Bunu ilk önce yazmaliydin.Destek oldu ama manevi olarak. koşturdu sağolsun. Dediğim gibi çok zengin olsak tamam derim ama neden elimizdeki avcumuzdakini verelim. Diyor ki bir tanecik kız kardeşim. Bir de babaları vefat etti bu bilgiyi vereyim belki düşünce değişikliği olursa diye. Eşim babaları olmadığı için daha hassas onu da anlıyorum ne düşünsem bilmiyorum
Yok artık keşke size bu düşünceleriniEvet çalışıyor. Bir tane küçük erkek kardeşi var o daha çocuk. Mesela diyor ki onun da tüm üniversite masrafları evlilik masrafları bana ait diye. Bu da gözümü korkutuyor bazen. Akrabalardan biri hep beyaz eşyanın bir tanesini alıyormuş geriyede iki tanesi kalıyor. Bilmiyorum ben konuyu uzatınca sanki fesatlık yapıyormuşum gibi görünüyorum gözünde
Yok artık evlenmeden önce siz eşinizin bu düşüncelerini biliyor muydunuz? İleride kendi çocuğu olunca ne yapacak. Siz atanırsanız maaşınızda adamın ailesine gidecek haberiniz olsun.Ciddi anlamda sınır çizmezseniz çok mutsuz olursunuz .Eşiniz maaşını 45 bin dolar sanıyor olmasınEvet çalışıyor. Bir tane küçük erkek kardeşi var o daha çocuk. Mesela diyor ki onun da tüm üniversite masrafları evlilik masrafları bana ait diye. Bu da gözümü korkutuyor bazen. Akrabalardan biri hep beyaz eşyanın bir tanesini alıyormuş geriyede iki tanesi kalıyor. Bilmiyorum ben konuyu uzatınca sanki fesatlık yapıyormuşum gibi görünüyorum gözünde
O zaman beyaz eşya almasın, iki bilezik taksın.Arkadaşlar merhaba. Seneye eşimin kız kardeşi evlenecek. Eşimin maaşı 45 bin. Ben henüz atanamadım maalesef atanmaya çalışıyorum. Şu an biraz da taksitler falan var. Geçimimiz idare eder. Eşim diyor ki iki tane beyaz eşyasını alıcam ve iki tane bilezik alıcam kız kardeşime. Ben de diyorum ki sonuçta iki eşyasını alıcaz bir tane bilezik yapalım birikimimizin birazıda bize kalsın komple tüm birikimi vermeyelim diyorum. Ama eşim bir bilezik az diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hangimiz hatalıyız? Ayrıca çok zengin olsak ben her şeyini alalım derim inanın ama maaşımız ortada. Fikirlerinizi bekliyorum. Eğer sen yanlışsın diyorsanız daha düşünmeyip salıcam kendimi
Babadan kalma evleri falan yokmu ? Bu kadar fakir bir aileye bunları bilmeden gelin gitmediniz sanırım. Herseyi baştan kabul ettiniz zatenBaşka durumlar var. Aldıkları toplam maaş emekli maaşı kadar diyeyim ama birkaç yıla yarıya düşecek gelecek yerden kesileceği için. Bilemiyorum artık ileride ne yaparız hiçbir fikrim yok
Keşke evlenmeseydin.Evet çalışıyor. Bir tane küçük erkek kardeşi var o daha çocuk. Mesela diyor ki onun da tüm üniversite masrafları evlilik masrafları bana ait diye. Bu da gözümü korkutuyor bazen. Akrabalardan biri hep beyaz eşyanın bir tanesini alıyormuş geriyede iki tanesi kalıyor. Bilmiyorum ben konuyu uzatınca sanki fesatlık yapıyormuşum gibi görünüyorum gözünde
Aldığı maaş yüksek değil. Neyine güveniyor gerçekten anlamadım. Siz tek aile idare edersiniz ama kardeş okutmak, üniversiteye göndermek, evlendirmek, bunlar aldığı maaşla yapılacak işler değil. Ev alamazsınız, yatırım yapamazsınız. Alsanız bile vasat altı şeyler alırsınız.Aynen öyle bir yerde alsakta almasakta o düğün seneye olacak ve bitecek. Asıl sorun ondan sonra başlayacak. Kardeşi şu an çalışıyor eve de veriyor paradan ancak evlenip gidince maalesef ellerinde emekli maaşı kalacak sadece. Peki sizce emekli maaşı ile geçinebilirler mi annesi ve kardeşi? Ve bir durumdan dolayı birkaç yıl sonra emekli maaşının da yarıya düşme ihtimali var hem de çok yüksek bir ihtimal. Elbet eşimin maaşı aynı kalmayacak. Kira hariç 45 bin. Patronu zam yapınca 20-25 bin arası yapacak en son öyle yaptı ve öyle de anlaştılar bir dahaki zamlar için. Eşim de maaşına güveniyor güya ama işte dediğiniz gibi geçim zor çoluk çocuk olursa bir de onların masrafı falan hangi birine yetişecek bilmiyorum ama kendine çok güveniyor. Bu arada atanmak zor maalesef ama öğretmenlik okudum ve benim okuduğum bölüm rağbet görmüyor öyle özelde iş bulma imkanım neredeyse yok diyebilirim. Özel sektörü denedim ama resmen süründürdüler eşim de bana kıyamıyor öyle işlerde çalıştırmam diyor ki bende yapamıyorum zaten o yüzden at anmaktan başka çarem yok diye düşünüyorum ama bu da zor biliyorum
Burda yanlış olan eşiniz. Ya altın yapsın ya eşya alsın.Arkadaşlar merhaba. Seneye eşimin kız kardeşi evlenecek. Eşimin maaşı 45 bin. Ben henüz atanamadım maalesef atanmaya çalışıyorum. Şu an biraz da taksitler falan var. Geçimimiz idare eder. Eşim diyor ki iki tane beyaz eşyasını alıcam ve iki tane bilezik alıcam kız kardeşime. Ben de diyorum ki sonuçta iki eşyasını alıcaz bir tane bilezik yapalım birikimimizin birazıda bize kalsın komple tüm birikimi vermeyelim diyorum. Ama eşim bir bilezik az diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hangimiz hatalıyız? Ayrıca çok zengin olsak ben her şeyini alalım derim inanın ama maaşımız ortada. Fikirlerinizi bekliyorum. Eğer sen yanlışsın diyorsanız daha düşünmeyip salıcam kendimi
Çok fazla gereğinden fazla,kim gazlıyorsa ayıp ediyor,her insanın bir ailesi,evi,geçimi var hiç hoş değil şu hareket,teyzemde annemi sürekli gazlar bişeyler yaptırır kadın cin çarpmış gibi gözü dönüyor yapana kadar kimseyi dinlemiyor,kimisi bu şekil tuhaf gaza geliyor ama bence bu haksızlık.Arkadaşlar merhaba. Seneye eşimin kız kardeşi evlenecek. Eşimin maaşı 45 bin. Ben henüz atanamadım maalesef atanmaya çalışıyorum. Şu an biraz da taksitler falan var. Geçimimiz idare eder. Eşim diyor ki iki tane beyaz eşyasını alıcam ve iki tane bilezik alıcam kız kardeşime. Ben de diyorum ki sonuçta iki eşyasını alıcaz bir tane bilezik yapalım birikimimizin birazıda bize kalsın komple tüm birikimi vermeyelim diyorum. Ama eşim bir bilezik az diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hangimiz hatalıyız? Ayrıca çok zengin olsak ben her şeyini alalım derim inanın ama maaşımız ortada. Fikirlerinizi bekliyorum. Eğer sen yanlışsın diyorsanız daha düşünmeyip salıcam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?