Ben bu kadına napıyım bana acil yardım edin içim içimi yiyor.....

öncelikle bunu bana söyleyenle çok çok samimiyiz beni hep savunur hatta kv ile kaç kere tartışmıştır.. konu bi kere patlak verse inkar etmez evet anlattım der. ve eşim yalan söyleyeceğime ihtimal vermez

Kesinlikle esime söylerdim, ipler koparsa kopsun umrumda olmazdi. Esime söyledikten sonra o kadını arar güzelce agzima geleni sayıp kapatir birdaha asla görüşmezdim

yazismayi cok manasiz buluyorum. arayin soyleyin.. haberim var, ogluna kocana soylemiyorum ilk yanlisinda soylerim onlari basina sararim, ayagini dnek al arkamdan konusma deyin.. bayramlasmayin da..
eminimki benş hiç dinlemez bir ton laf sayıp yüzüme kapatır ama bunu da düşündüm teşekkür ederim

Kesinlikle eşime anlatır, yakınsa evine gider yüzyüze, uzaksa arar telefondan saydırırım.İnsan bunu yedi kat yabancıya bile yapmazken, kendi kanından canından oğlunun karısına nasıl iftira atar ya.İnşallah kızı yoktur diyorum Rabbim büyük yani.

öncelikle eşim kötü adam değil aileme kötü davranmasından bahsetmedim sadece konuyu bilmediği için eşim farklı düşünüp farklı tepki verebilir dedim lütfen konuyu çarpıtmayın

Ne alaka?
Sizin aileniz iftira mı atıyor eşinize ya da kötü mü davranıyor? Boş inadının sebebi ne? Ayrıca sizi bir kez yarı yolda bırakan ve ailenizle tehdit eden adama nasıl saygı duyuyorsunuz?
ailemle tehdit etmiyorki konuyu neden farklı bi yere çekiyorsunuz

haklısınız ben de kendisiyle mi konuşsam eşime mi anlatsam ikisi arasında kalmış durumdayım şuan bunu demek istedim ama insanlar başka yerlere çekiyor yazdıklarımı, teşekkür ederim yanıtınız için

Ailenizi aramasa aramasın! Neden böyle birşeyi kendinize yük ediyorsunuz. Ailenize de çok fazla açıklama yapmaya kalkarsanız onlarda üzerinize gelir.

Eşinize söyleyin

öncelikle bunu bana söyleyenle çok çok samimiyiz beni hep savunur hatta kv ile kaç kere tartışmıştır.. konu bi kere patlak verse inkar etmez evet anlattım der. ve eşim yalan söyleyeceğime ihtimal vermez
O zaman bu kişiyi referans gösterip, konuyu eşinize anlatacağınızı söyleyip, ondan sonra eşinize durumu anlatın. Annesinin neler yaptığını o da bilsin.

Bu sizin yazdığınız yorum. Kimsenin bir yere çektiği yok yazdıklarınızı.

Size burada durup dururken annesiyle görüşmemeniz önerilmiyor ki, eşiniz de sizin annenizle görüşmesin.

Size burada önerilen; eşinize durumu anlatıp sonrasında annesiyle görüşmemeniz.

Kendi ailenizin duymasına bile gerek yok bu olayı.

Siz eşinize anlattıktan sonra eşiniz hala kıyas yapmaya çalışacaksa ve ailenize bu olayı yansıtacaksa eşiniz o kadar da hakkaniyetli bir insan değil demektir zaten.

Son olarak ben hamile kadın konusunda hala aynı düşünüyorum. İster iyi niyetli olsun, ister kötü niyetli bebeği zarar görmemeli bu mevzudan.

Kaynanan şeytanla işbirliği içine girmiş
Yapabiliyorsan ondan uzak dur gerekirse, görüşme yoksa bu yuva bozulacak gibi

öncelikle eşim kötü adam değil aileme kötü davranmasından bahsetmedim sadece konuyu bilmediği için eşim farklı düşünüp farklı tepki verebilir dedim lütfen konuyu çarpıtmayın
Bence kotu. Ve ailene kotu davranır aramaz bayram kutlamaz dıye korkuyorsun tam da boyle yazdın yukarı da.
İyi biri olsa boyle bir olasılık aklına gelmezdi.
Bu benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…