- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Estağfirullah canım. Yani konu sahibinin verdiği cevaplara bakılırsa bilerek olayı kızıştırmaya çalışıyor. Kaos çıkarmaya çalışıyor. Yeni üye ve profilini gizlemiş. Bunlardan yola çıkarak fake olduğunu düşünüyorum. Özellikle konu sahibinin tavrı ve verdiği cevaplar kendini ele veriyor. Ne olur çullanın üstüme. Parçala beni kazım diyorFake oldugunu nasil anliyorsunuz ya? Ben saf salak miyim hic farketmedim bile :))))
Kesinlikle.. insan yasattigini ve kinadigini yasamadan dunyadan gocmezmis.Aynen ,senede 1 hafta gidiyor adamcagiz annesinin evine ve gelin nelere laf yapiyoro da hamile ,görüyor ve görecek evlat sahibi olmanin ne demek oldugunu.Men dakka dukka ! Aynisini ona da yapacaklar bir gün merak etmeyin simdi anlamaz ve kizar ama elbet anlayacak.
Hamileyken çalışabilen bir kadının, cevizi kendi alamayan kızıAnneniz hamileyken çalışabilecek durumda ise börek yapmak cok ta zor bisey olmamalı onun icin. O haliyle çalışıyorsa "o haliyle" börekte yapabilir bence.
Zorla mı çalışıyorsun.. çalışma.. Kaprisini sevsinler.. Premses hanımefendi bu dünşa üzer
Yok canım yaaa..kanlı canlı kadın üye."yeni üyelik" unvanindan kurtulamamasinin nedeni çok da beğeni almıyor oluşu.Yoksa yüz küsur mesajı var forumdaEstağfirullah canım. Yani konu sahibinin verdiği cevaplara bakılırsa bilerek olayı kızıştırmaya çalışıyor. Kaos çıkarmaya çalışıyor. Yeni üye ve profilini gizlemiş. Bunlardan yola çıkarak fake olduğunu düşünüyorum. Özellikle konu sahibinin tavrı ve verdiği cevaplar kendini ele veriyor. Ne olur çullanın üstüme. Parçala beni kazım diyor
Ya işte düşün içi ne kadar fesat bir arkadaş olduğunuAynı evde yaşasak sürekli bir şey aldıracaklar demek ki demiş de aynı evde yaşıyor olsalar zaten almaları gerekiyor bence, kendileri yiyecekleri için mantıken
Lütfen gerçek olmasın. O kadar saçma ki ne olur gerçek olmasınYok canım yaaa..kanlı canlı kadın üye."yeni üyelik" unvanindan kurtulamamasinin nedeni çok da beğeni almıyor oluşu.Yoksa yüz küsur mesajı var forumda
Kuzu ne alakası var..kadın kendi yemek arasında misafirine börek hazırlamış ...dönmüş işten gelmiş kendisine bir lokma yemek yok..gerçekten hamile kadina kendi hazirladigi bir lokma böreği yedirmemek iyi niyet değildir.Essek kadar insanlar kendi karınlarını doyuramayacak halde mi kalmış !Anneniz hamileyken çalışabilecek durumda ise börek yapmak cok ta zor bisey olmamalı onun icin. O haliyle çalışıyorsa "o haliyle" börekte yapabilir bence.
Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.
Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
O zaman benim kaynanada yasattigini kınadığını yaşıyorKesinlikle.. insan yasattigini ve kinadigini yasamadan dunyadan gocmezmis.
Evdekiler hamile oldığumu bilmiyor canım. Ben kimsenin mutfağına girmem babaannemin bile.
Annem ettirmez misafirim ben
O zaman İzmir marsiyla sizi annenizin evine mi ugurlayalim napalim?Annem ettirmez misafirim ben
Valla iyi yaşadım canım yoklukta bile bana varlık yaşattılar
Soğuk canım yer
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Ne abartmissiniz ya!Cevizi fındık yemem lazım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?