- 17 Haziran 2013
- 1.017
- 1.764
- 333
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Kaynanam bebek yikamak zor 40i cikana kadar kal dedi.
40 kalmadi da ozellikle sezeryanli bayanlarin yaninda birinin kalmasi iyi oluyor40 mı kaldı bu devirdeevimde ve yalnız kaldım, ayrıca gezdim de . Biseyimiz eksilmedi şükür.
Ben de onu dusundum hic sezeryanla dogum yapan yok herhalde... Bi kere dikislerden dolayi ilk bi hafta desteksiz ayaga kalkamiyosun nasil oluyo bu... Valla 15 gun oldu annem yanimda tamam 40 gun kalmaz ama en azindan bi 20 gun biri kalmali.. arada gece eve gidiyo falan ama eli burda... Oyle de olmali zaten benim kizim olsa ben de gelir bakarim temizligini yemegini yaparim ilelebet bakacak halim yok ya40 kalmadi da ozellikle sezeryanli bayanlarin yaninda birinin kalmasi iyi oluyor
Sezaryenle doğum yaptım, eve gelip temizlik yaptım, ziyarete gelenleri ağırladım, oğlum sıkıntılıydı üstelik 2-3 günde kucağa çok alışmıştı sürekli emmek istiyordu, bıraktığımız anda katılıyordu ağlamaktan, benim lohusa sendromuna bile girecek vaktim yoktuBen de onu dusundum hic sezeryanla dogum yapan yok herhalde... Bi kere dikislerden dolayi ilk bi hafta desteksiz ayaga kalkamiyosun nasil oluyo bu... Valla 15 gun oldu annem yanimda tamam 40 gun kalmaz ama en azindan bi 20 gun biri kalmali.. arada gece eve gidiyo falan ama eli burda... Oyle de olmali zaten benim kizim olsa ben de gelir bakarim temizligini yemegini yaparim ilelebet bakacak halim yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?