Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla 1 hafta findik ,fistik,meyve yemeseniz hiccc bi sey olmaz merak etmeyin :) Ayrica herkesin evinin düzeni,görgüsü ,ikrami vs farklıdır. Kimseyi kimse ile kiyaslamayin.Daha 5 hafta hamilelik ne ki ! O zamanlarda hamilelik bilinmeden alinan ilaçlar bile zarar vermiyor.Cok abartmissiniz,hem de cok.Allah esinize simdiden kolayliklar nasip etsin dilerim.Hepimizin hormonlari var bu arada .

Valla hee. Ben 9 aylığım 15 gun kadar sonra kısmetse dogum olacak şimdi çamaşır toplicam mesela. Acaba bizde mi gariplik var ki
Ben artk bizde gariplik olduğunu düşünüyorum cam bile silmişliğim var yani .. ne yapalım evimzi pislik mi götürsün

ağlamayan bebeğe meyve vermezler, anne canım ceviz istedi fındık istedi de söyleyemiyorsan kocan istesin kendine sen ye. Güzellikle olur her şey. Kavgaya gürültüye ne gerek var ki. Yok yere sinirini bozuyorsun. Anne bana minder verir misin desen kadın verir berhalde. Elini eteğini çekip büzülüp oturduğunu sanmıyorum. Kendi ailenle kıyaslama üzülürsün durduk yere. Meyve istiyorsan söyle, en çok zamanları. Sen konuş derdini anlat onlar öğrenirler.

Beni de annem okuttu ama para istemiyor buna cevabın ne? Bişi aldırmıyor. Kızım daha çok istemesi gerek. Okuttu diye napalım parayı ona mı verelim
Hayır nankör kalmaya devam edin. Lükse bak ya hiç bir faydanız olmuyor bari geldiğinizde yiyip içtiğiniz bi katkınız olsun. Siizn gibiler beni deli ediyor. İnsan bu kadar düşüncesiz ve bencil olabilir mi ya? İki poşet alışveriş yapsanız insanlığınızdan gitmez yani. Ayıp gerçekten, şu erkekleri zimmetinize geçirin, ailelerine de sövün sayın hepimiz rahatlayalım.

Eş ailesi ister, kız ailesi verir. Maalesef böyle. Değişmedi değişmiyor değişmeyecek. Ben sizi anlıyorum, ben de başkasının mutfağına girip öyle buzdolabını açamam yapı meselesi sanırım. Gittiğiniz yerde yok mu fındık çerezci eşinizi gönderin bı bahaneyle alsın getirsin size

Sen kendi kötü deneyimlerini baz alarak bu kıza hak veriyorsun ama cidden konu sahibinin yazdıklarını sakin kafayla okusan ne kadar çarpık zihniyette bir kadın olduğunu anlarsın.özellikle "Sürekli bişey al diyorlar marketten bizim orda Anne, baba çocuğunun elini cebine attırmaz demek aynı evde yaşasak sürekli bişeyler isticekler." Şu cümle bile aslında herşeyi özetliyor. Bizim oralarda evladın çalışıp büyüdüğü zaman genellikle anasının babasının elini cebine attırmıyor bilmiyorum bizim oralar yanlış galiba... Ayrıca ailesi marketten bişeyler aldırıyor aynı evde yaşasak kesin o zaman da bişeyler aldırır demek ne alaka yani içi fesat ve sinsi bu kızımızın... Son olarak misafire hizmet ettirilmez falan demişsinde bu konunun misafirlikte alakası yok sene de bir köye Aile yanına gidiyorsun Allah bilir kaç yaşında insanlardır k. Valide ve k. Babası ama bu kızımız 5 haftalık hamilelikte yaşlı, başlı insanlardan hizmet bekliyor. Aile terbiyesi almamış çünkü... Kendisi de belirtmiş zaten kayınvalideyle sorunum yok falan diye yani demek ki kayınvalidesi kendi halinde iyi bir insan, ona rağmen bile böyle pis zihniyette sahip bir gelini var...

Ben artk bizde gariplik olduğunu düşünüyorum cam bile silmişliğim var yani .. ne yapalım evimzi pislik mi götürsün
Aynen öyle yani. Bir de bu yemek konusunda kasanlar en tuhaf olanları bence. Hamileyken 40 kilo alıyor doğurduğu cocuk 2 kilo 100 gram. Demek ki cok ta saapmamak lazim ceviz meviz

Kayınvalidenizden hamile olduğunuzu neden gizliyorsunuz.. bilseler belki istediğiniz ilgi alakada gösterirler..siz istemeden şunu ye bunu ye önünüze de getirirler..

Ay Allah iyiliğinizi versin çok güldüm ya :) Bu da önemli bir nokta mesela ben 20. haftadayım yeni yeni "ay cidden hamileyim galiba" diyorum :) Hemen nasıl kabullenip de bir de triplere başladınız pes yani :)

Kızları damatları gelince her şey alıyormuş

Ben eşimle ayni memlekettenim Bayramda gittiğimizde eşimin tarafına kaynanam ve kızları hayatta iş yapmazlardi bebekleri felanda yok hepsi gelinlerden büyüktür,evin işini sadece gelinlerden beklerler oyleki gorumcelerin boyumuza gelmiş kızları bile kaçardı işten,
Ben bir gün kalır ailemin yanına kacardim hep onları mi cekicem ,10tane çocuğu var kaynanamim,5i kız 5i erkek cemaati siz düşünün.

tam olarak ne ysadiigni ben bilemem
Ben evime gelenden hzimet beklemem
Ben ilkdefa kaynanama gitigimde yeni gelindim
Benden beklentileri beni cok uzdu
Ben orada yeniyim 2gelinn var daha orda
Kaynanam genckadin
Yorgan yastik nerde bilmem insn ilkgun verir bende sererdim
Veya gider gitmez bana daha ilkgunum o kültürde yetişmedim
Bana yoldan gelmisim daha oturumdan birton issoyledi benim alakam yok ordami yaşıyorum ben.
Yemişler icmisler heryer dağınık hemen sunuyap bunjyap dedi
Valla herks haddini bilecek
Benim annem damadini elustinde tutuyor
Kendi isini yaptırmıyor
Yemediigm yemegin bualsiigni gider gitmez bana yikatmaya calisan kaynanaya sevgim olaamaz
O eltilerle bana gelince yerinden kalkmadi kimse
Beni sessiz hanim gordu hemen sunuyap bunj yapa basladi ben ordami yaşıyorum ayin birinde gitmisim
Maruz kaldigim duruma bak.
Hemde ilkgunden bende baska evde buzdolabına vs giremem bu yasambiicmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…