Bebeğinizin 40i cikana kadar annenizlemi kaldiniz kaynananizlami

Evimde kaldim. 40 i cikinca kolay mi oluyormus. Birde cok merak ettigim bir konu var yorulmuyor musunuz koloni gibi. Oglum bugun tam bir haftalik oldu eve ben evdeki kalabaliktan yoruldum. 40 ini cikarmak kabus gibi olurdu. Eger baska sehirde degilseniz gelip yardim etsinler banyoda yada uzaksaniz esinizle yikayamaz misiniz

En kolay zaten hareketsizken yıkamak. Bunun için özel legenler ve fileler var.

Bu alinamazsa leğene havlu bırakın. .Başını sol elinizle destekleyip sağ elle su döküp hafifçe ovun. Sonra göğsünden tutarak arka tarafı yıkayıp çıkarın.

Sabunlamaya gerek yok. Mis gibiler , terlemiyorlar bile.

Annem 3 gün kaldı. Sonrası ben ve eşim hallettik. Çoğunluğu bendeydi sorumluluğun.

Annemde kaldim. Ama tamamen ozel sebeplerden. Esim dogum zamani baska ile goreve gitmisti. Aniden sancilansam hastaneye gidemezdim. Mecbur annemlerin yasadigi yerde dogum yaptim. Evimizi yeni tasimistik ve kisin inanilmaz soguk olan bir memlekette yasiyoruz. Evim en ust kat ve isinmadigi icin mecburen annemlerde kaldim 2 ay. Esimde oraya geldi. Kaynanamlar da annemlerden baya uzakta baska sehirdeler. Onlar da bebegi gormeye geldiler 3 gunlugune. Geri donduler sonra. Ben 2 ay kaldim.
Annemin evindeki rahatligi kaynanamin evinde bulamam. Oglu dogursaydi orda kalirdik ama ben dogurdum yani. Ha burdan tasininca diger cocuk oldugunda anneme de gitmem. Cunku ilk cocukta mecburdum. 2. Cocugu evimde dogururum. Gormek isteyen gelir gorur.
Banyo yaptirmak da zor falan degil. Ben annemdeydim ama tek yikadim. Lavaboda ilik suyla yikadim cocugumu. Yeri geldi dusa girdim birlikte yikandim. Kimseyle yikamadim yani. Yine ben yaptim.

Kardeşim 2 gün hastanede 3 4 günde evimde kaldı gitti 40ini da sonrasınida ben hallettim ne gerek var ki birilerinin kalmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…