- 10 Haziran 2020
- 176
- -93
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Alakası yok utanırım girmemAllahim hangi soydan geliyorsunuz:))
mutfaga girmezmiş hasbam:) o zaman kraliyet ailesiyle evlenseydiniz.Yer sofrasinda oturan kendi halinde bu aileye gelip birde şu yasinizda hizmetmi bekliyorsunuz:) vallahi ben olsam sinir olurdum size.
kalkin zahmet.misafir degildiniz artik.yardimlaşin biraz gönüllerine girin.
belliki sevdirmemişsiniz kendinizi hiç.insanlarinda içinden gelmiyor size bişey yapmak
hem çalışan hem hizmet eden gelin olmaz derken eşinizin ailesine mi çalışıyorsunuz sankiO zaman çalıştırmasın beni hem çalışan gelin hem hizmet eden olmaz
Valla hee. Ben 9 aylığım 15 gun kadar sonra kısmetse dogum olacak şimdi çamaşır toplicam mesela. Acaba bizde mi gariplik var kiBen hamileyken herşeyi kndim yapardım kimseden medet ummazdım daha 5 haftalık ne bu böyle 9 aylksın da doğuracan mı ? Çok abartmışsın.. Bende hamile oldum sizin şu yaşadığınız hormonları yaşamadım hasta değilsiniz herşeyi kendinis yapabilirsiniz..
ah ah ben seni anlayabiliyorumEvdekiler hamile oldığumu bilmiyor canım. Ben kimsenin mutfağına girmem babaannemin bile.
Anlayan çıktı şükür Allah razı olsunah ah ben seni anlayabiliyorum
Yasam tarzı farkliligi
OyUzden beklentiye girme
Hayalkirikligi yaşarsın
Çünkü sen ailende gördüğün davranisi bekliyosun
Kendin cekirdek ailede büyüdün
Orada genis aile köy kültürü farkli geldi
Ama çok abartma ilerde
Olabildiignce uyum sağlamaya calis
Ben böyle gördüm değişememBizde yılda 1 defa gideriz. Zaten yaşlı insanlar. Bi kaç gün sonra ben evde eksik vs varsa eşimi yollarım şunu al diye.
Köyde eksik zaten belli oluyor hep aynı şeyler.
Kv de çayım yanına öyle çerezdi bisküviydi koymaz alışkanlıkları o değil.
E ben yerini biliyorum. Çayı yaparken anne bisküvi vs var mı koyalım yanına derim oda orda var der alır koyarım.
Bi kere sorduktan sonra da hep kendim alır koyarım getiririm yeriz.
Ben mutfağa giremem dersem benimkide getirmez orda var der.
Yani gelin olmuşsun o eve ailenin ferdi olmuşsun. Ben giremem bakamam pek mantıklı olmuyor.
Anne ceviz nerede ya yiyelim de zaten şurda der al getir. Çok zor şeyler değil
Allahım adama sabır ver.... Ya da kadına akıl verBen böyle gördüm değişemem
bizde koye elimiz dolu gideriz ama nealirsan al birgunde biter cunku 10kiislerAnlayan çıktı şükür Allah razı olsun
Sen yine nazlanmaya devam ette daha minnakmis bebiş rahatsız oluyorsan al bı tepsi böl yemekleri kendine yerde oturmam de git koltukta ye , yabanci ev diye çekindiğiden yapıyorsan yapma gir istediğini al ye meyve alınca al tabağına otur ye odana götür oradada dursun valla böyle yaparsan aç kalman normal , babamızın evindeki ilgiyi kocamizin evinde hayatta goremeyiz bunu bekleme,herşey karşılıklı onlar sana nasıl davranırsa vakti gelince sende öyle davran.Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.
Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
İnsan 40 kat yabancinin evine gidince bile mutfağa girer yardım edilecek bir sey var mi diye sorar. Onlar sizin eşinizin ailesi. Siz bu kadar yabani duruyorsunuz çok da birşey beklemeyin bence.Annem ettirmez misafirim ben
Zorla mı çalışıyorsun.. çalışma.. Kaprisini sevsinler.. Premses hanımefendi bu dünşa üzerinde hamile olup çalışan tek kişi siz değilsiniz..O zaman çalıştırmasın beni hem çalışan gelin hem hizmet eden olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?