Ben mi büyütüyorum bu konuyu salmalı mıyım?

Bileziğin gramı toplam 20. Sizce bu çok mu yoksa ideal mi?

Hiiiç çok yüksekten uçmaya gerek yok. Gelir durumunuz da belli, ekonominin hali de ortada. Kendinizi zorlamayın. Bir tane yeter

Kız kardeşi evden çalışıyor. Ayrıca ben birkaç iş denedim ve çok berbat deneyimlerdi. Normalde çalışmama karışmaz ancsk böyle berbat şartlar ve tavırlar görünce ben de dayanamadım o da. Yaşadığımız şehirde pek iş imkanı yok bundan dolayı atanabilirsem atanıp öyle çalışmak istıyorum. Ayrıca çalıştığı yerde akrabasıyla beraber çalışıyor birbirlerine çok kıymet veriyorlar. Maaşı diğer yerlere oranla çok daha fazla artıyor bu yüzden . En son ki zamı 30bin oldu mesela. Diğer yerler gibi değil yani

Kendi birikimi yok şu an bizim bileziklerimiz falan var ama onları kimseye vermiycez diye anlaştık zaten. O diyor ki her ay kenara altın atayım eşya zaten taksitle alınır. Ama ben buna katılmıyorum neden yaptığımız tüm birikim oraya gitsin. Benim kardeşim yok o yüzden kıyaslama yapamam

Öyle mi dersiniz.. Ama babası da olsa o da bir tane bilezik alırdı emin olun bu yüzden bilemedim

Gaza gelmiyor maalesef kendi düşüncesi. Kayınvalidemlerin haberi bile yok alacağım dediklerinden. Henüz söylememe kararı aldık duruma göre bakarız diye. Kendisi babaları olmadığı için üzülüyor o yüzden öyle düşünüyor ama çok yanlış düşünüyor bence

Maalesef kendini hiç düşünmüyor devamlı kardeşlerinin annesinin eksik hissetmemesi için çabalıyor. E herkeste bu duruma alışmış. Her şeye koşmak zorunda kalıyor

Babadan kalma evleri falan yokmu ? Bu kadar fakir bir aileye bunları bilmeden gelin gitmediniz sanırım. Herseyi baştan kabul ettiniz zaten
Oturdukları ev kendi evleri. Gelirleri daha iyiydi sonradan düştü maalesef. Başka durumlarda var. Hiçbir zaman çok fakir aile gibi değillerdi. Hatta lüks bile yaşıyorlar bazı konularda diyebilirim ancak kız kardeş evlenınce durumlar değişecek bir müddet sonra aldıkları para baya düşecek ekstradan

Evlendikten sonra bazı durumlar değişti maalesef. Maaşlarının daha da düşeceğini öğrendik bazı sebeplerden. O durumdan sonra eşim artık bu saatten sonra kardeşimin masrafları bana ait dedi

Evlendikten sonra bazı durumlar değişti maalesef. Maaşlarının daha da düşeceğini öğrendik bazı sebeplerden. O durumdan sonra eşim artık bu saatten sonra kardeşimin masrafları bana ait dedi
Bir çılgınlık yapıp işe kiye girmiyor kayınvalide? Gencecik kadın.

Bazı sebebler dediğiniz ne bi insanın maaşı niye yarıya düşer evlenecek olan kız nikah yapmayıp babasının maaşını mi alacak ben böyle birşey düşünüyorum.Evlenince işi birakip babasının maaşına mi ortak olacak

Yuh artık bunlar az olmuş ev alın birde kardeşine. Bu yaz görümcem evlenecek çeyrek takmayı düşünüyoruz. Kendisi biz evlenirken gram altın bile takmadı yeterli diye düşündük çok bile

Çok detay vermek istemiyorum ama dediğiniz gibi değil. İleride maaş şu anın 7.500üne düşecek diyeyim :)

Maalesef kendini hiç düşünmüyor devamlı kardeşlerinin annesinin eksik hissetmemesi için çabalıyor. E herkeste bu duruma alışmış. Her şeye koşmak zorunda kalıyor
Siz de alışacaksınız çünkü eşiniz bu. Adam gizli saklı yapmıyor, alacağını vereceğini söylüyor ve sizin itiraz hakkınız yok. Size takılan altınlar bile sizin tasarrufunuzda değil, ellemiycez dediğiniz halde onlara güveniyor. Her ay kenara atarım dediği altın da okuyan çocuğa gidecek. Akrabayla yapılan işe fazla güvenmeyin. Bugün belirlenen rakamların üzerinde zam yapar, yarın işler çok kötü der azaltır. Siz çalışmak istememeye atama beklemeye devam edin. Koşullar kötüydü, şartlar çok zordu, yıprandım... Herkes kapıdan özel şöförle alınıp plazadaki iş yerine götürülmüyor.

Hayat sizin hayatınız, ben bu dünyaya çile çekmeye geldim diyorsanız devam edin. Kocanız için sizin lokmanız değil ailesinin istekleri lüksü ön planda. Olur da aç kalmamak için çalışmaya karar verirseniz de paranızın kuruşunu elletmeyin. Kendinize harcayın, birikim yapın. Anne iki kardeşi karşısına alıp, durumumuz belli abinlerin evine tek maaş giriyor, sana sadece 1 bilezik alabilir fazlası olmaz bile demiyor. Bunu yapsa hem oğluna hem kızına adil davranacak ama onun yerine oğlunun tepesine biniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…