- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.020
- 548
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
[/QUOTE] M Mandarins kendi annesinin yaşadığı bir durumu anlatmış ..yoksa konu sahibi o değil canim.annesi öğle arasında işten gelip börek yaotigina göre kendi evindeymis..oglen yapmış ise dönmüş ..akşam işten gelmiş bakmış tepsi boşCanim o konuda evet kendi yaptıgı yemeği yiyememesi yani ona bırakmamaları hic iyi niyet değil haklısın ama benim anladığım misafirlik durumu yok. Yanlis mi okudum ki. Kadın kaynana evinde yapiyor bunu. Bunlar gereksiz fedakarlıklar.yalan mı?
Valla bizde mi bir sıkıntı var millet mi çok değerli çok preeeses anlamadım. Sanarsın yeryüzü tarihinde doğuracak olan ilk canlı Allah bebeğinizi sag salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Ay Allah iyiliğinizi versin çok güldüm ya :) Bu da önemli bir nokta mesela ben 20. haftadayım yeni yeni "ay cidden hamileyim galiba" diyorum :) Hemen nasıl kabullenip de bir de triplere başladınız pes yani :)
Bizim meyvemizi yemesinler o zaman
Bizim meyvemizi yemesinler o zaman
Her ınsan evladına para harcamak zorunda degıl sanane oglu harcıyorsa esının bılecegı bı ıs o bu lafı demem ama boyle cok kaprıslı kıbırlı davrandıgın ıcın sana denır. Yerde yemek yıyen ınsanları hor gorup karnım agrıyor dıyorsun hemde hamıle oldugunu bılmıyorlarmısBeni de annem okuttu ama para istemiyor buna cevabın ne? Bişi aldırmıyor. Kızım daha çok istemesi gerek. Okuttu diye napalım parayı ona mı verelim
Sonradan gurmeee bencekocaman bir troll olduğunuza inanmak istiyorum.
değilseniz bu bilgiyle yaşayamam vallahi
Ay siz Burda unuttunuz, konu sahibinin hamile oldugunu, nasil tasisin o minder oturacagi yere, cok agir gelir.mimder koyun poponuza bi zahmet o zaman
Ya arkadaslar lutfen insan gibi cocuklar yetistirin. Boyle kendi girtlagini bile baskasindan bekleyenleri salmayin ortaliga benim de oglum var valla korkuyorum boyle biri denk gelecek diye evlerden irak
Kocikosunun kafasını duvarlara sürtüp kıvılcım çıkardığına yemin edebilirim ama kanitlayamamAy siz Burda unuttunuz, konu sahibinin hamile oldugunu, nasil tasisin o minder oturacagi yere, cok agir gelir..
Ben çalışıyorumkonuları okurdum hep ama hiç yazmamıştım.
görünce dayanamadım. ben gittiğim hiç bir yerde misafir olmadım. sadace annemim kayınvalidemin evi değil nereye gidersem ev sahibi izin verdiği sürece girerim he kayınvalidemin annemin evinde daha rahat girerim her ikisinide mutfağa bile sokmam kendim yapar hazırlar sofraya milleti çağırırım. kayınvalidem hatta der aman kızım sen geldinde azıcık dinleniyorum diye hizmette ederim seve seve elimde hiç boş gitmedim her ikisinede ne yapacaksam karıkoca markete pazara gider alırız benim meyvem benim sebzem yiyeceğim demedim. ne bileyim bizde hamile olduk ama ne aklımıza ceviz geldi ne meyve ne bulduysak yedik kapristen başkası değil bu hormonlar filan asla değil
Yaptığınız doğruymuş gibi anlatıyorsunuzSize bakınca Ben harcanmışımhamileyken kv kp elti eşi çocuğu görümce aynı evde yaşıyoduk hiç ceviz fındık yemedim. Doğuma gideceğim bir önceki günü cam sildm temizlik yaptım yerde yemek yedim sonuç olarak çocuk doğurdum gayette saglıklı maşallah..Hamileliği bi hastalık gibi görmeyin 1 hafta ceviz fındk meyve yemeyiverin alınıyosa önünüze servis edecek değiller herkes yiyip bitirmeden alın birer tane yiyin yemek yerken altınıza bi minder yada kırlent koyun.Bu hizmetleri de başkasından beklemenize gerek yok ki.Bence de siz abartmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?