BEN Mİ ABARTIYORUM?

yenianne11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
18
-32
1
31
Merhaba arkadaşlar mutsuzum. 1 senelik evliyim eşimin ısrarı üzerine bir bebeğimiz oldu 25 günlük daha. Eşimle severek evlendik. Ben 30 eşim 29 yaşında. Eşim işi gereği hep bayanlarla çalışıyor. Ama son dönemde aşırı kıskanmaya başladım. Bir bayan arkadaşi var gerçekten kız çok güzel ve bekar uzun zamandır aynı arabada onunla çalışıyor saha işi. Kız eşime hergun mesaj atıyor saha işi olduğu için arabalar belli noktalarda çıkıyor beni de ordan alirmisin diye. Ben bu konu için kaç kere kavga ettim ama eşim hep üste çıktı. Şimdi doğumun ve çocuğun verdi etki ile bu ikiye katladı bende. Evde tek kıskançlıktan ağlıyorum. Eşimin ilgiside azaldı bana karşı. Sabahtan akşama kadar o kızla. Ben ise evde oturuyorum raporlu olduğum için. Şu dönemde bu yüzden sütüm kesildi. Her gün kafayı buna yoruyorum çünkü. Siz deyin ben bu adama nasıl davranayim

Bilmiyordum ama o zaman bu kızla samimi değildi mesaj atmalar yoktu. Evet haklısıniz bende sus ses etme kız değerli olur diyorum Kendi kendime ama elimde değil bazı şeyler Galiba lohusa dönemi ve evde kalmanın verdiği bir şey

Hazır değilken bir tarafın ısrarıyla çocuk yapılır mı? Daha evliliğiniz oturmadan doğurmuşsunuz. Şimdi daha çoook kavga edersiniz adam en temel şeyi olan mesleğini kabullenmemişsiniz daha. Herkes de sizin kocanıza bayılmıyor zorla adamın aklına bunları sokup huzursuzluk çıkarmayın

Nerden durduk yere eşinizin aklına kızı soktunuz ki? Sürekli kontrol ederek bir açık bulduysanız bunun üzerine konuşursunuz. Yani kız da bayılmıuordur bence evli barklı eşinize, hele ki güzelse gözü daha iyilerindedir. Ama anladığım kadarıyla sadece araba ile ilgili mesajlaşma oluyor.

Evet sadece araba ile ilgili

Anlamıyorum evlenince hiç mi gezip tozmak istemiyorsunuz, başbaşa bi 1-2 sene geçirmek istemiyorsunuz, karşınızdakinin ev hallerini tanımak için kendinize süre vermiyorsunuz?
Daha 3. ayda pat diye hamile kalmak?
Sonra böyle olur işte. Of yani.

Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde

Daha evliliğiniz oturmamış, siz henüz çocuk sahibi olacak olgunlukta değilsiniz. Hazır da değilmişsiniz belli ki. Koştur koştur çocuk yapmışsınız. Eş istedi siye çocuk yapmak dünyanın en saçma şeyi olabilir. Bu kadar koca odaklı yaşamak yorar sizi. Sütünüze bile yansımış bebeğinize yazık. Adamın yoksa bile aklında resmen siz aklına sokuyorsunuz. İşini bıraksın siz istiyorsunuz diye gelsin dizinizin dibinde otursun madem. İşini evlenmeden bilmiyor muydunuz? Kızı takıntı yapmışsınız bu işin sonu iyi görünmüyor

Araba işyerine aitmiş bütün çalışanların kullanması çok normal değil mi? Kız niye otobüsle dolmuşla gitsin? Eşiniz arabayı kıza versin binmesin, toplu taşıma kullansın rahatsız oluyorsanız.

Çocuk sorun değil bana falan ne kadar soğukkanlı cümleler bunlar. Emzirmiyor musunuz mama vermiyor musunuz nasıl 2 gün başka yerde kaldı? Herkes anaç olsun otursun çocuğuna baksın kafasında değilim tabi ki bakıcı aileler falan bakabilir de 25 günlük bebekten bahsediyoruz.

Eşinizi sadece o kızdan değil çocuğunuzdan da kıskanıyor olabilir misiniz?

Siz bu süreçte kocaya değil bebeğe odaklanın bence. Daha düzeniniz oturmadan bebek yapmışsınız. Adam kendisine baktıracak, aile kuracak kadını bulmuş geniş geniş takılıyor.

Ben kedilerimi bırakamıyorum 25 günlük bebeği iki gün başkasında bırakmış. Aklım almıyor bu kadar koca odaklı yasanabilmesini.

Bebeğe çok üzüldüm ya saçma sapan bir takıntı yüzünden sütun etkilenmesi 25 günlük bebeğin 2 gece bırakılması korkunç bence. O daha 4. Dönem anne karnı zannediyor kendini. Çocuk sorun değil be demek?
Adamın işi bu, bugün bu insan olur yarın başkası. Ne yapsınlar dumanla mi haberlessinler msjda ne sorun var biraz kendinize gelin yahu bu ne takıntı

eşinin soğuması yeni bebek oluyor hevesini bile yaşatmamanız. öyle bir zamanda yaşıyoruz ki kimsenin kimseye güveni kalmadı. çok kalabalık bir yerde çalışıyorum gayette gösterişliyimdir ama inanın evine eşine bağlı bir sürü adam var. eşinize güveniyorsanız lütfen darlamayın. eğer yaparsa zaten önünüze çıkar

25 günlük bebeği iki gece bırakıp gezmeye mi çıktınız? Daha neler okuyacağız acaba? Aklınızı bu kadar kocanızla bozmanız doğru değil bebeğinizin size, annesine ihtiyacı var. Koca istedi diye çocuk yapmışsınız yarın bir gün belli ki çocuğunuzu koz olarak kullanacaksınız. Çok gezip tozasınız vardıysa hemen çocuk sahibi olmasaydınız. Keyfi olarak birine bırakılmayacak kadar küçük bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…