BEN Mİ ABARTIYORUM?

Şu lohusa kadına da basmışsınız beğenmedimleri pes doğrusu lohusalığı yaşayan her kadın bilir o duyguyu kendini çok bakımsız sanki eşi onu bir daha hiç beğenmeyecekmiş gibi hissetmesi göğüslerden süt akıyor karın deseniz tam inmemiş oluyor uykusuzluk bir yandan uzunca bir süredir cinsellikten uzak her kadın bu tarz şeyler düşünür.

Sizi anlıyorum aslında aralarında bir şey olup olmayacağını ancak siz anlayabilirsiniz bazı kişiler vardır istediği kadar güzel bakımlı olsun karşıdaki bakmaz ya da o kişiyle elektriği tutmaz görüşmeleri işten ibarettir ne desem boş size yani bu duygularınız geçecek kıskanmakta çok haklısınız.

Gece çıkıp gezdiniz geri geldiniz sanırım yanlış anlaşılabilir çünkü insan biraz hava almak isteyebiliyor

2 gece derken bence 2 gece ard arda akşamları çıktık diyor olabilir yani toplam 2 gün 2 gece değildir o 25 günlük bebeği bırakmazlar sanırım
Kendisine bu konuyla ilgili çok soru soruldu, hiçbir zaman akşam döndüm falan demedi. Gayette bırakmış

2 gece derken bence 2 gece ard arda akşamları çıktık diyor olabilir yani toplam 2 gün 2 gece değildir o 25 günlük bebeği bırakmazlar sanırım
Ben bilmem yazdığı şeye göre yorum yaptım. Aksi olsaydı heralde bizi aydınlatırdı ki bugün yine aynı konuyu açtı. Ne kocaymış arkadaş bebeğini bile gözü görmüyor. Bazıları çocuk doğurabilmek için tedaviden tedaviye koşuyor, bunun gibiler de sahip olduğunun kıymetini bilmiyor işte. Gel de isyan etme.

Esiniz tanıştığınizda bekarken bu işi yapıyor muydu ?

Bisey sorucam size.
Bu özgüvensizlik neden?
Dısarıdan bakıldıgında inanın cok itici gözüküyor böyle insanlar
İnsanlar isini yapıuor bekar evli fark etmeksiizn an geldiğinde aksam 10’da konuşuyoruz!
Ve hayat kompleksli, kendine güvensiz insanlarla geçirilemeyecek kadar kısa ve değerli
tam terrsi bunu yapan es kisisi olsaudı buradaki bi cok kisi takıntılı ve sosyapat seklinde nitelendirecekti.
Siz bu adama nasıl davranmayı sorgulamayın
Özgüvensizliğim nasıl geceri sorgulayın

Bebeğinin sana ihtiyacı var 25 günlük bebek zorunlu bir hal olmadıkça 2 gün kimseye bırakılmaz bence bebeğine odaklan daha kırkın bile çıkmamış sonra kendini toparlarsin hiç mi güvenin yok eşine karşı

Kıza bisey hissetmese bile böyle yaparak daha çok adamın aklına sokarsın. Aldatacak olan illa yapar bisekilde. Siz böyle yaparak dahada işi alevlendiriyorsunuz

Hayatım 1. Olarak sen bebeği istemeöişdin bu yüzden bir lohusa psikolojisi var
2.Eşinin işi bu oraya fingirdemeye gitmiyor adam kıskanınca tartışınca sorunlar çözülmeyecek.
3. Eşine güven hata yaparsa da defolsun gitsin öz güvensiz olma bu kadar bu adamları şımartmayın...
4.Sağlıklı düşünemiyorsun şu anda kıskançlık duygusu insanı olumsuz düşünmene ve stres yapmana sebep oluyor stres de sütün kesiliyor. Bu durumda hayatını etkiler önce bir serin kal mantıklı düşünmeye çalış düşünce tarzın değişmezse bu durum sizi yıpratır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…