- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Cevap vermeyecek ki.ortadan kaybolup 2 gün sonra yine bez,mama,para konulu yeni bir konu açacak bu döngü böyle devam ederKonu Sahibi çok merak ediyorum në cevap vereceksin bu tepkilere
Nasıl bir açıklaması var acaba bu başıma kaldı cümlesinin
önümüzdeki ayın parasını peşin alıyoruz, memurum ben, yani gelecek ay para mara yok.2 yıl ücretsiz kullanıcamBebeğin daha kaç günlük ücretli izinde olman lazım şu an rapor falan da alabilirsin ben bebeğim 4 aylıkken ücretsiz izne ayrıldım ki heyet raporu falan almadım 32.haftada işten ayrıldım doğum sonrası 8 hafta artı yıllık izin artı 30 gün rapor hakkım kalmıştı onu kullandım
önümüzdeki ayın parasını peşin alıyoruz, memurum ben, yani gelecek ay para mara yok.2 yıl ücretsiz kullanıcam
evliliği bile yaşamadım, düğünüm bile olmadı, kabullenmediler de beni onu ailesi, hiç görüşmedim gerçi, telefonda görüştük o kadar...hmen çocuk oldu, tayinlerimizi aldık ve aynı eve geçince başladı dayak hakaret hesap boşaltma vstamam travmatik bi süreç doğru bu kadar kısa bi sürede bunları yaşamak kolay değildir elbet ama lütfen bebeğinizi gerçekten sahiplenin niye çok zor bi hayatı olsun annesi yanında olduktan sonra hiç bişey olmaz annesiz babasız kalmadı ya bu çocuk kendinizi psikolojik çöküntülere sürüklemeye çalışmayın evet kötü bişey yaşamışsınız ama dünyanın sonu değil insan neleri atlatmıyo ki bide çalışıyosunuz kimseye eyvallahınız olmasın parasıda onun olsun bebek başıma kaldı lafına gerçekten çok üzüldüm lütfen bi toplayın kafanızı annesiniz siz güçlü olun biraz
bebeğim uyuyo şimdi, mamasını ver altını değiştir, uyusun.şimdi avutmak kolay ya yarın???
8 hafta bitti, olursa yıllık izin kullanıcam, sonrası ücretsiz izin olacak.demek istediğim şu ki herşey belirsiz.düzelirse pişman oldum derse evine bakarsa, parasını harcarsa bir kez daha deneriz şu çocuk için, olmazsa yapacak bişi yokBende memurum ne demek istediğini hala anlamıyorum diyorum ki 32.haftada işten ayrılmış bile olsan doğum sonrası 8 haftan var yani 2 ay rapor alabilirsin yıllık iznin varsa kullanabilirsin bebeğin daha 1 aylık ya var ya yok velev ki ücretsiz izin alacaksın o zamanda bu adamdan boşandığında hakim zaten nafaka dicek ama işin cikcikli yanı sen boşanmak istiyo musun
evliliği bile yaşamadım, düğünüm bile olmadı, kabullenmediler de beni onu ailesi, hiç görüşmedim gerçi, telefonda görüştük o kadar...hmen çocuk oldu, tayinlerimizi aldık ve aynı eve geçince başladı dayak hakaret hesap boşaltma vs
ne yapmak istediğimi bilmiyorum, keşke bilseydim, çıkmazdayım...yahu adam istemiyo benden değil bile demiş dayaklar yemissin yarını da yarin düşünürsün belki yeniden evlenirsin ne bileyim şimdi ne yapmak istiyosun
evet ben de şaşkınım, ailemle öyle tartışmalara girmiştim ki beni evlerine kabul ettiler.para harcatmadılar, ne istersen al kızım kartım burada dediler, bebeğe baktılar.konu sahibi aslında o kadar şanslısın ki...kaçmışsın ama ailen yüz çevirmemiş işin var ve devlette üstelik, ailen arkanda
rapor almıcam6 ocakta bebeğin 15 günlük yani bugün 34 günlük yani daha 2 aylık değil rapor alarak iznini uzatabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?