Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[/QUOTE] M Mandarins kendi annesinin yaşadığı bir durumu anlatmış ..yoksa konu sahibi o değil canim.annesi öğle arasında işten gelip börek yaotigina göre kendi evindeymis..oglen yapmış ise dönmüş ..akşam işten gelmiş bakmış tepsi boş

Ay Allah iyiliğinizi versin çok güldüm ya :) Bu da önemli bir nokta mesela ben 20. haftadayım yeni yeni "ay cidden hamileyim galiba" diyorum :) Hemen nasıl kabullenip de bir de triplere başladınız pes yani :)
Valla bizde mi bir sıkıntı var millet mi çok değerli çok preeeses anlamadım. Sanarsın yeryüzü tarihinde doğuracak olan ilk canlı Allah bebeğinizi sag salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

yaa tabi çocuğu doğurmuş, büyütmüş bir anne neden bide oğlunun elini cebine attırsın.
sonra fındıkları, cevizleri elleri ile kırıp bizzat ağzınıza beslemeleri lazımdı.
yerde yemek yemek bence bu devirde anlamsız ama demek vazgeçmiyorlar alışkanlıklarından.
gerçekten olan eski kadınlara olmuş. hiçbiri hamileyim diye nazlanamamış. açıkçası ben hamileyim diyip yatalak hasta muamelesi beklenmesini de doğru bulmuyorum - kritik bir durum yoksa, düşük riski vs.
yanınızda götürebilirsiniz yemeniz gereken şeyleri. evde varsa kalkıp alabilirsiniz.
ne var bunda.

Daha kese yenı gorunmus ne hormonuu ne pıskolojısı ınsan hamılelegını bıle unutuyor cok cok abartmıssın. Yıyecegın lafını yapan ınsanlara kıl oluyorum varsa vatdır yoksa yoktur yada canları ıstemıstır yemıslerdır gıdın bıdaha alın sonıcta evınızdede esının parasıyla alınıyor ve fazladan yenılenıde anası babası yıyorr farkındamısın elını cebıne atıyormus atsın bı zahmet yanlarına gıtmıs. Fındık fıstıkta bı hafta yemesenız nolur sankı yada evde varsa gıdıp alın kımse sıze nıye yedın demez sızın gıbı. Esın cok sabırlı ınsanmıs adamı 9 ay cıleden cıkarırsın valla sogur yapma

daha beş haftalık hamilesiniz ya yapmayın allah aşkına! Bende sandım 30küsürlerde ağırlaştınız her an doğum olabilir vs. Hanımefendi hatırlatmak isterim ki bir tek siz doğurmuyorsunuz Adamı daha 5.haftadan bıktırmayın derim. Eşinizin ilk baba adaylığı değil mi? Adamcağızhafta hafta ay ay ne oluyor bilmediğinden garibim yutuyordur hormon dengesizliklerini hamilelik psikolojisini

Son düzenleme:
Beni de annem okuttu ama para istemiyor buna cevabın ne? Bişi aldırmıyor. Kızım daha çok istemesi gerek. Okuttu diye napalım parayı ona mı verelim
Her ınsan evladına para harcamak zorunda degıl sanane oglu harcıyorsa esının bılecegı bı ıs o bu lafı demem ama boyle cok kaprıslı kıbırlı davrandıgın ıcın sana denır. Yerde yemek yıyen ınsanları hor gorup karnım agrıyor dıyorsun hemde hamıle oldugunu bılmıyorlarmıs

Ya arkadaslar lutfen insan gibi cocuklar yetistirin. Boyle kendi girtlagini bile baskasindan bekleyenleri salmayin ortaliga benim de oglum var valla korkuyorum boyle biri denk gelecek diye evlerden irak
Ay siz Burda unuttunuz, konu sahibinin hamile oldugunu, nasil tasisin o minder oturacagi yere, cok agir gelir. .
Kocikosunun kafasını duvarlara sürtüp kıvılcım çıkardığına yemin edebilirim ama kanitlayamam

Ben çalışıyorum

Benim bildiğim büyüklerin evine gidilirken eli boş gidilmez. Onların değil sizin almanız lazım ceviz fındık kalkıp mutfaktan alamıyacak kadar acizsiniz anlasilan bidahaline söyleyin kırıp ağzınıza koysunlar. Hamileliği hastalık gibi kullanan kadınlardan nefret ediyorum.

Yaptığınız doğruymuş gibi anlatıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…