Ben bu kadına napıyım bana acil yardım edin içim içimi yiyor.....

Böyle birşeyi nasıl saklarsınız anlamadım ben size bunu aktaran kişinin suçu yok ki eşiniz gidip ona çatsın ne alaka yani bana bu iftira atılsa alırım eşimi de yanıma yüzleşirim yani mümküm mü susmak ayrıca eşim farkında yaptıklarının diyorsunuz niye bayramlaşmak zorundasınız ki o zaman o da anlamsız yani hem susup yüzüne vurmayıp hem şikayet etmek baya anlamsız ne varsa eşinizim yanında söyleyin atın köprüleri

şöyle bir durum var ne olursa olsun onlar onun ailesidir ya hani benden yana herhangi bir tepki görmek istemez mesela annenle konuşmıcam görüşmicem dediğim zaman o da anneme tepki verir gerçi bu olayı bilmiyor henüz ama dediğim gibi eşim inat biraz o yüzden

ayrıca saklamıyorum konuşacağım zamanı bekliyorum

Aklıma game of thrones daki daenerysinin ortalığı yakıp yıktığı sahne geldi nedense. Sahsen Facebook ta güzel bir paylaşım yapardım konu ile ilgili. Hakkımda ortaya atılan bütün iftiraları sıralardim. Altınada "Hakkımda bu dedikoduları çıkaran şahısın kim olduğunu da gayet biliyorum. Bunun altına hepsinin ispatını getirmezsen dünyanın en adi insanı sensin. Buyur bakalım" diye kapatırdım. Böylelerini sülalenin önüne atacaksın böyle. Birinin namusuna dil uzatmak neymiş görsün

valla ne acıycaksın o sana acıyo mu? ne olursa olsun söyle eşine içinde tutma değmez.asla içinde tutma

Kendını bu kadar ezdirmek seni rahatsız etmiyor mu?

Kocasına soylemeye cekınıyor, kocası nasıl bir adamsa kadın kendı ailesıne kotu davranmasından falan korkuyor soyledıkten sonra.
Nerde ortalıgı yakıp yıkmak facede yazmak.
Bence kendince kaynanası ile konusmaya calıscak ama kaynanası lafı agzına tıkıp konusturmayacak bile hatta iftira atıyorsun bana diyecek. Konu sahıbıde tek basına aglayacak.

Hakkınızı savununuz, hakkınızla birlikte serefınızı de kaybedersiniz... Hz ali soylemıstı bu sozu yanlıs hatırlamayorsam. Ne de guzel soylemıs.

Eğer kv yi iyi bir yolmazsanız daha çoook iftira atar size.
Bu tür şeyler de susulmaz, had bildirilir.

Ayrıca susmak kabullenmektir, bunu unutmayın.

Ne alaka?
Sizin aileniz iftira mı atıyor eşinize ya da kötü mü davranıyor? Boş inadının sebebi ne? Ayrıca sizi bir kez yarı yolda bırakan ve ailenizle tehdit eden adama nasıl saygı duyuyorsunuz?

Son düzenleme:
Bunu kayınvalidenize yazsanız ne olacak sanıyorsunuz çok mu utanacak yaptığı iftiradan, oğlu eşi öğrenir diye korkup sizden özür mü dileyecek. Bu iftirayı atan kişiden her türlü çirkeflik beklenir, belki istediği sizin ona mesaj atıp içinizdekileri kusmanızdır, belki bunu başka bir şey için kullanacaktır, kendi başınıza ona had falan bildirmeye kalkmayın yapamazsınız o kadının başka planları olabilir, eşinizle konuşun

Zaten konu sahibini dilsiz görmese bunlara cesaret edemezdi.

yazismayi cok manasiz buluyorum. arayin soyleyin.. haberim var, ogluna kocana soylemiyorum ilk yanlisinda soylerim onlari basina sararim, ayagini dnek al arkamdan konusma deyin.. bayramlasmayin da..

Böyle bir iftira attıysa çoktan söylemiştim ben ama emimmisiniz, size bunu söyleyen kişi yalan söylüyor olmasın, iyice emin olun bu konu da.

Bu kadar zaman içinizde bekletip, şimdi bu konuyu dile getirdiğinizde, sizi yalancılıkla suçlamaları muhtemeldir. Bunu size söyleyen kişi ve kaynananız inkar ederlerse ve sizin şahidiniz yoksa, zor durumda kalırsınız ve sinirini daha da bozulur. Onun için eğer bu konuyu bilen,size şahid olacak kimse yoksa,bir daha düşünün. Zamanında konuşacaktınız. Şimdi desteksiz ortaya çıkarsanız, kim olsa sizi mahsus laf çıkarıp, huzur bozmakta itham eder.

Ben herseyi soylerdim. Ileride esiniz ogrenirse neden biliyordun da soylemedin diyebilir. Tek bildigim susanin uzerine daha cok geliyimorlar. Gucu yeten yetene. Hatta ben o kadinin sahitlik yapacagini bilsem iftira davasi bile acardim. Anca bunlardan anlar o tip insanlar. Bayramda da aramazdim. Bunca seyden sonra aramak, herseyi alttan almak gibi okur, daha cok kotuluge devam eder. Haddini bildirnek lazim. Hatta tum ailenizin karsi tarafa cephe almasi ve tum ilisiginj kesmesi lazim. Bu insanlarin gercek yuzlerinin gosterilmesi gerekiyor artik. Gec bile kakmissiniz. Sustukca daha cok uzerinize gelirler. Yalniz bir de aklima su geldi bu olayin uzerinden cok zaman mi gecti?

Boş işlerle uğraşmayın. Eşiniz yaninizdayken kp arayın ona söylerken eşiniz de duysun ortalık iyice karışsın ki herkes yerini ve haddini bilsin.

ilk öğrendiğinde sormak istemiş hatta ağzımı aramış ama açıkça soramamış konduramamış da nişandan sonra barışınca da kapanmış konu öyle söyledi..

Tmm işte kapanmış konuyu niye bi daha deşme gereği duymuş çok saçma.

O kadının lafıyla msj falan atmayın dediğim gibi, belki de doğru değildir yada daha farklı bi mevzudur. En iyisi eşinize anlatmak. Moralim çok bozuldum seni de üzmek istemiyorum ve gerçek olmadığını düşünmek istiyorum ama durum böyle de.

Size söyleyen kişiyi hamile diye neden düşünüyorsunuz ki. Sizin moral bozukluğunuz ne olacak?

Hem kendisi düşünseymiş ben hamileyem zaten üzerime gelirler mi acaba konu büyür mü vs diye tutsaymış çenesini. Hiç sevmem eski sırları durup durup döken insanları.

Ailen bilmese De esin bilsin ve soyle gitsin baskasina soylemedikce icinde patliyor sana yaziiik

olayın üzerinden 2 sene geçmiş, dedikleriniz çok doğru ailem zaten görüşmüyor onlarla çünkü nişandan beri bir sürü şey yaşadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…