BEBEĞİNE BAKMAYAN BABA

biraz evvel yorumları okumadan direk çocuk başıma kaldı lafınıza yorum yapmıştım
yorumları okuyunca kalbim sızladı
her doğurn anne olamıyor demekki
kedi köpek bile doğurup yavrusuna sahip çıkıyor,içimden öyle şeyler geçiyorki şuan yazarsam fena olur

Günah ya görmüş geçirmişsiniz 30 yaşındasınız bir olgunluğa erişmişsiniz bebeğiniz sizin karnınızda canınızla can buldu her nefesini sizinle aldı 9 ay taşıdınız o melek size hiç mi birşey ifade etmiyor. Daha 20 yaşındayım daha ne gördüm ne geçirdim ama bebeğimin bi tekmesine annelik duygusunu öyle derinden hissediyorum ki eşiniz kim ya kim ona mı muhtaçsınız birde memurum diyorsunuz simit satarım yine mama alırım aç kalırım beslerim! Lütfen o bebeği biraz sahiplenin inanın o adamın ne mama parasını ne bi kuruşuna bile tenezül etmezdim! Lohusalık bunalımı böyle birşey olamaz inanmıyorum ben!

Burda senin parasal durumun müsait görünüyor anladıgım kadarıyla da bakımına ayda 250-300 ayırabıleceksın..Neden pinti bi ahmagı babalık yapmaya zorluyorsun kı boşanma evresınde??Çocugu ısteyerek mı yaptınız yoksa kazara mı oldu?Ben bunu merak ettim.

Kendisi hep böyle yapıyor ortaya bır şey yazıp kayboluyor sonra yeni bır konu ama olay aynı bez almadı. Konu bebek değil bence kocası obu 6 aylik hamile iken bu çocuk benden değil diye dövmüş bu ne demek ya kim kaldırır bu lafı, o bu lafı kabullenmiş, bebeğin maması, bezi hikaye. Ben o bebeğe üzülüyorum. Olmaması gereken bebek diyor korunurken oldu diyor başka konuda istedim oldu diyor. Bosanmaya karar verdik diyor sonradan dun gece çılgınca sevisdik ya 2. de olursa diyor. Valla çok sinirleniyorum artık.

cocuk basima kaldi nasil bi cumledir yaaa
esinin cimriligi bastan bellidir heralde niye boyle bi adamla cocuk yaptin o zaman
yazik bebise yaaa
bi memur da cocuga bakamicaksa asari ucretle calisan napsin...

Bu neyin kafası yaaa konu sahibi ne yapmaya çalışıyor biz üzüldüğümüze kalıyoruz gece gece

Eğer annelik duygusundan yoksun değilse demez. Bankada 18 bin lirası olup, memur olup ailesi arkasında olan hicbir kadın 500 tl istemez. Doktor parasıymış mama parasıymış. Hikaye bu konu ya. Sinirlerimi zıplatıyor.

Boşanmaya kararlı mısınız? Ben anlayamadım sizin ne yapmak istediğinizi? Kocanız akıllansın size geri dönsün mü istiyorsunuz? Boşanıp adamı hayatınızdan tamamen silmek mi istiyorsunuz? Bezleri, 18binleri, diğer ıvır zıvırları bir kenara bıraktım. Siz ne istiyorsunuz? Nasıl bir yol çizmeyi düşünüyorsunuz kendinize?

Ayrıca adam varken de hayrını görmemişsiniz. Yokluğundan ne medet umuyorsunuz anlamadım. Yazacak çok şey var aslında da .. Allah selamet versin diyim.

Ya gerçekten neden sizin eşinizle ilgili konularınız hep maddiyatla ilgili daha önceki konularınızda da hep bunu söyledini bez almıyor, mama almıyor, para vermiyor. Adam haklı 500 tl mama, bez parası nedir yani adam mamayı küçük boy alıyormuş da, bezi almayı unutuyormuş bu adam eve bakıyorsa sizden de katkı beklemek doğal hakkı.

Kaldı ki herşeyi geçtim artık boşanıyorsunuz siz hala işin maddiyatına mı takılıyorsunuz bence sorununuz boşanıyorum çocuğum nasıl etkilenecek, ruhen onu nasıl hazırlıcam, acaba kurtarmak için birşey yapabilir miyim, bebeğime iyi şekilde nasıl bakabilirim olmalı ama siz bebek başıma kaldı diyorsunuz ki bir anne için bu söz kabul edilemez resmen yük olarak görüyorsunuz ona yapacağınız harcamaları büyütüyorsunuz gözünüzde yahu memursunuz kenarınızda paranız var aileniz var evinde kaldığınız ve zaten boşanınca nafaka bağlanacak nedir bu para yani benim annem boşandığında ilkokul mezunu hiç çalışmamış bir kadındı kenarında parası yoktu iki çocuk hem de biri okula gidiyor düşünün ve babamın sürekli bir işi olmadığından az bir nafaka bağlandı o yaştan sonra çalışmaya başladı aile memlekette tek başına kirada ya bir düşünün ve asla bir gün olsun başıma kaldılar demedi az bulduk az çok bulduk çok yedik yani hiç iyi niyetli görmüyorum sizi işiniz var hala nasıl geçinicem diyorsunuz.

Cocuk Basima Kaldi , cümlenden sonra kusura bakma ama .
Sanada diyecek laf bulamadim.

bebeğiniz adına üzgünüm,
Allah a büyük konuşmıyım, eşimden ayrılsam 10 çocuğum olsa birini vermem, bebeği veren Allah ım rızkınıda verir, bebeğine mama bez almayan, çocuğu için para hesabı yapan adamı merak etmeyin hakim bi celsede boşar.

yok canım sen çok duygusal değilsin merak etme,
değil kendi çocuğum kapıma yabancı birisi bebek bıraksa başıma kaldı diyemem heralde

Varyaa bu cocuk ikinizin yaninda ya da ikinizden birinin yaninda olmasindansa yetimhanede buyusun daha iyi. Cok da guzel bakarlar meslek sahibi de olur. Sizin elinizde fazla yasamaz zaten.

başına kaldı demek.. yapmicaktın o zaman... öğrenemedi ülkemin kadınları doğum kontolü bir türlü... anlamıyorum sizleri ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…