- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Kendi Evladım icin bebek basıma kaldı dersem dilimi kessinler. Ac gezerim yine de onu kimseye Muhtaç etmem. Ikinize de yazık, o cocuk sizin evladıniz ya
Eski konuya baktım da hesabında 18 bin lira var Sn kocandan para istiyorsun. Maddi manevi de yetemem diyorsun. Pes ya.
kızlar konu sahibi daha 10 aylık mı ne evli yani evlenmiş pat hamile kalmış o yüzden zavallı yavrucak stres topuna dönmüş
e tabii para da var işin ucunda
Ben anne olmadgm halde o laf tüylerimi birakin saclarimi diken diken etti ya. Sizler annesiniz eminim daha çok garipsediniz. Simdi bir lafa takildiniz diye savunmaya geçecek ama gerçekten o masuma inanılmaz üzüldüm....
bu çocuk mu ?Bayan ne istediğini kendi de bilmiyor ki. Boşanma kararı aldık diyor ertesi gün dün gece deli gibi seviştik ya 2. olursa diyor. Boşanma kararı aldığın birisi ile neden seviştin ki. Olmaması gereken bir bebekti diyor. Sonra 30 lu yaşlardayım ondan istedim gibi bir şey dedi. Bebeğine bu çocuk diye hitap ediyor. Bilmiyorum anne değilim ama çocuğuma bu çocuk, olmaması gereken çocuk, başıma kaldı gibi şeyler diyemezdim sanırım. Bilmiyorum benmi çok duygusalım. Bir ordan bir burdan karmakarışık birşeyler anlatıyor toparlayamadım ben bir türlü.
bu çocuk mu ?
Evet bir kaç kere çocuğundan bahsederken bu çocuk diye hitap etti... Çok garipsemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?