BEN Mİ ABARTIYORUM?

Koca delisi kadınlara uyuz oluyorum. Yapmayın o zaman çocuk mocuk! Çocuk sorun değil de o kızı büyütüyorum muş!!!

Kıskançlık yüzünden adamı sıkmışsınız bi kadın olarak bende kıskanırdım ama evde huzur olmazsa huzuru dışarda arar çok üstüne gitmeyin

Sinirimi zıplattınız !

Koca istedi diye çocuk yapmışsınız evlenir evlenmez, daha hazır olmadan, birbirinizin türlü huylarını öğrenmeden, aranızda ortak bi dil bile oluşmamış belli ki 3 ayda falan kütt evlendiniz, baksanıza sütünüz kesiliyor adam keyfine bakmaya devam ediyor. Yarın boşanırsanız çocuğu bana attı kendi bekar bekar geziyor diye ağlamayın.

Allah ömür boyu o bebeğin yardımcısı olsun diyecek bir şey bulamadım.

Yahu benım eşim ısı geregı akşama kadar kadınlarla bır oraya bır buraya gidiyor.Benım eşimıde arıyorlar benı surdan al suraya bırak dıye. Ama ısını yaptıgı ıcın nıye kavga edeyım adamla. İşi mı bıraksın? Yada kadınlar mı ısi bıraksım Sız ne olsun ıstersınız. Bıraz mantıklı düşünün. Kendinizde çalışıyormussunuz ıs yerınızde kı erkekler için esınız sıze boyle davransa naparsınız. Hıc mı guvenmeden evlendınız. Tuum bunları bır kenara koyalım suan sızın ılgınıze muhtac bı bebegınız var ne demek ıstedgm zaman bırakırım. Onunla ılgılenmenız gerek. 25 günlük bıde, umarım lohusalık pskolojısıdır sadece ve gecer gıder. Baska turlusu bebege yazık olur.

Kız genç ve bekar, sen çocuklu ve kilolusun. Kız da çocuklu ve kilolu olsaydı takılmazdın. Halbuki Hülya Avşar Feraye Tanyolaçla aldatıldı Vesvese yapma lohusa halinle. Kendi sağlığını ve çocuğunun sağlığını düşün.

Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktk
Yaş 30du değil mi? Kuzum evlenene kadar hiç mi bir şey görmemiştin?

Keşke sizin gibilere ruh sağlığı testleri yapsalar. Koca uğruna 25 günlük bebeğine bile bakamayip 2 gün bir yerlerde bırakıyor.. Pes!

Kocayi kafaya takıp bebeğinin rızkı olan sütün kesilmesine sebep oluyorsa bir insan anne olmaya çabalamamalı.

Sanki manavdan karpuz alıyorlar. Koca istedi diye bebek yapmış gel de şimdi inan.

Rica ediyorum kocanızı rahat bırakın. Yahu adam çalışıyor, pavyona gitmiyor. Araba şirkete ait, kızda iş arkadaşı. Eminim kız da eşiniz için yanıp tutuşmuyordur, bekar güzel kız napsın çocuklu adamı?
Benim eşim 2 sene aynı arabada kadın iş arkadaşıyla işe gitti geldi, kızı hala çok seviyorum aklıma bile gelmedi böyle şeyler.
Bebeğinize o kadar üzüldüm ki, 25 günlük kuzu anneden 2 gün nasıl ayrılır? Siz nasıl bıraktınız? Ortada zorunlu bir sağlık problemi yok ki.. Yavrumun rızkı bile kesilmiş siz kocanızı kıskanacaksınız diye.
Siz yapmayacak adamın aklına sokarsınız.

Bence çocuğu biraz sorun et saçma sapan bi sebeple sütünün kesilmesi hiç normal değil. Süt kuzusu 2 gün nasıl bıraktın. İstese dahi bazı sebeplerle Süt veremeyen anneler mamayı verirken bebeğim bana bağlı olsun diye türlü yöntemler deniyor.

Adamın işi buysa ne yapsın? Ayrıca Allah aşkına şu kocalarınıza kaf dağıymış gibi davranmayın. Siz yapılması gerekeni yaparsınız, çokta aldatırsa falan boşarsınız biter. Bulunmaz hint kumaşı değiller ya. Adamın aklına sokmuşsunuz, sayenizde öyle bişey yoksa bile artık şüpheleriniz gerçek olabilir.
Bebeğe de ayrıca üzüldüm. Küçücük bebek 2 gece nasıl bırakılır, annesi bir bebek için "Bu çocuk sorun değil." nasıl diyebilir bilmiyorum. Allah bebeğin yardımcısı olsun. Kocanızı kıskanmanız uğruna yavrunun rızkı kesilmiş.

Konunun kocacı kadın konusu olduğunu bilsem katiyyen okumazdim zira cinleniyorum kocanin ilgisi uğruna yavrusunu kurban edenleri . Beni tiksindiriyor bu güruh .
Ekmeğinin peşinde olan o kızcağız da senin kıçı kırık kocana ayılıp bayılıyordu çünkü erkek yok çünkü kocan Kıvanç Tatlıtuğ.
Küçücük bebeği bırakma konusunda çocuk sorun değil diye yazan bir kadın IQ sunden çok birşey beklememek lazım zaten .

Bu şekilde davranarak eşinizi de bebeğinizi de soğutursunuz kendinizden. 25 günlük bebeğin rızkı olan sütünüzü saçma sapan bir kıskançlık yüzünden kesmişsiniz. Hayır anne sütü olmalı illa diyen biri de değilim anneler hep mutlu olmalı, istediği gibi olmalı ama bu kadarı fazla. Daha kırkı çıkmayan bebeği nasıl başkasına bıraktınız? Resmen hayatınızı kocanızın gözünün bebeğine adamışsınız adam da sizi parmağında oynatıyor. Bu kadar eşi memnun etme odaklı olmayın. Şu an bebeğinizin size herkesten fazla ihtiyacı var. Bu dönem kuramadığınız yakınlığı bir ömür ararsınız.

Böyleleri bosaninca çocuğu yetiştirme yurduna veriyor işin ilginci çünkü koca gitti koca gidince çocuğu napsin yeni koca bulması lazım çocuk ayak bağı. Adliye koridorlarında böylelerinden çok var . Hatta Zeytinburnu adliyesinde geçen böyle bir kadınla tanıştım yanında üç küçük erkek çocuğu boşanma dilekçesi vermeye gelmiş bunları da yetimhaneye birakicam diyordu . Çocuklar nasıl kadının gözünün içine içine korkuyla bakıyorlardı kalbime battı o bakış . Herkes anne baba olmamalı .ama işte maksat bakın ben ürüyorum yumurtalıklarimda herşey yolunda şovu.

Ben şok 25 günlük bebek hiçbir zorunluluk yokken nasıl bırakılır iki gün. umarım eşiniz aldatır sizi.

Ben şok 25 günlük bebek hiçbir zorunluluk yokken nasıl bırakılır iki gün. umarım eşiniz aldatır sizi.
Sinir ziplatmak için açılmış gibi geliyor konu, zaten yeni doğum yapmış kadın bedenen de 25 günde kocası ile nasıl bir cinsellik olacak .

Yorumların yarısı hatta yarısından da çoğu kız değerli olur. Aklında yokken aklına sokmayın olmuş. Ya bi insanın aklına zihniyetinde öyle bişi yokken bi başkası bunu dile getirdiğinde nasıl aklına sokabilir iyi misiniz. Kadın önceden mesajlaşma yoktu sonradan başladı mesaj atmalar diyor. Eşimin ilgisi de azaldı diyor. Ortada anormal bişey olmasa kadın bunu neden sorun etsin hayret bişeysiniz ya. Gerçekten insan bunalıp buraya bişeyler yazıyor da o kadar gereksiz insanlar var ki yazdığına pişman ediyolar.

Sizin gözünüz kör olmuş kocamın etrafını kollayacam diye.
25 günlük bebek 2 gece bırakılmaz.
"Çocuk sorun değil, asıl sorun o kız" demişsiniz bi de aklımı kaçırıcam şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…