Bekar babanın 10 yaşındaki kızıyla beraber duş alması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen hasta mısın yoksa okuduğunu anlayacak kapasiten mi yok, gelip bana sorsunlar mı demişim avrupada yaşıyorum saygı da duymuyorum çatla kudur
Ben neden çatlayıp kudurayım ki bizde Avrupa gördük . Ama gittiğimiz yerin yaşam tarzını kültürünü yerden yere vurmadık. Zaten haddim de elalemin ülkesinde ekmek yiyip birde yerden yere vurayım.

Ben böyle bir röportaj okumuştum ünlü anne babaydı üstelik. Çocukları vardı hep beraber duş alıyorlarmış su israf etmemek için. Cimrilik midir pintilik midir bilmem.. isimlerini hatırlayamadım su an. Su tasarrufu yüzünden dünyaca ünlüler ailecek duş alıyorlar resmen oha olmuştum

Ben neden çatlayıp kudurayım ki bizde Avrupa gördük . Ama gittiğimiz yerin yaşam tarzını kültürünü yerden yere vurmadık. Zaten haddim de elalemin ülkesinde ekmek yiyip birde yerden yere vurayım.
Valla anlamadım neden bu kadar çatlayıp kudurduğunu sabahtan beri saygı duyacaksınızz!!!! diye. Var bir derdin ama kendi haline bırakıyorum, gözardı

Valla anlamadım neden bu kadar çatlayıp kudurduğunu sabahtan beri saygı duyacaksınızz!!!! diye. Var bir derdin ama kendi haline bırakıyorum, gözardı
Benim kudurmam için bir sebep mi var köpek miyim lafınıza dikkat edin

Bir çift var evde çırılçıplak yaşıyor. Doğal halleriyle yaşamaları gerekiyormuş. 12 yaşındaki çocukları bu yüzden psikoloğa gidiyor 3 senedir. Aile ise yaptıklarının doğru olduğunu savunarak giyinmeyip, çocuğu psikoloğa götürmeyi tercih ediyor.

Bu olay Türkiye’de.

Bu arada böyle bir konu açmanız çok ilginç. Sizi ilgilendiren nedir ki, durduk yere karna oluşturmayı seçmişsiniz?

Su israfı yüzünden ailecek duşa girmek te biraz saçma bence ama artık hiç bir şeye şaşırmıyorum

Kalbim sıkışıyor minicik bedenlere bu yapılanları okuyunca. Hem erkek hem kiz çocuğum var Allah hepimizin evlatlarını korusun içinde de benim yavrularimi

Su israfı yüzünden ailecek duşa girmek te biraz saçma bence ama artık hiç bir şeye şaşırmıyorum
Size ve bana saçma gelir ama onlara gelmez. Hatta bizlerin ayrı ayrı duş almalarımız onlara saçma gelir ayıplayabilirler bile. Bende okurken hemen aklıma ebeveynlerin avret yerleri görüyor cocuklar nasıl olur demiştim.

Beni ilgilendiren kısmı şu : bunu gerçekleştiren çok samimi bir iş arkadaşım ve kültür catısmasına dayalı kendimi biraz kötü hissetmiş olmam. Çok iyi insanlar ama neyin normal olup neyin normal olmadığını kavrayamıyorum artık. Bu konuyu yabancı arkadaşlarımla da tartıştım ve bir çoğu yapanlar var ama bize göre normal değil diyorlar. Bahsettiğim insan benim için önemli biri ve kendi kuruntularımla kaybetmek istemediğim biri. Beni ilgilendiren kısmı bu.

Size dal t*şak alenen çocuğun karşısında yıkanmak normal geliyor yani ?

Evet haklısınız. Nasıl yetişirsen onu normalleştiriyor insan. Cıplaklıgın yaygın olduğu bir yerde yetişseydim belki benim içinde sıradan bir durum olurdu.

Verdiğiniz fikirler için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görüyorum ki aslında herkesin normali herkes için farklı anlam taşıyor. Burada şu veya şu normal diyemiyoruz. Aslında bir yandan da kültür farkından kaynaklanması da içimi rahatlattı. Demekki aynı yönde düşünen insanlar ve benim gibi düşünenlerde var. Sanırım bu konuda baya bir aydınlandım. Sevgili Mune konuyu kapatabilirmisin

Hangi milletten kültürden olursa olsun asla kabul edilmemeli , normallestirilmemeli.

Almanlarin hepsi normal oldugunu dusunmuyor. Yani boyle bir kesim ve kultur var ama herkes ozellikle de yeni nesil ciplaklikla o kadar da barisik degil.

Kültürle ne alAkasi var yaaa tamamen sapkinlik çüş oha artık

Ilk okulda iken benim bir kiz arkadasim vardi oturdugum ülkenin vatandasiydi. Onlarda evde banyo yaparken kapi acik olirmus isteyen girermis tuvalet ihtiyacini gidermek icin. Ve banyo yaptiktan sonra herkes evde ciplak dolasirmis odasina gidip üstünü giyinene kadar. Ve onlarda evde ihtiyaca göre ciplak dolasmak birbirlerini ciplak görmek cok dogal birseymis. Banada cok garip gelmisti ilk duydugumda hala garip geliyor. Yaz mevsiminde havuza gittiyimde biranin yerli insaninin cocuklarinin önünde soyunup giyindiklerini cocuklarininda ayni sekilde yaptigina cooook sahit oluyorum. Bazi kültürler malesef kabullenilmicek seyleri cok normal buluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…