- 1 Haziran 2018
- 5.315
- 16.319
- 248
- Konu Sahibi yenianne11
-
Koca delisi kadınlara uyuz oluyorum. Yapmayın o zaman çocuk mocuk! Çocuk sorun değil de o kızı büyütüyorum muş!!!Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
Kıskançlık yüzünden adamı sıkmışsınız bi kadın olarak bende kıskanırdım ama evde huzur olmazsa huzuru dışarda arar çok üstüne gitmeyinMerhaba arkadaşlar mutsuzum. 1 senelik evliyim eşimin ısrarı üzerine bir bebeğimiz oldu 25 günlük daha. Eşimle severek evlendik. Ben 30 eşim 29 yaşında. Eşim işi gereği hep bayanlarla çalışıyor. Ama son dönemde aşırı kıskanmaya başladım. Bir bayan arkadaşi var gerçekten kız çok güzel ve bekar uzun zamandır aynı arabada onunla çalışıyor saha işi. Kız eşime hergun mesaj atıyor saha işi olduğu için arabalar belli noktalarda çıkıyor beni de ordan alirmisin diye. Ben bu konu için kaç kere kavga ettim ama eşim hep üste çıktı. Şimdi doğumun ve çocuğun verdi etki ile bu ikiye katladı bende. Evde tek kıskançlıktan ağlıyorum. Eşimin ilgiside azaldı bana karşı. Sabahtan akşama kadar o kızla. Ben ise evde oturuyorum raporlu olduğum için. Şu dönemde bu yüzden sütüm kesildi. Her gün kafayı buna yoruyorum çünkü. Siz deyin ben bu adama nasıl davranayim
Sinirimi zıplattınız !Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
Allah ömür boyu o bebeğin yardımcısı olsun diyecek bir şey bulamadım.Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
Yaş 30du değil mi? Kuzum evlenene kadar hiç mi bir şey görmemiştin?Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktk
Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
Böyleleri bosaninca çocuğu yetiştirme yurduna veriyor işin ilginci çünkü koca gitti koca gidince çocuğu napsin yeni koca bulması lazım çocuk ayak bağı. Adliye koridorlarında böylelerinden çok var . Hatta Zeytinburnu adliyesinde geçen böyle bir kadınla tanıştım yanında üç küçük erkek çocuğu boşanma dilekçesi vermeye gelmiş bunları da yetimhaneye birakicam diyordu . Çocuklar nasıl kadının gözünün içine içine korkuyla bakıyorlardı kalbime battı o bakış . Herkes anne baba olmamalı .ama işte maksat bakın ben ürüyorum yumurtalıklarimda herşey yolunda şovu.Bu şekilde davranarak eşinizi de bebeğinizi de soğutursunuz kendinizden. 25 günlük bebeğin rızkı olan sütünüzü saçma sapan bir kıskançlık yüzünden kesmişsiniz. Hayır anne sütü olmalı illa diyen biri de değilim anneler hep mutlu olmalı, istediği gibi olmalı ama bu kadarı fazla. Daha kırkı çıkmayan bebeği nasıl başkasına bıraktınız? Resmen hayatınızı kocanızın gözünün bebeğine adamışsınız adam da sizi parmağında oynatıyor. Bu kadar eşi memnun etme odaklı olmayın. Şu an bebeğinizin size herkesten fazla ihtiyacı var. Bu dönem kuramadığınız yakınlığı bir ömür ararsınız.
Ben şokEşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
Sinir ziplatmak için açılmış gibi geliyor konu, zaten yeni doğum yapmış kadın bedenen de 25 günde kocası ile nasıl bir cinsellik olacak .Ben şok25 günlük bebek hiçbir zorunluluk yokken nasıl bırakılır iki gün. umarım eşiniz aldatır sizi.
Yorumların yarısı hatta yarısından da çoğu kız değerli olur. Aklında yokken aklına sokmayın olmuş. Ya bi insanın aklına zihniyetinde öyle bişi yokken bi başkası bunu dile getirdiğinde nasıl aklına sokabilir iyi misiniz. Kadın önceden mesajlaşma yoktu sonradan başladı mesaj atmalar diyor. Eşimin ilgisi de azaldı diyor. Ortada anormal bişey olmasa kadın bunu neden sorun etsin hayret bişeysiniz ya. Gerçekten insan bunalıp buraya bişeyler yazıyor da o kadar gereksiz insanlar var ki yazdığına pişman ediyolar.Merhaba arkadaşlar mutsuzum. 1 senelik evliyim eşimin ısrarı üzerine bir bebeğimiz oldu 25 günlük daha. Eşimle severek evlendik. Ben 30 eşim 29 yaşında. Eşim işi gereği hep bayanlarla çalışıyor. Ama son dönemde aşırı kıskanmaya başladım. Bir bayan arkadaşi var gerçekten kız çok güzel ve bekar uzun zamandır aynı arabada onunla çalışıyor saha işi. Kız eşime hergun mesaj atıyor saha işi olduğu için arabalar belli noktalarda çıkıyor beni de ordan alirmisin diye. Ben bu konu için kaç kere kavga ettim ama eşim hep üste çıktı. Şimdi doğumun ve çocuğun verdi etki ile bu ikiye katladı bende. Evde tek kıskançlıktan ağlıyorum. Eşimin ilgiside azaldı bana karşı. Sabahtan akşama kadar o kızla. Ben ise evde oturuyorum raporlu olduğum için. Şu dönemde bu yüzden sütüm kesildi. Her gün kafayı buna yoruyorum çünkü. Siz deyin ben bu adama nasıl davranayim
Sizin gözünüz kör olmuş kocamın etrafını kollayacam diye.Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?