- 4 Mart 2012
- 15.529
- 35.977
- 798
- Konu Sahibi yenianne11
-
Kocaları böylelerini aldatirsa böyleside ne bebeğini emzirir ne ilgilenir. Kocası olursa olur olmazsa o bebeğin vay haline artık başka koca uğruna bebeğin sonu ne olur bilinmezBen şok25 günlük bebek hiçbir zorunluluk yokken nasıl bırakılır iki gün. umarım eşiniz aldatır sizi.
Sizin gözünüz kör olmuş kocamın etrafını kollayacam diye.
25 günlük bebek 2 gece bırakılmaz.
"Çocuk sorun değil, asıl sorun o kız" demişsiniz bi de aklımı kaçırıcam şu an.
25 günlük bebek nasıl 2 gün ayrı kaldı çok tuhafmisEşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
Konu sahibi bu çocuk dediğiniz 25 günlük bebek, üstelik sizin kendi bebeğiniz farkındasınız değil mi? Bir de 2 gece bırakmışsınız...Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana
Konu sahibi bu çocuk dediğiniz 25 günlük bebek, üstelik sizin kendi bebeğiniz farkındasınız değil mi? Bir de 2 gece bırakmışsınız...
Bazı kafaları cidden anlayamıyorum ben...Kocayı avutsun ki başka kadınlara gitmesin.
Bazı kafaları cidden anlayamıyorum ben...
Gerçekten o iki gün kim çocuğa baktı? Nereye bıraktı çocuğu?Konu sahibi bu çocuk dediğiniz 25 günlük bebek, üstelik sizin kendi bebeğiniz farkındasınız değil mi? Bir de 2 gece bırakmışsınız...
Hanımefendi basbayağı sokulur aklına. Benim eşim de işi gereği kadınlarla beraber. Bazen arabayla alıp bıraktığı da oluyor mesaj atıldığı da ama hiç böyle bir düşünceye girmedim ona da yansıtmadım. Bizim tepki gösterdiğimiz şey kocaya bu kadar odaklı olup bebeğini göz ardı etmesi ve bunu normal bişeymiş gibi yazması. Ayrıca aldatan adamı tutamazsınız zaten böyle deli divane şüphelerle insanların günahına girmek yanlış bir durum.Yorumların yarısı hatta yarısından da çoğu kız değerli olur. Aklında yokken aklına sokmayın olmuş. Ya bi insanın aklına zihniyetinde öyle bişi yokken bi başkası bunu dile getirdiğinde nasıl aklına sokabilir iyi misiniz. Kadın önceden mesajlaşma yoktu sonradan başladı mesaj atmalar diyor. Eşimin ilgisi de azaldı diyor. Ortada anormal bişey olmasa kadın bunu neden sorun etsin hayret bişeysiniz ya. Gerçekten insan bunalıp buraya bişeyler yazıyor da o kadar gereksiz insanlar var ki yazdığına pişman ediyolar.
Derdi odur belkide. Ben yapamıyorum ya paşa kocası o kızla yaparsa diye deliriyordur belkiSinir ziplatmak için açılmış gibi geliyor konu, zaten yeni doğum yapmış kadın bedenen de 25 günde kocası ile nasıl bir cinsellik olacak .
Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
Yorumların yarısı hatta yarısından da çoğu kız değerli olur. Aklında yokken aklına sokmayın olmuş. Ya bi insanın aklına zihniyetinde öyle bişi yokken bi başkası bunu dile getirdiğinde nasıl aklına sokabilir iyi misiniz. Kadın önceden mesajlaşma yoktu sonradan başladı mesaj atmalar diyor. Eşimin ilgisi de azaldı diyor. Ortada anormal bişey olmasa kadın bunu neden sorun etsin hayret bişeysiniz ya. Gerçekten insan bunalıp buraya bişeyler yazıyor da o kadar gereksiz insanlar var ki yazdığına pişman ediyolar.
Örnek olay çalışması mı bu ? Olay ve konu gerçekse; bebek şu an 25 günlükmüş, bahsedilen geçen gün hafta sonuysa, 20 günlük bebeği alıp kim 2 gece baktı ?
Canım herkes üzerine gelmiş şimdi okudum üzüldüm annesisin iki günlük bebeği bırakırken illa ki kendi açından düşünmüşsündür bişeyler vardır bi bildiğin kızların dediğine katılıyorum aslında ama seni de çok üzmek istemedim. Benim eşimde kadınlarla aynı yerde bende aynı yerdeyim onun birim farklı benim farklı. Birbirimizi hep tanırız ama sabah olsun gece olsun haftasonu olsun karısı yanı benimle sohbetleri varken eşimi ararlar eşime yazarlar sinir olurum bende hiç hoşlanmadığım şeydir hak veriyorum sana kimse de abartıyorsun vs demesin hayatta kabullenmeyecegim şey bu benim aklına sokmak gibi bişi de degil yapan her türlü yapar ama evlisin hoş değil yani ben evli adama mesaj atmaya çekinirim aramaya çekinirim milletteki genişlik çok fazla yani ama arabada iş arabası ise ne biliyim ortak sonuçtaMerhaba arkadaşlar mutsuzum. 1 senelik evliyim eşimin ısrarı üzerine bir bebeğimiz oldu 25 günlük daha. Eşimle severek evlendik. Ben 30 eşim 29 yaşında. Eşim işi gereği hep bayanlarla çalışıyor. Ama son dönemde aşırı kıskanmaya başladım. Bir bayan arkadaşi var gerçekten kız çok güzel ve bekar uzun zamandır aynı arabada onunla çalışıyor saha işi. Kız eşime hergun mesaj atıyor saha işi olduğu için arabalar belli noktalarda çıkıyor beni de ordan alirmisin diye. Ben bu konu için kaç kere kavga ettim ama eşim hep üste çıktı. Şimdi doğumun ve çocuğun verdi etki ile bu ikiye katladı bende. Evde tek kıskançlıktan ağlıyorum. Eşimin ilgiside azaldı bana karşı. Sabahtan akşama kadar o kızla. Ben ise evde oturuyorum raporlu olduğum için. Şu dönemde bu yüzden sütüm kesildi. Her gün kafayı buna yoruyorum çünkü. Siz deyin ben bu adama nasıl davranayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?