BEBEĞİNE BAKMAYAN BABA

Bayan ne istediğini kendi de bilmiyor ki. Boşanma kararı aldık diyor ertesi gün dün gece deli gibi seviştik ya 2. olursa diyor. Boşanma kararı aldığın birisi ile neden seviştin ki. Olmaması gereken bir bebekti diyor. Sonra 30 lu yaşlardayım ondan istedim gibi bir şey dedi. Bebeğine bu çocuk diye hitap ediyor. Bilmiyorum anne değilim ama çocuğuma bu çocuk, olmaması gereken çocuk, başıma kaldı gibi şeyler diyemezdim sanırım. Bilmiyorum benmi çok duygusalım. Bir ordan bir burdan karmakarışık birşeyler anlatıyor toparlayamadım ben bir türlü.

kızlar konu sahibi daha 10 aylık mı ne evli yani evlenmiş pat hamile kalmış o yüzden zavallı yavrucak stres topuna dönmüş

e tabii para da var işin ucunda

Ben anne olmadgm halde o laf tüylerimi birakin saclarimi diken diken etti ya. Sizler annesiniz eminim daha çok garipsediniz. Simdi bir lafa takildiniz diye savunmaya geçecek ama gerçekten o masuma inanılmaz üzüldüm....

Ben anne olmadgm halde o laf tüylerimi birakin saclarimi diken diken etti ya. Sizler annesiniz eminim daha çok garipsediniz. Simdi bir lafa takildiniz diye savunmaya geçecek ama gerçekten o masuma inanılmaz üzüldüm....

ben garipsemedim canım çünkü geçmiş konularını bildiğim için normal geldi.bebek zaten oyuncağa dönmüştü.

Bebek basima kaldi ... Ne demek bir anne bunu da soyledi ve duyduk susuyorum yazik acirim o bebege acirimmm...

bu çocuk mu ?

Başıma kaldı mı isterse bir kuruş vermesin ben bebeğim için günlerce aç yatarım yeterki ona bakabileyimm

Arkadaşım işsiz güçsüz olsan okuma yazma bilmesen anlayacağım bazı endişelerini de şu şartlar altında anlayamıyorum seni.

Herkes çocuk doğuruyor ama siz daha bilinçli anne olamamışsınız
çocuğuda kabullenmeden yapmışsınız

Cocuk basima kaldi nedir edep yahu
Leylekler getirmedi degilmi sayin konu sahibi konu acarken usluba dikkat ediniz siz cocuk basima kaldi lafini soylerken burada o cocugun sacinin teline hasret hanimlar var
Nasil bir yapiniz var anlayamadik bir turlu daldan dala bu kadar basit nasil atlayabiliyorsunuz o kiyamadigin parana cocugun icin kiy bir zahmet

çocuk başıma kaldı demişsiniz , gözlerime inanamadım.
yavrunuza da çocuk çocuk deyip durmayın lütfen.
Bir anne olarak sizi anlamam mümkün değil.

Sen bizimle kafami buluyorsun cidden ne yapmaya calisiyorsun cok sinir bozuyorsun eger o masumu kucagina alip cekseydin kokusunu icine basima kaldi demezdin bende anneyim onceden ogrenmedim anneligi ama benim cocugum hayatta yaptigim en guzel sey yuzune bakinca icimi acan skintimi yok eden kokusuna dunyayi degismeyecegim varlik evladim varmi otesi ya senin neyin evladin degilmi

Gelen geçen sokak kedisi aileme dahil oluyor da 15 yıldır bir kez şu da başıma kaldı diyemedim, sen evladın için nasıl rahat yazabilmişsin, yazıklar olsun. Bir evladın nesi yüktür, el kadar bebek hangi para hesabıyla ölçülür... Senin yüzünden banlanmak istemiyorum, Allah o yavrunun bahtını açık etsin

Çok sinir oldum resmen gözlerim doldu,Ne biçim annesin sen yahuuu...memurum ama beceremiyrcem,çocuk başıma kaldı vs vs...allahım yarabbim,sen bu masum çocukları böyle anne babalardan koru...yazıklar olsun sana,önce kendin anne ol,sonra babalık bekle eşinden...

Para para diye adamın başının etini yemiş ise adamda soğumuştur konu sahibinden zaten bebeğe babalık duyacak kadar bile yanyana kalmamış, çık empati kurmaya çalıştım üzüntüden dedim ama çocuk başıma kaldı lafı beni delirtti lohusa olmasan kalbini kırardım

hem memursunuz hem ailenizin durumu iyi yinede çocuk başıma kaldı diyebiliyosunuz pesssss
bence sıkıntı sadece babada değil sizdede var
Allah o yavruya yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…