- 15 Nisan 2020
- 326
- 823
- 18
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Aynen haklisin doktor olmadigim için burdan bir sürü senin gibi hamile kadın bana soru soruyor. Ayrıca tatlım senin sorunun hormonlarda değil kafa da ,bak doktor doktor gezmeden ben sana sorununu söylemiş oldum. 1. Defada anlayabilecek kapasiten olmadığından 2 kez oku olur mu tatlım burdakileri de uğraştırma please. Sizin gibiler burdan klavye delikanliligi yapiyorlar ya boyle rahat rahat keske bir karşıma çıksanız da o zaman görsem seniMesajında ikna oldum doktor olduğuna
Ahahhahahaha neden bilmiyorum ama ağzımda su vardı hönkürerek güldüm suyu fışkırtarakHiç tuvaletten çıkmıyorlar yanii
Eeeee bu durumda ne ara meyveleri bitirdi bu insanlar
Hayır kendime bakmak hizmetçilik değil eşimle ortağız
Yaaa kayınpederi çikolatasını yedi diye konu açan biri vardı o geldi aklımaBu arada meyveniz altından mıydi acaba sormadan yapamicam
2 kez oku da uğraştırma bari
Ayyyyy ama bu kadar mantıksız bu kadar saçma bu kadar alakasız yorumları birarada nasıl yapabiliyor konu sahibi devrelerimi yaktı ciddenAhahhahahaha neden bilmiyorum ama ağzımda su vardı hönkürerek güldüm suyu fışkırtarak böyle
meyvelerden cırcır oldularsa demek ki , belki konu sahibi meyvemi yiyen motoru bozsun diye beddua etti bilemeyizHiç tuvaletten çıkmıyorlar yanii
Eeeee bu durumda ne ara meyveleri bitirdi bu insanlar
Ayyy evet markasını da söylemişti ... marka çikolatamı kayinbabam yedi diyeYaaa kayınpederi çikolatasını yedi diye konu açan biri vardı o geldi aklıma
ahahahahahha siz çok yaşayın emi "motoru bozmalı beddua" kısmını beklemiyordum. Gafil avlandım. haykırdım resmenmeyvelerden cırcır oldularsa demek ki , belki konu sahibi meyvemi yiyen motoru bozsun diye beddua etti bilemeyiz
Yazıklar olsun bunu görmemiştim babannene de mi hizmet ettiriyorsunEvdekiler hamile oldığumu bilmiyor canım. Ben kimsenin mutfağına girmem babaannemin bile.
Problemin taaa annenizden kaynaklandığı aşikar zaten sizi ne güzel yetiştirmiş düşman başınaBeni de annem okuttu ama para istemiyor buna cevabın ne? Bişi aldırmıyor. Kızım daha çok istemesi gerek. Okuttu diye napalım parayı ona mı verelim
Olmaz olsun sizin gibi kadınlar annesine meyve aldı diye adamla tartıştınız ha o da tamam daha anneme meyve almam mi dedi evladiniz da size aynısını yapsin inşallah aminAnnem bana aldırmıyor ama annemin durumu daha kötü eşim de bir daha almam dedi dün tartıştık
Eşinizin zerre kadar hatrı olsa böyle düşünmeye utanırdınızEşimin hatrına geldim
Ahahahaaa kahkaha attım çok yaşayın e mimeyvelerden cırcır oldularsa demek ki , belki konu sahibi meyvemi yiyen motoru bozsun diye beddua etti bilemeyiz
Ayy evet yaaAyyy evet markasını da söylemişti ... marka çikolatamı kayinbabam yedi diye
e siz abartınca oluyor da ben doğruyu soyleyince niye olmuyor? söz değil and bile içmiş olsam çocuğumun sağlığı sözkonusuysa gerekeni yaparim, butün dünyayı karsima almam gerekiyorsa alırim ...siz kendi savunmasız evladiniza göstermediğiniz dikkatin çok daha önemsiz halini yapmıyor diye kv nizi eleştireceğinize dönün kendinize bakın benceEşime söz vermiştim abartmaya gerek yok
Onda utanılacak bisey yok utanılacak olan şey anneye kayinvaldeye ve hatta babanneye bile kendine hizmet ettirmek ama ben hizmet etmem demek utanılacak davranışAlakası yok utanırım girmem
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner konu sahibinin de çocuğu olacak.. !!Olmaz olsun sizin gibi kadınlar annesine meyve aldı diye adamla tartıştınız ha o da tamam daha anneme meyve almam mi dedi evladiniz da size aynısını yapsin inşallah amin
Okumamıştım buraları yorum yapanlarin tepkisine baktim geri dönüp okudum ne kadar sabırlı davranmışlar meğerse üyeler size yorum yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?