- 22 Haziran 2020
- 257
- 760
- 53
- 31
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Çok haklısın canım yanarım yanarımda kurdelasız hamilelik gecirdiğime yanarımgöbeğine kurdela bağlamayacaksan ne anlamı var hamileliğin.
ben de çalışıyorum gözum açıldı artık o yuzden herkesler bana hizmet edecekler bene na.
inşallah hamile olduğumu öğrenebilsem benim de aynı şekilde planlarım var i am coming pastası kurdela göbek falan, çocuğum yetim buyur bu olay sonucunda ama olsun
Ya saçmalamayın çalışıyor o hem de misafir kimseye hizmet etmeyecek, tuvalete bile gidemiyor o misafir altından alacaklar gerekirse çünkü o çalışıyorAllah aşkına çalışın nolur çalışın, hizmet de etmeyin ama kimseden hizmet de beklemeyin. Eğitim durumunuzu merak ettim ben. Siz acaba çalışıyorum o yüzden temizliğe vaktim olmuyor diyen hakikaten çalışan bu yüzden eve yardımcı alan kadınlara özenip bu olayı çok yanlış anlamış olabilir misiniz?
Çok haklısın canım yanarım yanarımda kurdelasız hamilelik gecirmediğime yanarımkendime hemen bi liste hazırlamam lazim hamile kalmadan önce alınacaklar listesi kurdela,meyve,kuruyemiş,fındık,ceviz,iki adet belertecek göz,pasta malzemesi ve orta seviyede ingilizce kursu
Ay ben de okudum, görgüsuzlüğün dibine vurmak isterken çoook yanlış anlaşılıp yine de doğru tepkiyi alan bi arkadaşın dramı ..hahasghhfdsdfahahahahaha o neydi gıı gülmekten öleyazdım
Uykuya geçemediği zaman ayağında sallamayan kayınvalide de ne bileyimYa saçmalamayın çalışıyor o hem de misafir kimseye hizmet etmeyecek, tuvalete bile gidemiyor o misafir altından alacaklar gerekirse çünkü o çalışıyor
Ama ben koca olsam karımı kuru yere oturtup totişini üşüten üstüne de meyvesi yiyen bir avuç ceviz fındık alıp hazır etmeyen anamın evinde bir dakka durmam . Hani söylememiş olsa da insan tahmin eder ya spermman oğlu nun ilk atışta tutturacağını gelinin kesin hamile olacağınıUykuya geçemediği zaman ayağında sallamayan kayınvalide de ne bileyim
Ay büyük konuşmayı hiç sevmem ama böyle bir gelinim olsa evime davet etmek istemem.
Ben hanımefendinin bahsettiği misafirliği otele gittiğimizde dahi yapmıyorum. Kirli havluları yere en azından şöyle ikiye katlayıp bırakıyorum, kat görevlilerine duyduğum saygımdan.
Aynen şahsen ben 2 çocuk doğurdum biri prenses 2. işi masallah deyin bir paşaAma ben koca olsam karımı kuru yere oturtup totişini üşüten üstüne de meyvesi yiyen bir avuç ceviz fındık alıp hazır etmeyen anamın evinde bir dakka durmam . Hani söylememiş olsa da insan tahmin eder ya spermman oğlu nun ilk atışta tutturacağını gelinin kesin hamile olacağınıHayir belliki evde kimse kimseye hizmet etmiyor aynı kendi gibi nesine şikayetleniyorsa
Mazallah bu tripleri attığını farkeden kayınvalide "Kızım sen hamile misin?" diye soracak ve olan eşe olacak diye çok korkuyorum. "Neden söylüyorsun yahu" kavgasının konusu da buraya açılır o zaman.Ama ben koca olsam karımı kuru yere oturtup totişini üşüten üstüne de meyvesi yiyen bir avuç ceviz fındık alıp hazır etmeyen anamın evinde bir dakka durmam . Hani söylememiş olsa da insan tahmin eder ya spermman oğlu nun ilk atışta tutturacağını gelinin kesin hamile olacağınıHayir belliki evde kimse kimseye hizmet etmiyor aynı kendi gibi nesine şikayetleniyorsa
Bizim meyvemizi yemesinler o zaman
O zaman çalıştırmasın beni hem çalışan gelin hem hizmet eden olmaz
Ben böyle gördüm değişemem
Kiz 5 haftalık hamile haliyle ikibucuk gündür fındık -ceviz yemedi !! Bebek buyumekte olduğu ve meyvede yemediği için ikibucuk gündür kızın tüm vitamin deposu boşaldıMazallah bu tripleri attığını farkeden kayınvalide "Kızım sen hamile misin?" diye soracak ve olan eşe olacak diye çok korkuyorum. "Neden söylüyorsun yahu" kavgasının konusu da buraya açılır o zaman.
Ayrıca neredeyse Temmuz ayına giriyoruz yaz günü bu neyin üşümesi
Canım meyve çekti.
O zaman ya baba evine dönün ya da fark verip arkadaşınızın kvsini alın.Elimiz boş gitmedik ama aldıklarımızı da yiyemiyoruz arkadaşımın kv 1 kuruş harcatmıyor benim ailem de o şekilde. Durumları da iyi
Doğru ya kana kırmızı rengi veren fişne yenmeli ya da suyu içilmeli ki üşünmesinKiz 5 haftalık hamile haliyle ikibucuk gündür fındık -ceviz yemedi !! Bebek buyumekte olduğu ve meyvede yemediği için ikibucuk gündür kızın tüm vitamin deposu boşaldıOndan üşüyor işte neyine inanmiyorsunuz ?
Mesajları okudum sinir bozucu buldum. Yani kimse yanlış anlamasın ama doğurabilen her dişi canlı doğurur. Yani napalım varımızı yoğumuzu verelim mi napalım yaniAklıma Kim Kardashian fotoğrafının altına Anasın sen Ana yazan Demet Akalın geldi
Haftalarca mıortalik pandemiden yıkılırken bile isteye hamile kalıp bir de haftalarca yatıli misafirliğe gidebiliyorsanız onlar da amaaaan nolcak, kendi bile düşünmüyor kendi evladını, açsa kalksın yesin diye düşünmüş olabilirler....bir tahmin sadece
Sebep??Tuvalete gidemiyorum
Kendi evimde her işimizi eşimle ortak yaparız ikimiz de çalıştığımız için. Ama ben kv evinde hizmetçi değilimAllah aşkına çalışın nolur çalışın, hizmet de etmeyin ama kimseden hizmet de beklemeyin. Eğitim durumunuzu merak ettim ben. Siz acaba çalışıyorum o yüzden temizliğe vaktim olmuyor diyen hakikaten çalışan bu yüzden eve yardımcı alan kadınlara özenip bu olayı çok yanlış anlamış olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?