- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi nutellaa12
-
şöyle bir durum var ne olursa olsun onlar onun ailesidir ya hani benden yana herhangi bir tepki görmek istemez mesela annenle konuşmıcam görüşmicem dediğim zaman o da anneme tepki verir gerçi bu olayı bilmiyor henüz ama dediğim gibi eşim inat biraz o yüzdenBöyle birşeyi nasıl saklarsınız anlamadım ben size bunu aktaran kişinin suçu yok ki eşiniz gidip ona çatsın ne alaka yani bana bu iftira atılsa alırım eşimi de yanıma yüzleşirim yani mümküm mü susmak ayrıca eşim farkında yaptıklarının diyorsunuz niye bayramlaşmak zorundasınız ki o zaman o da anlamsız yani hem susup yüzüne vurmayıp hem şikayet etmek baya anlamsız ne varsa eşinizim yanında söyleyin atın köprüleri
ayrıca saklamıyorum konuşacağım zamanı bekliyorumşöyle bir durum var ne olursa olsun onlar onun ailesidir ya hani benden yana herhangi bir tepki görmek istemez mesela annenle konuşmıcam görüşmicem dediğim zaman o da anneme tepki verir gerçi bu olayı bilmiyor henüz ama dediğim gibi eşim inat biraz o yüzden
valla ne acıycaksın o sana acıyo mu? ne olursa olsun söyle eşine içinde tutma değmez.asla içinde tutmanerden başlayayım hiç bilmiyorum ama inanılmaz doluyum. nişanlandığımdan beri tavrı, sorumsuzluğu, dedikodusu, yalanı dolanı bitmeyen bir kayınvalideye sahibim.... beni "eşimi ailesine karşı doldurmakla, onu onlardan koparmakla" itham eden ve etrafımdaki herkese bunu empoze etmek için elinden geleni yapan bi kayınvalidem var.... konunun arkası çok dolu o yüzden son yaptığını anlatıp bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir edinmek istiyorum. yoksa çıldırıcam kendime hakim olamamaktan korkuyorum. biz nişan döneminde nişan atmıştık eşimle ve sonrasında beni özlediğini bensiz olmak istemediğini söyledi ve nitekim biz barıştık. eşimi çok sevdiğim için ailesinin her türlü ayıbına yanlışına her türlü lafına sustum. eşime hiçbiriyle ilgili bir şey söylemedim ama hep eşimi değiştirmeye çalışan ailesinden uzaklaştırmak isteyen biriymşim gibi düşünüldü. ben eşim askerdeyken asker gittiği şehre yanına gitmiştim onu orda sadece 2 saat görebilmiştim . nişan attığımız dönemde eşimin annesi olacak kadın kardeşine (yani eşimin dayısına) benim eşimin yanına gittiğimde birlikte olduğumuzu ve hamile kaldığımı üstüne bir de kendisiyle gidip çocuk aldırdığımı söylemiş. bunu ben eşimin bir akrabasından öğrendim. iki gün oldu öğreneli. eşim zaten evliliğimizin ilk zamanlarında annesinin yaptığı huzursuzluk yüzünden kendisiyle konuşmuyor. bunu da öğrense zaten onu mahveder ortalık karışır. ama ben yine söylemedim zaten öğrendiğim kişi şuan hamile ilk hamileliğinde bebeği tutunamadı şuanki de riskli o yüzden bunu eşime söylersem belki ona da kızabilir neden ortalığı karıştırıyorsun diye. olayın üstünden 2 sne geçti. ne yapacağımı bilmiyorum fakat kadın susmuyor sürekli arkamdan konuşuyor. bayramda muhtemelen eşim babasını aradığında onunla da görüşcek ve ben de bayramlaşmak zorunda kalıcam ona anne diyesim gelmiyor. nefret ettirdi kendinden. eşime de söyleyemiyorum bayramdan sonra kendisine whatsapptan uzun uzadıya içimi döküp bu konuyu bildiğimi söylesem mi diye düşünüyorum belki bu olayı öğrendiğimi bilirse kendini frenler diye düşünüyorum bunu eşim ve kendisinin eşi de bilse onu mahvederler içimdekileri söyleyip kusmadan rahat edemicem gibi hissediyorum. bana bi fikir verin lütfen....
Kendını bu kadar ezdirmek seni rahatsız etmiyor mu?şöyle bir durum var ne olursa olsun onlar onun ailesidir ya hani benden yana herhangi bir tepki görmek istemez mesela annenle konuşmıcam görüşmicem dediğim zaman o da anneme tepki verir gerçi bu olayı bilmiyor henüz ama dediğim gibi eşim inat biraz o yüzden
Kocasına soylemeye cekınıyor, kocası nasıl bir adamsa kadın kendı ailesıne kotu davranmasından falan korkuyor soyledıkten sonra.Aklıma game of thrones daki daenerysinin ortalığı yakıp yıktığı sahne geldi nedense. Sahsen Facebook ta güzel bir paylaşım yapardım konu ile ilgili. Hakkımda ortaya atılan bütün iftiraları sıralardim. Altınada "Hakkımda bu dedikoduları çıkaran şahısın kim olduğunu da gayet biliyorum. Bunun altına hepsinin ispatını getirmezsen dünyanın en adi insanı sensin. Buyur bakalım" diye kapatırdım. Böylelerini sülalenin önüne atacaksın böyle. Birinin namusuna dil uzatmak neymiş görsün
Eğer kv yi iyi bir yolmazsanız daha çoook iftira atar size.çekindiğim tek şey zaten öyle bir aile ki öyle bir kadınki olayı bir anda kendi lehine çevirir yani eşim beni tutar yine biliyorum ama ailecek gene beni kötülerler gene beni ortalığı karıştırmakla itham ederler bundan da çok yoruldum
Ne alaka?şöyle bir durum var ne olursa olsun onlar onun ailesidir ya hani benden yana herhangi bir tepki görmek istemez mesela annenle konuşmıcam görüşmicem dediğim zaman o da anneme tepki verir gerçi bu olayı bilmiyor henüz ama dediğim gibi eşim inat biraz o yüzden
Bunu kayınvalidenize yazsanız ne olacak sanıyorsunuz çok mu utanacak yaptığı iftiradan, oğlu eşi öğrenir diye korkup sizden özür mü dileyecek. Bu iftirayı atan kişiden her türlü çirkeflik beklenir, belki istediği sizin ona mesaj atıp içinizdekileri kusmanızdır, belki bunu başka bir şey için kullanacaktır, kendi başınıza ona had falan bildirmeye kalkmayın yapamazsınız o kadının başka planları olabilir, eşinizle konuşunBen de kendisine yazmayı düşünüyorum aslında içimde kusmak istediğim o kadar şey varki eşime söylersem yani olayın aileme gitmesini de istemiyorum ailem çok üzülür zaten istemiyolardı beni vermeyi sırf ben seviyorum diye verdiler
Kocasına soylemeye cekınıyor, kocası nasıl bir adamsa kadın kendı ailesıne kotu davranmasından falan korkuyor soyledıkten sonra.
Nerde ortalıgı yakıp yıkmak facede yazmak.
Bence kendince kaynanası ile konusmaya calıscak ama kaynanası lafı agzına tıkıp konusturmayacak bile hatta iftira atıyorsun bana diyecek. Konu sahıbıde tek basına aglayacak.
Hakkınızı savununuz, hakkınızla birlikte serefınızı de kaybedersiniz... Hz ali soylemıstı bu sozu yanlıs hatırlamayorsam. Ne de guzel soylemıs.
ilk öğrendiğinde sormak istemiş hatta ağzımı aramış ama açıkça soramamış konduramamış da nişandan sonra barışınca da kapanmış konu öyle söyledi..
Ben de kendisine yazmayı düşünüyorum aslında içimde kusmak istediğim o kadar şey varki eşime söylersem yani olayın aileme gitmesini de istemiyorum ailem çok üzülür zaten istemiyolardı beni vermeyi sırf ben seviyorum diye verdiler
olayın üzerinden 2 sene geçmiş, dedikleriniz çok doğru ailem zaten görüşmüyor onlarla çünkü nişandan beri bir sürü şey yaşadıkBen herseyi soylerdim. Ileride esiniz ogrenirse neden biliyordun da soylemedin diyebilir. Tek bildigim susanin uzerine daha cok geliyimorlar. Gucu yeten yetene. Hatta ben o kadinin sahitlik yapacagini bilsem iftira davasi bile acardim. Anca bunlardan anlar o tip insanlar. Bayramda da aramazdim. Bunca seyden sonra aramak, herseyi alttan almak gibi okur, daha cok kotuluge devam eder. Haddini bildirnek lazim. Hatta tum ailenizin karsi tarafa cephe almasi ve tum ilisiginj kesmesi lazim. Bu insanlarin gercek yuzlerinin gosterilmesi gerekiyor artik. Gec bile kakmissiniz. Sustukca daha cok uzerinize gelirler. Yalniz bir de aklima su geldi bu olayin uzerinden cok zaman mi gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?