Bebek Yapamayan Beceriksiz Gelin...

ben cocuklarimi sezeryanla dünyaya getirdim ve ailelerimizden uzakta tek basimayiz. bence 40 gün yeni bir ailelenin basbasa kalip kaynasip tanisacagi cok güzel bir zaman dilimi , kesinlikle esinle birlikte bunu basarabilirsiniz :) biz esimle basardik ve iddia ediyorum yanimizda birileri olsaydi bana yada bebege bakmak icin , esim su an oldugu baba olamazdi. mükemmel bir baba oldu esim. ev islerini elinden geldigi kadariyla yapiyordu. dört dörtlük degildi ama yinede ev temizdi. ben yemegi yaparken o bebege bakiyordu. ben emzirdikten sonra yatip uyurdum o gazini cikarip yatagina yatirirdi. yani bence en güzel zamanlarimizdi , o cekirdek aile kaynasmasi. dogumdan sonra keyfini kaciran biri olursa göndermekten korkma. sen bu bebek icin yaratildin , o bebekte senin icin. beraber harika bir takim olucak ve kimseye ihtiyac duymucaksiniz. saglikla kucagina al insallah

Kendi doğurmuş da nolmuş? Krallığa kraliçe mi,? Bir hadsiz için neden canını sıkıyorsun bebeğin hissediyor bir hadsiz için bebeğini strese sokma çok özür dilerim ona bok yemek düşer. Umarım sağlıkla kucağına alırsın

Benim kv de eltimle çok iyi olmalarına rağmen lohusalığında küsmüşlerdi. Eltimle eşi nerdeyse boşanacaklardı.
Bizde de ne olaylar oldu bir taraftan uykusuzsun bır taraftan gelen gıden oluyo evin işi cocukla ılgılen birde kayınvalıdeyle olaylar çok kötü oluyo

uzakta olduğunuz için şanslısınız bızde ıkıncı gunden bebek zıyaretlerıne baslandı halıyle ben hiç dınlenemedım annem kayınvalıdem olmasına ragmen aksam olunca yoruldum ben deyıp ağlıyodum cunku lohusasın uykusuzsun bebk gazlı bır bebek çok zor en ıyısı kendın olucaksın

Amin inşallah. Yazdıklarınız moral oldu çok teşekkür ederim.

Aslında kötü bir isim değil. Sadece aynı ismi taşıyan negatif insanları bana çağrıştırdığı için istemiyorum. Size özelden yazayım teşhir olmamak için.

Amin inşallah. Yazdıklarınız moral oldu çok teşekkür ederim.
kuzum benim , merak etme Allah yardimcin olucak. herseyden önce kendine güven , sen bunu yapabilcek gücte yaratildin ve asla ama asla sunu unutma Allah dagina göre kar verir. kimsenin gücünün yetmeyecegi yükü yüklemez. bu gecirdigin 6 yilda sen bunu omuzlamak icin yeterince güclendin , bunu defalarca düsükten sonra 2 evlada sahip olan biri olarak kalpten inanarak söylüyorum. Esin yaninda , sen ve bebegin sagliklisiniz , kimsenin bunu bozmasina izin verme. ne zaman istersen yaninizdayiz moral vermek icin .

Eşin yanında ya senin, dünyayı bile kucaklarsın.. Kv karıştırma ne münasebet isme karışıyor. Asla müsaade etme.

Hiç kafana takma. Eşin yanında zaten. Kimseyi düzeltemezsin. Boşver ne söylerse söylesin. Çocuğun büyüyünce zaten “benim Adım x” der

Vallahi sizin bebişinizde benim de isim koyma hakkım var bence yani günlerce tetikte az mı bekledim doğdu mu doğuyor mu doğacak mı diye aaaa...

Aderim eşine...
İnancı nasıl kv islamda isim hakkı baba ve anada bunu onlara kaynakla gostersen ne der?

Hic korkma bende lohusada kaynanamla 10 gun anca durdum snra kendm baktm ogrenyrsn hic korkma 40 kadr durmasna gerk yok

Kayınvalidenizi tekme tokat saç baş dövmek isterdim.
Şiddet karşıtlığı yapamıcam şuan sinir oldum terbiyesiz kadına.

Siz de eşiniz de gereken cevabı vermişsiniz zaten.
Asla taviz vermeyin.
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi

Ha bu arada evet eşinizle birlikte gayet iyi bakarsınız bebeğinize. Sttes olmayın.
En önemlisi stres zaten.
O kadın gelmesin, szi de rahat rahat bakın yavrunuza.

kafanızı kv takmayın lütfen sağlıklı doğum yapında bi siz .. sağlıkla kucagınıza alında stres yapmayın lütfen. Kim ne derse desin.. İstediğiniz ismi koyarsınz eşinizle birlikte. bırakın kim ne derse desin. Eşin yanında gbi göruyorum konu kapandı. kv sıksık gitmezsnz olur bıter.. o size geldiğinde isim söylerse her defasnda düzeltirsin o sinir oldukça sen düzeltrsın inada bindirmiş

çok rahatta bakarsnz bebege emin olun.. öğrenmiş olursunuzda hem. İnsan başına kalınca herseyı yapar. biz buradayız

O ismi yazdırmayın kimliğe eşiniz ve siz karar verin koyun bebeğinizin ismini. O cümleye de hiç takılmayın her şeyin hayırlı olduğu bir zaman vardır.

Bebeğinize de kendiniz bakabilirsiniz. Lohusayken kayınvalide derdi çekilmez melek olsa yine çekilmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…