ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106

hayatta hiç bişey içimde kalmadan yaşamaya çalışıyorum çünkü anneme daha o kadar söylemek istediğim şey varken maalesef kaybettim onu.

söylediğim için pişman değilim. bu sessizlik beni de rahatsız ediyo ama bi yandan en azından anlıyorum neyin ne olduğun; insan en azından bi cevap verirdi. e o da yoksa yani insanlık yoksa tamam diyorum. daha fazla gözümde büyütmemiş oluyorum :)

yorum için teşekkür ederim

Kendini tut ve sakin bisey yazma. Neyi kaybettigini anlasin
Iş sizden çıktı artık bırakın bence acilmakla iyi yaptınız sizin yerinizde olsam bende aynisini yapardım. Kırgın olmakta da haklisiniz.
Bu saatten sonra hayırlısı olsun hakkinizda.
Eger gelişme olursa haberdar edin ama ondan önce sakın siz bisey yazmayin

bir cirpida okudum gelismeleri.... iki gun internete giremedim aklimda hep senin konun vardi. gelismelerden haberdar et :)

Reactions: KV_
ay gelişme olsa da haberdar etsem : (

Siz sessizliğinizi koruyun
Bu insanoğlunun temel zaafıdır.
İlgi gördüğü kişi bir de üstüne sizin gibi duygularını dile getiren bir kişi bir anda muhabbeti bıçak gibi keserse karşı taraf bir, noldu la şimdi şaşkınlığı, akabinde meraktan çatlama ve sonrasında bir dürtme girişiminde bulunacaktır

İnsanoğlu ilgiyi sever, bu sevmediği biri bile olsa ister, hoşuna gider. İllaki nabız yoklayacak
Siz de sessiz kalarak, olmasan da olur gülümm hint kumaşı değilsin ki algısı oluşturacaksınız
Bekle çatlasın, yazacak. Tecrübe konuşuyo

Aynen katılıyorum
Konu sahibesi hiç yazmazsa ses etmezse bu kız da beni seviyordu nereye gitti diyecek
Ben konu sahibesi olsam koluma başkasını takardım iyice kudurturdum

Aynen katılıyorum
Konu sahibesi hiç yazmazsa ses etmezse bu kız da beni seviyordu nereye gitti diyecek

Koluna başkasını takmak değil de sosyal ağda ortak olmayan çocuğın tanımadığı biriyle fotoğraf çekinip gizemli bir hava yaratabilir aslında
Arkadaş mı sevgili mi bu da neyin nesi şimdi diye diye çatlasın
Bir de çocuk yazarsa sakın trip atmaa soğuk konuşma, alenen ifadeler kullanmadan kanka moduna dön.
Ve o konuyu hiiiiç açma o açmaya çalışırsa anlamazdan gel, geç cvp ver oyala işim var da halledip geliyorum beş dkkya de gelme.
Konuşma tarzın hem kibar hem ukala olsun
Yak bütün devrelerini

Ben bir zamanlar platonik olduğum adama mektup yazıp hediye ile birlikte vermiştim. Tam ayrılırken verdiğim için mektubu yanımdayken fark etmemiş ve okumamıştı. Sonrası derin bir sessizlik.

Tam 4 gün sonra mesaj atmıştı. Müsait olduğunda görüşebilir miyiz, diye.

Görüştük.

Beni arkadaşı olarak görüyormuş.

Bence çok iyi yapmışsınız, içiniz rahat. Ben de rahat etmiştim sonrasında.

bu söyledikleriniz teker teker çıkar inşallahhh. kendim için konuşmuyorum. karşı taraf sürünsün diye

Aynen katılıyorum

hahahah. haftaya bi arkadaşın daveti üzerine konsere gidicem. hı bu arada; bu arkadaş erkek ve bu kişiyle tanışmıyolar

kıskandırma işlerine girmem ama sosyal medyada paylaşımda bulunurum ben kesin. görür ordan. az çok tanıyorum ' bu da kim yav' dicektir.
yazmasa bile düşünecek bu yeter bana

Ver odunu

ay en azından sizin adam zahmette bulunup 4 gün sonra olsa bile yazmış. benimki hiç yazmadı

ay en azından sizin adam zahmette bulunup 4 gün sonra olsa bile yazmış. benimki hiç yazmadı

Final haftasıydı, sınavlarımı düşünmüş. Halbuki ben de ondan yanıt gelmediği için stresten salmıştım hepsini. :)) Ama halen daha çok takdir ederim kendisini, çok nazikçe reddetmişti. Yüzüme söylemiş olması da tercihimdi. Tabii hayatımın en gergin konuşmasını yaşamıştım sanırım.

Sizinki de o yazdığı müthiş yanıttan dolayı bir ara görüşürüz nasılsa diye düşünüp zahmet etmiyor herhalde. "Yıllardır" ne ya? İnsan "Yaa bu kız bana yanık" modunda yıllarca gezmiş bile olsa bunu bu şekilde karşı taraf kendisine hislerini kalbini açmışken ifade etmemeli. Hadi yaptı bir kere, telafi etmeli. Herhangi biri değilsiniz ki, kaç yıllık yakın arkadaşısınız.

ay ben şok.. Okurken resmen ay inanmıyorum diyerekten kendi kendime konuştum dizlerimi dövdüm :) Tabi annem diğer odadan noluyo kız diye sordu neyse :) Nasıl biliyormuş ta nasıl hala böyle yakınmış çok heyecanlı dur bakayım devam edeyim neler olacak inşallah senin için en hayırlısı olur canım :)

gece rüyamda gördüm ben bunu.

okul gibi yerde karşılaşıyoruz. bu bana bakmıyo selam vermiyo.
ben gidiyorum yanına hayırdır selam da mı vermiyosun artık diyorum.
ya ne bileyim çok yoğunum görmedim fln diyo yoksa niye selam vermeyim fln.

sonra ben dayanamayıp buna upuzun mesaj yazıyorum.

sonrasını hatırlamıyorum.

uyndığımda ilk düşündüğüm; salak ben, dayanamadım mesaj yazdım

neyse ki rüya

Şu an hepsini okudum bitirdim.Kırgın olmakta sonuna kadar haklısınız diye düşünüyorum yani o kadar arkadaşsınız yakınsınız bir şeyler paylaşmışssınız. Size bir cevap vermeye borçlu kendisi.Ayrıca bir akıl edipte ben bu kıza bir soğuk davrandım sonuçta bana dürüst davrandı ama ben arayıp sormadım düzgün bir açıklama yapmadım diyebilirdi.Sessiz kalması hiç hoşuma gitmedi. Oysa neler hayal etmiştim ama burada biteceğini de düşünmüyorum yokluğunu anlayacaktır bence o kadar kolay olmamalı dimi :) O yüzden hiç üzülme. Valla bir çırpıda okudum düşünce bakımından seni kendime yakın gördüm.Bende bu tür şeyleri içimde yaşarım platonik takılıpta açılmadığımdan belkide sırf bu sebepten kaybettiğimde oldu.Sonra da kendi kendimi yerim falan neyse :) sen büyük cesaret gösterdin şimdi o düşünsün helal kız ..

Adamda da katır inadı varmış be. Bu kadar nasıl sessiz kalabiliyor hayret. İnsan kırıcıda olsa bir şeyler der dimi o kadar yılın hatırına

ay çok teşekkür ederim. Ben hep platonik takıldım her zaman. Bu sefer böyle olmayacak dedim. En azından benden çıktı. sende böyle yap. Hayatında en azından içinde kalan şeyler olmaz : )

Adamda da katır inadı varmış be. Bu kadar nasıl sessiz kalabiliyor hayret. İnsan kırıcıda olsa bir şeyler der dimi o kadar yılın hatırına

Ay demi bende böyle düşünüyorum. Artık beklediğimden değil ama adam rüyama kadar giriyo. öküz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…