- 10 Haziran 2020
- 176
- -93
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Sürekli oradalar da ondanSebep??
Ha markette çalışanlar veya ağır iş yapanlar dışındakiler çalışmıyor öyle mi ne saçma bir bakış açısı bu. Benim boynumda fıtık çıktı o masa başı dediğin şeyden. İşim ağır değil diye kv hizmet etmek mi zorundayım ben de yoruluyorum 40 kiloyum yol gidip gelsem yoruluyorumne iş yapıyosun sorması ayıp?
markette gunde 500 kg yuk taşıyan 10 saat çalışan biriysen amenna çalışıyosun, ama masabaşı işin varsa sorunun cevabı evet her konuda sen abartmışsın.
Haftalar degil de günlerce olsun, hatta saatler, dakikalar bile yeter entübe edilmeye, düşunceli bir annenin almaması gereken riskler bunlar, hele ki hamilelikte...tabii bu benim anlayışımHaftalarca mı
Evine de hizmetçi tutuyorsundur inş.Yiyemiyorum hizmetçi değilim misafirim yemek yapamam
Çok yaşa öluyorum gülmekten Allahım nerden aklınıza geliyorYa saçmalamayın çalışıyor o hem de misafir kimseye hizmet etmeyecek, tuvalete bile gidemiyor o misafir altından alacaklar gerekirse çünkü o çalışıyor
Kuzu kimseye hizmet etme ama kendi karnını da doyurabil .Esinden yardım isteyeceksin kaldığınız günler boyunca yapacak birşey yok..arada içim kazındı desin kirsin tereyağında iki yumurta ...sen de onunla sohbet ediyor rolünde otur ye ..Kendi evimde her işimizi eşimle ortak yaparız ikimiz de çalıştığımız için. Ama ben kv evinde hizmetçi değilim
Konu sahibi sağ olsun verdiği cevapları iki üç kez peş peşe tekrarlayınca pek uğraşmaya gerek kalmıyorÇok yaşa öluyorum gülmekten Allahım nerden aklınıza geliyor
Hayır kendime bakmak hizmetçilik değil eşimle ortağızEvine de hizmetçi tutuyorsundur inş.
Mesajında ikna oldum doktor olduğunaBence ceviz fındık düşüneceğine otur biraz Allah'ına şükret ben doktorum ve millet sırf çocuk sahibi olmak için bu korona da bile o riske rağmen hastaneye geliyorlar sen hamilesin ve bebeğin sağlıklı elin ayağın tutuyor ceviz fındık düşüneceğine otur biraz dua et. Ayrıca herkes sizinle aynı düşünce yapısına sahip olmak zorunda değil insanlar farklı farklı zaten farklı olmasalar her sene binlerce çift boşanmazdı o kadar rahatsizsan tavrını koysaydın sen evinde otursaydın yani nasıl sen onlara hizmet etmek zorunda değilsen onlarda sana değiller. Şu korona da günde kaç bin tane müslüman ölüyor sen hem onlardan biri olmadığın için hemde karnında sağlıklı bir bebeğin olduğu için Allah'ına sukredicegine nankörlük yapıyorsun. Ayrıca meyve konusuna da gelince böyle bir şey görmedim o anne baba sayesinde senin kocan var sen hani bir meyve yi cok görüyorsun o anne baba ya onlar evlat buyutmusler bence bu ikisi arasında ki farkı anla sen önce ,bir de anne olucaksin yani pes
Eşime söz vermiştim abartmaya gerek yokHaftalar degil de günlerce olsun, hatta saatler, dakikalar bile yeter entübe edilmeye, düşunceli bir annenin almaması gereken riskler bunlar, hele ki hamilelikte...tabii bu benim anlayışım
Hanımefendiciğim hala anlatamadım galiba ben size kayınvalidenize hizmet edin ya da hizmetçisiniz demedim. Vallahi demedim ve hiçbir mesajımda demedim yahuKendi evimde her işimizi eşimle ortak yaparız ikimiz de çalıştığımız için. Ama ben kv evinde hizmetçi değilim
Siz biseye ikna olmazsınız belki yüz kişiden fazlası dışardan bakan insan gözüyle sizi tanımaz etmezler haksız buldular hala meyvemizi yediler ben hizmet etmem çalışıyorum ve misafirim kelimelerini tekrarliyorsunuzMesajında ikna oldum doktor olduğuna
Hiç tuvaletten çıkmıyorlar yaniiSürekli oradalar da ondan
A aaa bi bu eksikti. Milletin yaptığı kakaya da karışınSürekli oradalar da ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?