Bebek Yapamayan Beceriksiz Gelin...

Bosverrrr ,ne tatlı canını üzüyorsun.Sen sağlıcakla hamileliğini tamamla,bebeğine istediği ismi verirsin.Haaa sorunun cevabı ise bal gibide bakarsın.Ne demek bakamamak.Esinde yardımcı olursa mis gibi büyür bebeğiniz

Çokda iyi yapmışsın ne olursa olsun bu çocuğun annesi sensin babayla ortak bir isim de anlasilip konulur şanslısın eşin destek vermis ama keske gorumcenizin eltinizin yanında münakaşa ya girmeseydiniz kendinizi strese sokmasaydiniz eşiniz gerekeni söylerdi bebek doğunca nasılsa o çıkaracak kimliğini simdiden Gecmis olsun sağlıkla alın kucağınıza bende tek basima ıkı cocuk büyüttüm kimsem yoktu yanımda inanın Allah dağına göre kar veriyor üstesinden geliyorsun bir sekilde

Ben olsam o halde sen doğur kendi çocuğuna kendi istediğin ismi koy ama bu benim çocuğum derdim

Siz zaten 5 tane doğurup isim koymuşsunuz şimdi bırakın da biz kendi çocuğumuza istediğimiz ismi koyalım dedim ama yok inatlaşıyor. Bundan sonra doğuramayacağıma göre benim istediğim isim olacak diyor.

Biz esimle halletmistik. Hastanede hemsireler gosterir bebege nasil bakacaginizi. Esinize de gostermelerini rica edersiniz. Sonucta sizin de ilk bebeginiz esinizin de ikiniz de bebek bakmayi bebeginizde ogreneceksiniz. Direk esinizin kucagina verin. Benim esim benim kadar iyi bakan tek kisiydi bebegimize.
Ilk banyosunu da beraber yaptirdik.o babasinin parmagini tuttu babasi su doktu ben yikadim. Hala daha sacini tararken babasinin parmagini tutar.
Dogum icin simdiden stres yapma. Dogumum cok guzel gececek diye olumlu dusun. Kayinvalideyi de kafana takip hayatinin en guzel gununu maffetme. Bitak istedigi gibi dusunsun. Hamilelikte hormonlar cok farkli dogumdan sonra da o hormonlar birden dusup dengemizi bosuyor ustune emzirme stresi vs derken lohusalik zor gecebiliyor. O nedenle mantikli dusun rahat ol. Esin sana destek bak ne guzel.
Lohusa donemi anne icin zor oldugu kadar babaya da zor gelebiliyor cunku eve yeni biri tasiniyor ve dilini bilmiyoruz, bizi uykusuz birakiyor kolay degil. Ama cok guzel duygu. Baktiniz olmuyor bakici yardimci falan tutarsiniz gunduzleri bakici gibi.

Kendinizi neden üzüyorsunuz anlamıyorum.
Bırakın kayınvalideniz konuşsun dursun. Siz ona he he diyin geçin gidin.
Bebeğiniz doğduğunda kendi belirlediğiniz ismi koyun. İsim konusunda anne baba dışında kimsenin gık demeye hakkı yoktur.
Baktınız kayınvalide kendi istediği ismiyle sesleniyor o zaman kendisine "anne eğer çocuğuma başka bir isimle sesleneceksen bir daha göremezsin torununu" diyin ve bunu uygulayın. Kayınvalideniz kendi söylediği isimle seslenirse cidden bebeği göstermeyin o kadına.
Nefret ediyorum böyle her işe burnunu sokan uyuzlardan.

Şimdi sizin kendinizi düşünme zamanınız.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Bu kv den uzak durun.sizin ailenizden biri bir kaç gün kalsa yeter gerisini siz halledebilirsiniz.parayla iki üç gün bakıcı tutun o dili kalbi zehirli kadından uzak durun

sen de ona kiiiizzzz hatçeeeee diye sesleniverirsin bi kere milletin içinde. benim adım öyle değil derse de 'ee benim bebeğimin adı da öyle değil, nüfusta da yazıyor, okuman yazman mı yok anlamıyorum ki' dersin.
O kimlikte ne yazarsa yazsın ben istediğim isimle seslenirim diyor.

Ne kadar zorlanırsanız zorlanın stres olmaktan ıyıdır kesınlıkle ıstemeyın bız kayınvalıdemle iyi anlaştogımız halde ilk defa lohusalıkta küslük yasadık çunkü sütünle alakalı yorum yapıcak bu bebek zayıf dıcek fln sakın ha sakın

halledersınız korkma.sakın bulaştırma kımseyı.ıkıncı çocuk olursa kımseyı almıcam yanıma ilk de de hoş kımseyı ıstemedım ama neyse.annelıkde doğuştan zaten korkma...sokakta hayvanlar kendi başına doğurup bakıp buyutuyor çok zor şartlarda.aklı olan iki insan neden bakamasın el kadar bebeğe anlamıyorum hiç.

kv denı yolasım geldi.ıyı sabretmişsin.

Bence onun asıl kafaya taktığı şey eşinizin onun yanında değilde sizin yanınızda olması. Bence hiç kafanıza takmayın Allah dağına göre kar verirmiş herş ey olur gider bebeğinizde paşa paşa büyür pek ala tek başınıza bile bakarsınız.

Benim kv de eltimle çok iyi olmalarına rağmen lohusalığında küsmüşlerdi. Eltimle eşi nerdeyse boşanacaklardı.

Kv gaza gelmis anlasilan o da dört gözle torun beklemis Bence dert etmeyin sonucta esiniz size hak vermis.
Yani demek oluyor ki bebeginizin ismini siz koyacaksiniz :) sorun kalmis mi?Kalmamis.. o yuzden stres yapmayin. Saglikla kucaginiza bebeginizi alirsiniz insallah.

Kv cok sinir ederse anne beni geriyorsun uykularimdan oldum. Saglikla kucagina torununu almak istiyorsan beni üzme diyebilirsin bence

Oncelikle 1 kısı daha gerekıyo ama 1 hafta yeterr. Kardes anne kuzen cok yakın arkadas. Ama senı strese sokacak k.v olmasın bu. İsme gelınce kocan en güzelini demiş o ıstedıgını desın.sen kendı taktıgın ismi kullan. Hep kv ıle kalmayacaksın ya salla gitsin. Ama cok kızdım o kadına. Birde kadın yanı. Anlayıssız. Yazık yanı. Sende bıde sana derse bagır. Altta kalma.

Kayınvalidenize bu zamana kadar kimse had bildirmemiş anlaşılan. Tabii ki siz koyacaksınız ismini. Benim henüz çocuğum yok ama henüz değil çocuk ben bile yokken bir isim belirlenmiş eşimin müstakbel "oğluna" ha oğlan olmadı mı o da sorun değil kıza da kayınvalidemin kayınvalidesinin adı koyulacak.

Kaale bile almadım,siz de almayın.
O değil de çok merak ettim ne isim koymak istiyor ?

Ay okurken sinirimden kramp girdi. Mahalle karısıymış tam. Edepsiz kadın istediği olmayacak belli ama.yine de.moral bozuyo yok başka isimle cagiracakmks bilmem ne. En fazla beş yasına kadar istediği isimle.cagirir odan sonra da yüzüne bile bakmaz torunu. Cocular gerçek sevgiyi hissediyor.
Eşiniz isim konusunda olması gereken gibi size saygı duyuyor ama yeterli değil. Annen ile birbirimize mi girelim ben mi hizaya koyacağım anneni beni bu duruma.sokma konuş. Saygılı olsun bana diyin. Görüşleyim mümkünse cacoron hanımla.

Oyle kaynana degil bebegime isim koymak kokusunu icine cekemez. Musade etmem. Edepsiz hadsiz kadin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…