tl istedim, yenidoğanın o kadar masrafı olur muymuş, sen kendi parandan harca ben sana öderim demeler vs, şaşırdım, tamam para istemiyorum bari netten bezini mamasını söyle de gelsin, bana dedi ki 'hani baban zengindi, bakarım çocuğa diyordu'baksın o zaman dedi.şaşırdım, çocuk benim yanımda olursa alırım ihtiyaçlarını diyor, onun yanındayken bir bez aldıramadım çocuğa.düşünün.Çocuk başıma kaldı,nasıl bakacam tek başıma ben, memurum ama yine de beceremicem gibi geliyor maddi manevi.
nasıl bir baba bu, işitme testine bile zorla götürdü, bişiyi yok sağlık ocağına götür geçer dedi.düşünün.hastaneye gitsek çocuğu kendi tutuyor, bana diyor çocuğa numara al, parayı ben ödeyim diye.
aklım almıyor.ne yapıyım, bilmiyorum...çekişmeli dava istemiyorum, senelerce uğraşmak vs, hiç delilim yok hiçbişi için.avukatla görüştüm delil gerek dedi.
ne yapıyım, şimdi suçlu ben görülüyorum evi terkden, halbuki kendi izin verdi, hatta sevindi başından gittiğimiziçin, şimdi çocuğumu yangından mal kaçırır gibi kaçırdınız diyor, nasıl bir yalancı anlatamam size.
Bu neyin kafası yaaa konu sahibi ne yapmaya çalışıyor biz üzüldüğümüze kalıyoruz gece geceKendisi hep böyle yapıyor ortaya bır şey yazıp kayboluyor sonra yeni bır konu ama olay aynı bez almadı. Konu bebek değil bence kocası obu 6 aylik hamile iken bu çocuk benden değil diye dövmüş bu ne demek ya kim kaldırır bu lafı, o bu lafı kabullenmiş, bebeğin maması, bezi hikaye. Ben o bebeğe üzülüyorum. Olmaması gereken bebek diyor korunurken oldu diyor başka konuda istedim oldu diyor. Bosanmaya karar verdik diyor sonradan dun gece çılgınca sevisdik ya 2. de olursa diyor. Valla çok sinirleniyorum artık.
Bu cümleyi okuduğumdabebek başıma kaldı demek.. neysee
Eğer annelik duygusundan yoksun değilse demez. Bankada 18 bin lirası olup, memur olup ailesi arkasında olan hicbir kadın 500 tl istemez. Doktor parasıymış mama parasıymış. Hikaye bu konu ya. Sinirlerimi zıplatıyor.Bayan ne istediğini kendi de bilmiyor ki. Boşanma kararı aldık diyor ertesi gün dün gece deli gibi seviştik ya 2. olursa diyor. Boşanma kararı aldığın birisi ile neden seviştin ki. Olmaması gereken bir bebekti diyor. Sonra 30 lu yaşlardayım ondan istedim gibi bir şey dedi. Bebeğine bu çocuk diye hitap ediyor. Bilmiyorum anne değilim ama çocuğuma bu çocuk, olmaması gereken çocuk, başıma kaldı gibi şeyler diyemezdim sanırım. Bilmiyorum benmi çok duygusalım. Bir ordan bir burdan karmakarışık birşeyler anlatıyor toparlayamadım ben bir türlü.
Bu neyin kafası yaaa konu sahibi ne yapmaya çalışıyor biz üzüldüğümüze kalıyoruz gece gece
bebeğiniz adına üzgünüm,Eşimle boşanma aşamasındayız ve baba evindeyim.Yasal eşim oğlumuzu hiç aramadı, doktora götürdüğümde bileki hipotroidi şüphesi vardı merak bile etmedi.
evdeyken de bir mama bir bez aldıramıyordum, ya unuttum diyor ya mamayı en küçüğünden alıp(büyük al dediğim halde) bezi unutuyordu, markete alışverişe götüremiyordum adamı para harcanacak diye
çocukiçin para gönder, ihtiyaçları var dedim, 500 tl istedim, yenidoğanın o kadar masrafı olur muymuş, sen kendi parandan harca ben sana öderim demeler vs, şaşırdım, tamam para istemiyorum bari netten bezini mamasını söyle de gelsin, bana dedi ki 'hani baban zengindi, bakarım çocuğa diyordu'baksın o zaman dedi.şaşırdım, çocuk benim yanımda olursa alırım ihtiyaçlarını diyor, onun yanındayken bir bez aldıramadım çocuğa.düşünün.Çocuk başıma kaldı,nasıl bakacam tek başıma ben, memurum ama yine de beceremicem gibi geliyor maddi manevi.
nasıl bir baba bu, işitme testine bile zorla götürdü, bişiyi yok sağlık ocağına götür geçer dedi.düşünün.hastaneye gitsek çocuğu kendi tutuyor, bana diyor çocuğa numara al, parayı ben ödeyim diye.
aklım almıyor.ne yapıyım, bilmiyorum...çekişmeli dava istemiyorum, senelerce uğraşmak vs, hiç delilim yok hiçbişi için.avukatla görüştüm delil gerek dedi.
ne yapıyım, şimdi suçlu ben görülüyorum evi terkden, halbuki kendi izin verdi, hatta sevindi başından gittiğimiziçin, şimdi çocuğumu yangından mal kaçırır gibi kaçırdınız diyor, nasıl bir yalancı anlatamam size.
yok canım sen çok duygusal değilsin merak etme,Bayan ne istediğini kendi de bilmiyor ki. Boşanma kararı aldık diyor ertesi gün dün gece deli gibi seviştik ya 2. olursa diyor. Boşanma kararı aldığın birisi ile neden seviştin ki. Olmaması gereken bir bebekti diyor. Sonra 30 lu yaşlardayım ondan istedim gibi bir şey dedi. Bebeğine bu çocuk diye hitap ediyor. Bilmiyorum anne değilim ama çocuğuma bu çocuk, olmaması gereken çocuk, başıma kaldı gibi şeyler diyemezdim sanırım. Bilmiyorum benmi çok duygusalım. Bir ordan bir burdan karmakarışık birşeyler anlatıyor toparlayamadım ben bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?