- 23 Ocak 2016
- 34.209
- 50.249
- 598
- Konu Sahibi yenianne11
-
Gece çıkıp gezdiniz geri geldiniz sanırım yanlış anlaşılabilir çünkü insan biraz hava almak isteyebiliyorEşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
2 gece derken bence 2 gece ard arda akşamları çıktık diyor olabilir yani toplam 2 gün 2 gece değildir o 25 günlük bebeği bırakmazlar sanırımBen şok25 günlük bebek hiçbir zorunluluk yokken nasıl bırakılır iki gün. umarım eşiniz aldatır sizi.
Kendisine bu konuyla ilgili çok soru soruldu, hiçbir zaman akşam döndüm falan demedi. Gayette bırakmış2 gece derken bence 2 gece ard arda akşamları çıktık diyor olabilir yani toplam 2 gün 2 gece değildir o 25 günlük bebeği bırakmazlar sanırım
Ben bilmem yazdığı şeye göre yorum yaptım. Aksi olsaydı heralde bizi aydınlatırdı ki bugün yine aynı konuyu açtı. Ne kocaymış arkadaş bebeğini bile gözü görmüyor. Bazıları çocuk doğurabilmek için tedaviden tedaviye koşuyor, bunun gibiler de sahip olduğunun kıymetini bilmiyor işte. Gel de isyan etme.2 gece derken bence 2 gece ard arda akşamları çıktık diyor olabilir yani toplam 2 gün 2 gece değildir o 25 günlük bebeği bırakmazlar sanırım
Esiniz tanıştığınizda bekarken bu işi yapıyor muydu ?Merhaba arkadaşlar mutsuzum. 1 senelik evliyim eşimin ısrarı üzerine bir bebeğimiz oldu 25 günlük daha. Eşimle severek evlendik. Ben 30 eşim 29 yaşında. Eşim işi gereği hep bayanlarla çalışıyor. Ama son dönemde aşırı kıskanmaya başladım. Bir bayan arkadaşi var gerçekten kız çok güzel ve bekar uzun zamandır aynı arabada onunla çalışıyor saha işi. Kız eşime hergun mesaj atıyor saha işi olduğu için arabalar belli noktalarda çıkıyor beni de ordan alirmisin diye. Ben bu konu için kaç kere kavga ettim ama eşim hep üste çıktı. Şimdi doğumun ve çocuğun verdi etki ile bu ikiye katladı bende. Evde tek kıskançlıktan ağlıyorum. Eşimin ilgiside azaldı bana karşı. Sabahtan akşama kadar o kızla. Ben ise evde oturuyorum raporlu olduğum için. Şu dönemde bu yüzden sütüm kesildi. Her gün kafayı buna yoruyorum çünkü. Siz deyin ben bu adama nasıl davranayim
Bisey sorucam size.Merhaba arkadaşlar mutsuzum. 1 senelik evliyim eşimin ısrarı üzerine bir bebeğimiz oldu 25 günlük daha. Eşimle severek evlendik. Ben 30 eşim 29 yaşında. Eşim işi gereği hep bayanlarla çalışıyor. Ama son dönemde aşırı kıskanmaya başladım. Bir bayan arkadaşi var gerçekten kız çok güzel ve bekar uzun zamandır aynı arabada onunla çalışıyor saha işi. Kız eşime hergun mesaj atıyor saha işi olduğu için arabalar belli noktalarda çıkıyor beni de ordan alirmisin diye. Ben bu konu için kaç kere kavga ettim ama eşim hep üste çıktı. Şimdi doğumun ve çocuğun verdi etki ile bu ikiye katladı bende. Evde tek kıskançlıktan ağlıyorum. Eşimin ilgiside azaldı bana karşı. Sabahtan akşama kadar o kızla. Ben ise evde oturuyorum raporlu olduğum için. Şu dönemde bu yüzden sütüm kesildi. Her gün kafayı buna yoruyorum çünkü. Siz deyin ben bu adama nasıl davranayim
Kıza bisey hissetmese bile böyle yaparak daha çok adamın aklına sokarsın. Aldatacak olan illa yapar bisekilde. Siz böyle yaparak dahada işi alevlendiriyorsunuzMerhaba arkadaşlar mutsuzum. 1 senelik evliyim eşimin ısrarı üzerine bir bebeğimiz oldu 25 günlük daha. Eşimle severek evlendik. Ben 30 eşim 29 yaşında. Eşim işi gereği hep bayanlarla çalışıyor. Ama son dönemde aşırı kıskanmaya başladım. Bir bayan arkadaşi var gerçekten kız çok güzel ve bekar uzun zamandır aynı arabada onunla çalışıyor saha işi. Kız eşime hergun mesaj atıyor saha işi olduğu için arabalar belli noktalarda çıkıyor beni de ordan alirmisin diye. Ben bu konu için kaç kere kavga ettim ama eşim hep üste çıktı. Şimdi doğumun ve çocuğun verdi etki ile bu ikiye katladı bende. Evde tek kıskançlıktan ağlıyorum. Eşimin ilgiside azaldı bana karşı. Sabahtan akşama kadar o kızla. Ben ise evde oturuyorum raporlu olduğum için. Şu dönemde bu yüzden sütüm kesildi. Her gün kafayı buna yoruyorum çünkü. Siz deyin ben bu adama nasıl davranayim
Hayatım 1. Olarak sen bebeği istemeöişdin bu yüzden bir lohusa psikolojisi varMerhaba arkadaşlar mutsuzum. 1 senelik evliyim eşimin ısrarı üzerine bir bebeğimiz oldu 25 günlük daha. Eşimle severek evlendik. Ben 30 eşim 29 yaşında. Eşim işi gereği hep bayanlarla çalışıyor. Ama son dönemde aşırı kıskanmaya başladım. Bir bayan arkadaşi var gerçekten kız çok güzel ve bekar uzun zamandır aynı arabada onunla çalışıyor saha işi. Kız eşime hergun mesaj atıyor saha işi olduğu için arabalar belli noktalarda çıkıyor beni de ordan alirmisin diye. Ben bu konu için kaç kere kavga ettim ama eşim hep üste çıktı. Şimdi doğumun ve çocuğun verdi etki ile bu ikiye katladı bende. Evde tek kıskançlıktan ağlıyorum. Eşimin ilgiside azaldı bana karşı. Sabahtan akşama kadar o kızla. Ben ise evde oturuyorum raporlu olduğum için. Şu dönemde bu yüzden sütüm kesildi. Her gün kafayı buna yoruyorum çünkü. Siz deyin ben bu adama nasıl davranayim
Ay bu yoruma çok güldümKocalara böyle muamele ediyoruz sonra Ciguli tipli adamlar kendilerini Brad Pitt sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?