BEN Mİ ABARTIYORUM?

Ben şok 25 günlük bebek hiçbir zorunluluk yokken nasıl bırakılır iki gün. umarım eşiniz aldatır sizi.
Kocaları böylelerini aldatirsa böyleside ne bebeğini emzirir ne ilgilenir. Kocası olursa olur olmazsa o bebeğin vay haline artık başka koca uğruna bebeğin sonu ne olur bilinmez

Sizin gözünüz kör olmuş kocamın etrafını kollayacam diye.
25 günlük bebek 2 gece bırakılmaz.
"Çocuk sorun değil, asıl sorun o kız" demişsiniz bi de aklımı kaçırıcam şu an.

Sonra da hazır olmadan, evliliğinizi oturtmadan, birbirinize doymadan çocuk yapmayın deyince suçlu biz oluyoruz. Bebeğe yazık ya gerçekten yazık.
Bugün sütten kesilir, büyüyünce annesi babasından kıskanır.

25 günlük bebek nasıl 2 gün ayrı kaldı çok tuhafmis

Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana
Konu sahibi bu çocuk dediğiniz 25 günlük bebek, üstelik sizin kendi bebeğiniz farkındasınız değil mi? Bir de 2 gece bırakmışsınız...

Benim şuan 2 yaşında oğlum var şu yaşına kadar değil 2 gün 1 gün bile ayrı kalmadık. Çocuğum hiç benden ayrı bir ortamda uyumadı. En fazla faturaları filan halletmek için gündüz iki saat anneme bırakırdım ne demek gezmek için 25 günlük bebeği bırakmak ve koca için 25 günlük bebeğin sütü kesilecek kadar can sıkmak? Hemde ortada elle tutulur bir sebep yokken? Lütfen sizin gibiler anne olmasın. Bu anlattığınız hikayede sadece bebeğe üzüldüm içim acıdı. Benim oğlum doğduktan sonra oğlumu kendimden bile ön plana koydum. Her türlü bakımını ihtiyacını giderdim. Gezmeye bile kendimle beraber götürdüm. Kollarımda salladım yetiştirdim. İleride kıymet bilir bilmez ne göreceğiz Allah bilir ancak sizin bu tutumunuz kesinlikle vicdansızlık. Adam ilgisiz diyorsunuz belli ki baba olmak istemiş. Siz çocuğunuza iyi annelik edemiyorsunuz ve de bu şekilde davranarak. Eee adam niye uzaklaşmasın? Vereceği ilgiye layık mısınız? Kendinizi sorgulamalısınız.

Hiç bişe yokmuş gibi davran daha doğrusu umrunda deilmiş gibi davran. Srn o kadını önemsedikçe bunu dile getirdikçe o kadın eşinin gözünde yğkselir aaaa karım kıskandığına göre demekki bu kadın güzel demekki kıskanılmaya değer bi kadın dicek. Ama sen önemsemeyip nırmal bişe gibi davranırsan o kadında eşin için sıradan bi kadın olucak

Kendine bak kendine ve bebeğine odaklan sadrce bebk ve sen varmışsın gibi davran bebeğinle eğleniyomuşsun çok mutluymuşsun gibi davran kiiii zatende öyşe ol eşin bu değişimi farkedip senin ve bebeğinin mutluluğunuzu hzuurunuzu kıskanıp size katışmaya sizinle vakit geçirmeye heveslensin. Sakın ona bişe açıklamaya çalışma çünkü biz anlattıkça sanki onlar iyice anlamıyomuş gibiler hatta tam tersini yapıyılar.

Bebek üç aylık oluncada bakıcak biirisi varsa işine dön. İşine ve bebeğine odaklan

Hanımefendi basbayağı sokulur aklına. Benim eşim de işi gereği kadınlarla beraber. Bazen arabayla alıp bıraktığı da oluyor mesaj atıldığı da ama hiç böyle bir düşünceye girmedim ona da yansıtmadım. Bizim tepki gösterdiğimiz şey kocaya bu kadar odaklı olup bebeğini göz ardı etmesi ve bunu normal bişeymiş gibi yazması. Ayrıca aldatan adamı tutamazsınız zaten böyle deli divane şüphelerle insanların günahına girmek yanlış bir durum.

Sizin bu dönemlerde önceliğiniz bebeğiniz olmalı.
lohusa olmasaydınız size kötü laflar ederdim ama sizi anlayabiliyorum.
Bence hormon değişikliği size böyle hissettiriyor yoksa kafanızdaki düşünceler mantıklı değil

O kızda senin kocana çok meraklıydı zaten
Çıldırıyorum şöyle insanların anne olmasına kıskançlık yüzünden sütün kesilmiş şakamısın sen ? İnsan hiçmi düşünmez çocuğunu dicem ama düşünen insan 25günlük çocuğu koskoca 2gün bırakıp nasıl gider ya senin daha 40ın çıkmamış nasıl yaparsın böyle birşeyi koca koca diye ? Senin bu çocuğu bırakmana izin veren kocandada akıl yok. Senin gibiler anneyse biz neyiz diye sorguluyorum bazen kendimi.

Adamı resmen o kıza itiyorsunuz.
İşyerinde güzel bakımlı güleryüzlü bir kadın, evde dırdır eden surat asan siz

Keşke anne olmasaydın kocanı al gözüne sok çocuğu bile o istemiş diye yapmışsın anne kokusuna ne kadar ihtiyacı var hissetmiyor mu sanıyorsun başka yerde olduğunu anlamadığını mı? Çocuk sorun değil diyor ya vicdansızsın. Korktuğun başına gelir umarım aldatır seni de cocuğuna daha değer vermeyi öğrenirsin.

Eşinin ilgisi azaldı ise bu eşi ile çözmesi gereken konu. Ne olacak kız gidince karakteri buysa sorun asıl. Biri gider biri gelir tr de güzel kızdan bol ne var
Gereksiz insan derken aranan kan siz mi oluyorsunuz? ona göre bilir kişiye yazalım. Sadece siz verin cevap.

Örnek olay çalışması mı bu ? Olay ve konu gerçekse; bebek şu an 25 günlükmüş, bahsedilen geçen gün hafta sonuysa, 20 günlük bebeği alıp kim 2 gece baktı ?

Valla çok doğru büyük cesaret kimsenin kafası almaz bu çocuk annesiz nasıl durdu? 2 saat değil 3 saat değil 2 gün çok uzunnn.. Anne de özler kafayı yerdi.

Canım herkes üzerine gelmiş şimdi okudum üzüldüm annesisin iki günlük bebeği bırakırken illa ki kendi açından düşünmüşsündür bişeyler vardır bi bildiğin kızların dediğine katılıyorum aslında ama seni de çok üzmek istemedim. Benim eşimde kadınlarla aynı yerde bende aynı yerdeyim onun birim farklı benim farklı. Birbirimizi hep tanırız ama sabah olsun gece olsun haftasonu olsun karısı yanı benimle sohbetleri varken eşimi ararlar eşime yazarlar sinir olurum bende hiç hoşlanmadığım şeydir hak veriyorum sana kimse de abartıyorsun vs demesin hayatta kabullenmeyecegim şey bu benim aklına sokmak gibi bişi de degil yapan her türlü yapar ama evlisin hoş değil yani ben evli adama mesaj atmaya çekinirim aramaya çekinirim milletteki genişlik çok fazla yani ama arabada iş arabası ise ne biliyim ortak sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…