- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Biraz kıro mu sanki? Alkol kullanmana falan karışan, "Seni seviyorum"a "Allah rahatlık versin" diyen...Bence seni sıkardı ve rahat vermezdi. Hiç sana göre biri olduğu izlenimi vermiyor bana.bide bunun üstüne rahat uyuyabiliyo ya. aferin ona.
aklıma tüküreyim.
valla ben bi erkek tanımıyorum ki okuduktan sonra denize atsın ahahahaMektubun sonuna "içimden geçen bu cümlelerin aslı kalbimde.. bu yüzden okuduktan sonra denize bırak sonsuzluğw yüzsün.." falan yaz
Biraz kıro mu sanki? Alkol kullanmana falan karışan, "Seni seviyorum"a "Allah rahatlık versin" diyen...Bence seni sıkardı ve rahat vermezdi. Hiç sana göre biri olduğu izlenimi vermiyor bana.
Yıllardır farkındayım ne demek egoya bak haspam. Kendini geri çekme zamanı bebişim. Burnu sürtsün telefonlarına bakma.
Adamı hemen gömmeyin ya belki şaşkınlıktan ne yazacağını bilmediGörüşsünler bakalım ne diyecek.
Ne kazma bi cvp vermiş ya.
İlgisi olan adam hayır yarın görüşüp konuşalım ben tek geleyim falan derdi.
O yazmadan sakın yazma. Kendini tamamen geri çek. Belli ki ego kasıyor.
Keşke önce sinyalleri takip etseydin ama olan olmuş, hayırlısı olsun :) ama sakın o kaçan siz kovalayan olmayın, siz güçlü duran taraf olun ve kolay lokma olmayın derim ben yoksa elinin altında yedek sevgili listesinde kalırsın falan
Pislik adam ya madem gönlün yok, madem zaten anlamistin niye o kadar samimi davranıyosun.
Hoşuna mı gidiyomuş demek ki bu durum.
Pislik adam ya madem gönlün yok, madem zaten anlamistin niye o kadar samimi davranıyosun.
Hoşuna mı gidiyomuş demek ki bu durum.
Mesela biz olsak hoslanmadigimiz birinin ilgisinden rahatsız oluruz. Kestirip atariz.Ama bazı erkeklerin bu hoşuna gidiyor galibaAynen illa ki hoşuna gitmiştir, farkında olmasına rağmen o da samimiyet göstermiş demek ki ilgisinin bitmesini de istememiş ama bir adım da atmamış belki de sadece ilgiden hoşlanıyordu
Kendi üzerinde düşün o sana açılsaydı mesajla hemen ben de seni seviyorum diye cevap verir miydin? Vakit kazanmak için ertelemiş ama bence seni seviyoo
Mesela biz olsak hoslanmadigimiz birinin ilgisinden rahatsız oluruz. Kestirip atariz.Ama bazı erkeklerin bu hoşuna gidiyor galiba
Aynen kesinlikle Cem Yılmaz anlatıyor ya çocuk gibi nereden ilgi görsek gidiyoruz, egosunu tatmin ediyordur, ama insan en çok onu seven kişiyi kaybettiğinde özlüyor üzülüyor ve pişman oluyor sanırım, zaman geçtikçe oluyor bu ama oluyor.Mesela biz olsak hoslanmadigimiz birinin ilgisinden rahatsız oluruz. Kestirip atariz.Ama bazı erkeklerin bu hoşuna gidiyor galiba
Bir gelişme olmadi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?