- 25 Ekim 2018
- 3.640
- 6.471
- 158
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Ben artk bizde gariplik olduğunu düşünüyorumValla hee. Ben 9 aylığım 15 gun kadar sonra kısmetse dogum olacak şimdi çamaşır toplicam mesela. Acaba bizde mi gariplik var ki
Hayır nankör kalmaya devam edin. Lükse bak ya hiç bir faydanız olmuyor bari geldiğinizde yiyip içtiğiniz bi katkınız olsun. Siizn gibiler beni deli ediyor. İnsan bu kadar düşüncesiz ve bencil olabilir mi ya? İki poşet alışveriş yapsanız insanlığınızdan gitmez yani. Ayıp gerçekten, şu erkekleri zimmetinize geçirin, ailelerine de sövün sayın hepimiz rahatlayalım.Beni de annem okuttu ama para istemiyor buna cevabın ne? Bişi aldırmıyor. Kızım daha çok istemesi gerek. Okuttu diye napalım parayı ona mı verelim
Sen kendi kötü deneyimlerini baz alarak bu kıza hak veriyorsun ama cidden konu sahibinin yazdıklarını sakin kafayla okusan ne kadar çarpık zihniyette bir kadın olduğunu anlarsın.özellikle "Sürekli bişey al diyorlar marketten bizim orda Anne, baba çocuğunun elini cebine attırmaz demek aynı evde yaşasak sürekli bişeyler isticekler." Şu cümle bile aslında herşeyi özetliyor. Bizim oralarda evladın çalışıp büyüdüğü zaman genellikle anasının babasının elini cebine attırmıyor bilmiyorum bizim oralar yanlış galiba... Ayrıca ailesi marketten bişeyler aldırıyor aynı evde yaşasak kesin o zaman da bişeyler aldırır demek ne alaka yani içi fesat ve sinsi bu kızımızın... Son olarak misafire hizmet ettirilmez falan demişsinde bu konunun misafirlikte alakası yok sene de bir köye Aile yanına gidiyorsun Allah bilir kaç yaşında insanlardır k. Valide ve k. Babası ama bu kızımız 5 haftalık hamilelikte yaşlı, başlı insanlardan hizmet bekliyor. Aile terbiyesi almamış çünkü... Kendisi de belirtmiş zaten kayınvalideyle sorunum yok falan diye yani demek ki kayınvalidesi kendi halinde iyi bir insan, ona rağmen bile böyle pis zihniyette sahip bir gelini var...bizde koye elimiz dolu gideriz ama nealirsan al birgunde biter cunku 10kiisler
Bireysel birsey yiyemezsin zaten kalabalikta
OyUzden sabir cekeceksin
Çok kalmazsan sorun yasmazsın ama esin 1hafta vs kalalim derse is çığrından cikar
Ben bu konuda sorun yasadim hala yaisyorum
Farkli kültür çok zor
Konusmalari hayata bakislari
Oyizden sınirlı gidersen sikinti olmaz
Esinde zorlamazsa amenna
Ama fazla kalirsan buyuk sikinti olur
Ese bagli
Hos bazı esler herseyi normal goruyor
Mesela benim evime gelen misafirdir ben boyle
Yetistim.gelene hizmet edilir
Evin kadini gibi calistirilmaz
Bazilarinda misafir anlayısi yok.
Herks yediigni ictigini toplar amenna
Bazisi evin 3aylik pisliigni temziletmeye çalışıyor
Aynen öyle yani. Bir de bu yemek konusunda kasanlar en tuhaf olanları bence. Hamileyken 40 kilo alıyor doğurduğu cocuk 2 kilo 100 gram. Demek ki cok ta saapmamak lazim ceviz mevizBen artk bizde gariplik olduğunu düşünüyorumcam bile silmişliğim var yani .. ne yapalım evimzi pislik mi götürsün
ayyy sen premmmmmmsessss sendromuna mı yakalandın.. Daha dün değil evelsi gün haberin olmuştur çocuktan hangi ara ağzın dilin alıştı da hamileyim hamileyim moduna girdin. Sanarsın 9 aylık hamile. Fındık fıstık yemen lazım meyve yemen lazım öyle miHemi de önüne de koyan yok haaa.Temmuz ayına girdik kardeş ne soğuk yeri Vay anam var. Allah eşine peygamber sabrı versin 9 ay 9 asır olmasın inşallah. İlahi allah da sizi güldürsün ne diyelim
Sabah sabah güldürdün beniBizim meyvemizi yemesinler o zaman
SevinirimBunlar esiniz için cooook uzun 9 ay olacak. Sonunda sadece tek çocuk istese sasirmamak lazim
Kimlere kimler düşüyor Ahhh adalettni Sevdiğimin dünyasıBu kızımızın kayınvalidesinin kendi halinde sessiz, sakin gariban bir kadın olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Kızları damatları gelince her şey alıyormuşValla 1 hafta findik ,fistik,meyve yemeseniz hiccc bi sey olmaz merak etmeyin :) Ayrica herkesin evinin düzeni,görgüsü ,ikrami vs farklıdır. Kimseyi kimse ile kiyaslamayin.Daha 5 hafta hamilelik ne ki ! O zamanlarda hamilelik bilinmeden alinan ilaçlar bile zarar vermiyor.Cok abartmissiniz,hem de cok.Allah esinize simdiden kolayliklar nasip etsin dilerim.Hepimizin hormonlari var bu arada .
Ben eşimle ayni memlekettenim Bayramda gittiğimizde eşimin tarafına kaynanam ve kızları hayatta iş yapmazlardi bebekleri felanda yok hepsi gelinlerden büyüktür,evin işini sadece gelinlerden beklerler oyleki gorumcelerin boyumuza gelmiş kızları bile kaçardı işten,bizde koye elimiz dolu gideriz ama nealirsan al birgunde biter cunku 10kiisler
Bireysel birsey yiyemezsin zaten kalabalikta
OyUzden sabir cekeceksin
Çok kalmazsan sorun yasmazsın ama esin 1hafta vs kalalim derse is çığrından cikar
Ben bu konuda sorun yasadim hala yaisyorum
Farkli kültür çok zor
Konusmalari hayata bakislari
Oyizden sınirlı gidersen sikinti olmaz
Esinde zorlamazsa amenna
Ama fazla kalirsan buyuk sikinti olur
Ese bagli
Hos bazı esler herseyi normal goruyor
Mesela benim evime gelen misafirdir ben boyle
Yetistim.gelene hizmet edilir
Evin kadini gibi calistirilmaz
Bazilarinda misafir anlayısi yok.
Herks yediigni ictigini toplar amenna
Bazisi evin 3aylik pisliigni temziletmeye çalışıyor
tam olarak ne ysadiigni ben bilememSen kendi kötü deneyimlerini baz alarak bu kıza hak veriyorsun ama cidden konu sahibinin yazdıklarını sakin kafayla okusan ne kadar çarpık zihniyette bir kadın olduğunu anlarsın.özellikle "Sürekli bişey al diyorlar marketten bizim orda Anne, baba çocuğunun elini cebine attırmaz demek aynı evde yaşasak sürekli bişeyler isticekler." Şu cümle bile aslında herşeyi özetliyor. Bizim oralarda evladın çalışıp büyüdüğü zaman genellikle anasının babasının elini cebine attırmıyor bilmiyorum bizim oralar yanlış galiba... Ayrıca ailesi marketten bişeyler aldırıyor aynı evde yaşasak kesin o zaman da bişeyler aldırır demek ne alaka yani içi fesat ve sinsi bu kızımızın... Son olarak misafire hizmet ettirilmez falan demişsinde bu konunun misafirlikte alakası yok sene de bir köye Aile yanına gidiyorsun Allah bilir kaç yaşında insanlardır k. Valide ve k. Babası ama bu kızımız 5 haftalık hamilelikte yaşlı, başlı insanlardan hizmet bekliyor. Aile terbiyesi almamış çünkü... Kendisi de belirtmiş zaten kayınvalideyle sorunum yok falan diye yani demek ki kayınvalidesi kendi halinde iyi bir insan, ona rağmen bile böyle pis zihniyette sahip bir gelini var...
Acaba kıskanıyor musunuz?Kızları damatları gelince her şey alıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?