- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Kaynanam bebek yikamak zor 40i cikana kadar kal dedi.
[/QUOTE kimseye gerek yok kendin yaparsın herşeyini. Doğum zamanı yanında olsunlar yeter 40 gün çok uzun bı sure. O kadar süre bı arada olmak iyi gelmez hiç birinize.
Valla ne diim helal olsun ama ben bu donemde annelerin olmasi taraftariyim obur turlu harap olunur ilelebet durmicaklarki bi 20 gun bile durunsa kadinda kendine gelir kendini toparlarSezaryenle doğum yaptım, eve gelip temizlik yaptım, ziyarete gelenleri ağırladım, oğlum sıkıntılıydı üstelik 2-3 günde kucağa çok alışmıştı sürekli emmek istiyordu, bıraktığımız anda katılıyordu ağlamaktan, benim lohusa sendromuna bile girecek vaktim yoktu
aynen dikisler acemilik narkozun verdigi agir uyku hali ilk 10 gun gercekten zor geciyorBen de onu dusundum hic sezeryanla dogum yapan yok herhalde... Bi kere dikislerden dolayi ilk bi hafta desteksiz ayaga kalkamiyosun nasil oluyo bu... Valla 15 gun oldu annem yanimda tamam 40 gun kalmaz ama en azindan bi 20 gun biri kalmali.. arada gece eve gidiyo falan ama eli burda... Oyle de olmali zaten benim kizim olsa ben de gelir bakarim temizligini yemegini yaparim ilelebet bakacak halim yok ya
hastaneden cikarkenn dr bana 10 gun ev supurup silme dedi dikisler zorlanmasin diye size boyle bir uyarida bulunulmadi sanirimSezaryenle doğum yaptım, eve gelip temizlik yaptım, ziyarete gelenleri ağırladım, oğlum sıkıntılıydı üstelik 2-3 günde kucağa çok alışmıştı sürekli emmek istiyordu, bıraktığımız anda katılıyordu ağlamaktan, benim lohusa sendromuna bile girecek vaktim yoktu
Maalesef kalalım mı diyen olmadı. Annem 1 gece kaldı çocuk sabaha kadar ağladı annem rahatça uyudu, sabahta duşunu alıp gittiValla ne diim helal olsun ama ben bu donemde annelerin olmasi taraftariyim obur turlu harap olunur ilelebet durmicaklarki bi 20 gun bile durunsa kadinda kendine gelir kendini toparlar
Hayır zaten sonradan dikiş yerlerim sulandı, iltihaplandı antibiyotik kullandım. nerdeyse 9 sene oldu hala dikiş yerlerinde arada kaşıntı, sulanma, iltihaplanma olur bellide ilk günler kendimi korumadığını içindirhastaneden cikarkenn dr bana 10 gun ev supurup silme dedi dikisler zorlanmasin diye size boyle bir uyarida bulunulmadi sanirim
Ben de sezrryanliydim evet bi banyoya girmek bile sorun dikislerle emzirmek cocugu baEn yataktan kaldirirken dikis yerlerimin acidigini hatirliyorum kambur kbur yuruyodum gece yataktan desteksiz kalkamiyodum fakanaynen dikisler acemilik narkozun verdigi agir uyku hali ilk 10 gun gercekten zor geciyor
ben sezeryanliydim agrim vardi ama ayakta dolaniyordum yinede emzirirken yerinden kalkmak falan zor oluyor gercekten süt icin sık sık dus almak gerekiyor herkesin esi gunlerce izin kullanamiyor duş taylen bebege kim bakacak kaygisi oluyor en azindan bi 15 gun insan yaninda birini ariyor
Helal olsun gercekten buyuk is basarmissiniz o zaman Allah kimseye muhtac etmesin diyelimMaalesef kalalım mı diyen olmadı. Annem 1 gece kaldı çocuk sabaha kadar ağladı annem rahatça uyudu, sabahta duşunu alıp gittikv hiç teklifte bile bulunmadı, arada uğradığında da temizlik yemek yardımını bırakın ayağına hizmet bekledi. Eşim 3 gün izinliydi, sonrasında hep yalnızdım. Çok zorluklardan geçtik ama Allah’a şükür bi şekilde hallettik
Kaynanam bebek yikamak zor 40i cikana kadar kal dedi.
evet muhtemelen bununla alakaliHayır zaten sonradan dikiş yerlerim sulandı, iltihaplandı antibiyotik kullandım. nerdeyse 9 sene oldu hala dikiş yerlerinde arada kaşıntı, sulanma, iltihaplanma olur bellide ilk günler kendimi korumadığını içindir
aynen dayanilmayacak bir agri degil ama boyle kalkarken otururken bebegi tasurken bile bi agri oluyorBen de sezrryanliydim evet bi banyoya girmek bile sorun dikislerle emzirmek cocugu baEn yataktan kaldirirken dikis yerlerimin acidigini hatirliyorum kambur kbur yuruyodum gece yataktan desteksiz kalkamiyodum fakan
Amin sağolun. Yapabiliyor olduğumuz sürece ya karışmamak adına, ya da umursanmadığımız için yalnız bırakıldık açıkçası iyi bile olduğunu düşünüyorum kendi başıma büyüttüm hiçkimse söz söyleyecek, eleştirecek, akıl verecek hakkı bulamadı kendinde. Allah verdi sabrını ve gayretini iyi ki böyle olmuş diyorum bazenHelal olsun gercekten buyuk is basarmissiniz o zaman Allah kimseye muhtac etmesin diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?