Ben babamın evinde böyle görmedim...

Sigara icen birinin "bize yardim etmiyorlaaaar" diye yakinmasi sizce de sacma degil mi? Keyif yapmak icin etinden kisman da senin tercihin. Hadi o is olmadi baska hic mi is yok? Hadi tabana kuvvet gezip is bak bence.
Yok wolf'cum o nickinin hakkını vermektense yatmaya kuvvet diyenlerden

Küsuratı atalım hadi. Elinize kalan para 1000tl. 100sana verdi kaldı 900. Mutfak masrafı faturalar sigara... Yani ne şekilde yeter ki ben kafamda oturtamadım zaten. Adamın elinde para yokki sana versin. 10 da çıkıyorum diye işten çıkarsan bu sıkıntıyı da çekersin kusura bakma.

Yahu adam 1800 lira maaşla evi geçindiriyor.Sen ona sormalısın nasıl yetişiyorsun diye.O iş olmadıysa başka iş bakmalısın.Sigaranı bırakabilirsin.
Babamın evinde görmedim lafı da ayrı bi itici geliyor bana.O zaman babacığının evini bırakıp asgari ücretle geçinen adamla evlenmeyeydin kuzum

Ikinizinde sigara iciyor olmasi nekadar tezat bu konuya..en asagi minimum ikiniz 300 400 tl lik sigara iciyor olsaniz 1 aylik mutfak masrafi eder.ilk once sigarayi birakmalisiniz bence ikinizde

Kişi zaten ben kesinlikle çalışmam etmem dememiş. Ben nedense sizin gibi yorumlamadım eşinin düşüncesizliği ve kendi annesi maddi yönden yardım ederken eşinin ailesinin o kadar oralı olmamasına takılmış gibi geldi bana. Tabiki kimse kimseye yardım etmek zorunda değil herkesin aile yapısı farklı belki ailesini maddi yönden yardımı değilde onu düşünmemesine takılmış bile olabilir.

İş arıyorum zaten. Evet teşekkürler

sürekli ailenden beslendiğini eşine şuan hissettirme

eşinin ailesi geldiğinde hiçbirşey hazırlama
eşin sorarsa da alacak param yoktu
de
ama özellikle onun ailesi geldiğinde

Söylemiyorum zaten canım. Ki ben eşim bana para vermiyor diye ona hiç yüklenmiyorum. Belirttiğim gibi kıyamıyorum bu devirde para kazanmak zor. Eğer ben burnu beş karıl havada olsaydım onu sıkıştırırdım adam daha ne yapsın

Evet destek olmadıkları gibi köstek oluyolar. Hanfendiler kaplıcalara gidicekmiş 350 lira para istiyorlar bizden bide. İnsan bi düşünür ya

Evlenince ilk işleri işten ayrılmak olan kadınları anlayamıyorum.

Keyfi işten ayrılmadım. Sabah 7 akşam 10 çalışıyodum ve evime uzaktı eve gelene kadar saat 11 oluyodu. Eşimi hiç göremiyodum üstelik yeni evliyim. İş arıyorum zaten bu bi lüks değil...

Eşimin tarafı sebze yemiyor tavuklada araları yok bunu bilmesine rağmen bçyle bi durumda kaldık. Görümcemler her hafta sonu gelmek istiyolar falan. Ben kimseye gitmiyorum gelmesinler diye çünkü durumum yok

Nasıl akıllısınjz öyle. Yazdığım şeyi okuyun lütfen BEN EŞİME KIYAMIYORUM DEDİM ZATEN

Eşimin tarafı sebze yemiyor tavuklada araları yok bunu bilmesine rağmen bçyle bi durumda kaldık. Görümcemler her hafta sonu gelmek istiyolar falan. Ben kimseye gitmiyorum gelmesinler diye çünkü durumum yok
Misafir umduğu değil, bulduğunu yer. Her hafta sonu, gelmesini istemiyorsan, pişir karnıbahar, brokoli, ıspanak.. Bir daha gel desen de gelemezler..
Eğer laf söz ederlerse de, gelirken etleriyle gelsinler. Hep birlikte pişirir yersiniz..

Çalışmayın bana ne sizin keyiften çalışıp çalışmadığınız ! Yorum yapmak için yapmayın lütfen. Ben neyseki işten çıktım derken eşim o işte çalışmamamı istemediği için dedim. Sabah 7 den akşam 10 a kadar çalışan bi bayandım ben. Bana keyiften bahsetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…