Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne iş yapıyosun sorması ayıp?
markette gunde 500 kg yuk taşıyan 10 saat çalışan biriysen amenna çalışıyosun, ama masabaşı işin varsa sorunun cevabı evet her konuda sen abartmışsın.
Ha markette çalışanlar veya ağır iş yapanlar dışındakiler çalışmıyor öyle mi ne saçma bir bakış açısı bu. Benim boynumda fıtık çıktı o masa başı dediğin şeyden. İşim ağır değil diye kv hizmet etmek mi zorundayım ben de yoruluyorum 40 kiloyum yol gidip gelsem yoruluyorum

Konu sahibi siz bu konuyu niye açtınız? Samimi soruyorum gerçekten anlamadım çünkü. Başlık abarttım mı size evet abarttın diyen herkese cevabınız var. Kendinizi haklı buluyorsunuz. Siz bu konuyu sizinle aynı düşünen insanlarla kayınvalidenizi rahatça çekiştirmek için mi açtınız? E kapatın bence çünkü çoğunluğun yazdığı sizin de okuduğunuz gibi biz sizi haklı bulamadık. Sırf bilginiz olsun diye söylüyorum beş haftalık gebelikte hormonlar daha devrede değil. Tavırlarınıza başka bir kılıf bulmaya çalışın o yüzden

Kendi evimde her işimizi eşimle ortak yaparız ikimiz de çalıştığımız için. Ama ben kv evinde hizmetçi değilim
Kuzu kimseye hizmet etme ama kendi karnını da doyurabil .Esinden yardım isteyeceksin kaldığınız günler boyunca yapacak birşey yok..arada içim kazındı desin kirsin tereyağında iki yumurta ...sen de onunla sohbet ediyor rolünde otur ye ..

Çalışıyor da kayınvalidesine çalışıyor sanki bir meyvenin lafını etmis ben bi yere yatılı misafirliğe gitsem neler götüreceğimi şaşırırım

Baba evlada bağ bağışlamış da evlat babasına bir salkım üzümü çok görmüş sözünün mecazsiz nesiz vücut bulmuş hali

Meyvemizi yediler yazmış yasinirim bozuldu gene

Bence ceviz fındık düşüneceğine otur biraz Allah'ına şükret ben doktorum ve millet sırf çocuk sahibi olmak için bu korona da bile o riske rağmen hastaneye geliyorlar sen hamilesin ve bebeğin sağlıklı elin ayağın tutuyor ceviz fındık düşüneceğine otur biraz dua et. Ayrıca herkes sizinle aynı düşünce yapısına sahip olmak zorunda değil insanlar farklı farklı zaten farklı olmasalar her sene binlerce çift boşanmazdı o kadar rahatsizsan tavrını koysaydın sen evinde otursaydın yani nasıl sen onlara hizmet etmek zorunda değilsen onlarda sana değiller. Şu korona da günde kaç bin tane müslüman ölüyor sen hem onlardan biri olmadığın için hemde karnında sağlıklı bir bebeğin olduğu için Allah'ına sukredicegine nankörlük yapıyorsun. Ayrıca meyve konusuna da gelince böyle bir şey görmedim o anne baba sayesinde senin kocan var sen hani bir meyve yi cok görüyorsun o anne baba ya onlar evlat buyutmusler bence bu ikisi arasında ki farkı anla sen önce ,bir de anne olucaksin yani pes

Mesajında ikna oldum doktor olduğuna

Kendi evimde her işimizi eşimle ortak yaparız ikimiz de çalıştığımız için. Ama ben kv evinde hizmetçi değilim
Hanımefendiciğim hala anlatamadım galiba ben size kayınvalidenize hizmet edin ya da hizmetçisiniz demedim. Vallahi demedim ve hiçbir mesajımda demedim yahu Sadece hizmet beklemeyin dedim. A aaaa bu nasıl bi otomatik savunma sistemi. Allah sizin çevrenizdekilere sabır versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…