Ben ne yapayım?

Orda yaşadığınıza göre güvenli bölgeleri kayinvalidenden daha iyi bilirsiniz . Eşin gidelim diyorsa gidin .karısının ve kendinin canını tehlikeye atacak değil ya ..ailelere de herşeyi anlatmayiverin

Gidip gitmemenize bir şey diyemem ama ailesinin söylediklerini ona söylemeyip arada siz kalıyorsunuz farkediyor musunuz? Sizin aranız kötü olmuş şimdi de. Niye böyle bir ortam yaratıyorsunuz.
Annenler böyle diyor, bizi düşünüyorlar haklılar filan diye yumuşatarak anlat senin de neden istemediğini.
Bu kadar ayrıntılı her şeyi de anlatmayın ailelerinize

Ben demesem eşim der Bu sefer ben saklamış olurum

Sizin aranızda böyle gizli saklı mı var eşine diyeceksin ki annenlerin içi rahat etmiyor bana sürekli çıkmayın diyorlar ben de endişe ediyorum
Herhalde eşinle her şeyi konuşabilmelisin

Evet farkındayım ve kendimi işe yaramaz hiçbir şey yapamaz hissediyorum

Annesi babası korktuğu icin öyle diyordur muhtemelen Rabbim korusun sizi ve zor gorevde bulunan tün kardeslerimi insallah bisey olmaz Allahın izniyle gidin ne sizin nede esinizin kalbi kirılsın

Yemeğe gidemeyecek kadar kötü bir yerde misiniz ?

zaten kusura bakmayın da bu bir sorun olamaz. siz sorun görmemişsiniz bence. nelerle mücadele edip zaferler kazanan insanlar tanıyorum ben. konuşun eşinizle olsun bitsin.nedir yani.

Tatlım sen istemiyorsun da , aileyi bahanemi ediyorsun. Okuduğum en tuhaf konu.

Konu sahibi siz kaç yaşındasınız?
Bu platformda okuduğum en garip dert...
Ne yapayım? Diye sorarak ne demek istediğinizi anlamakta gerçekten zorlanıyorum.
Yetişkin ve evli bir insan olarak bu kadar basit bir konuda dahi insani/ailevi ilişkilerinizi düzenleyemiyorsanız bence esas dertlenmeniz gereken konu bu olmalı...

Ne yapmalıyım sizce

Eşinizin ailesi neden bu kadar önemli sizin için? Bahsetmeyin planlarınızdan diyenlere o zaman eşimden duyarlar ben saklamış gibi olurum demişsiniz. Bırakın bazı şeyleri de sizden değil kendi oğullarından duysunlar bundan normal ne var ki? Hem şikayetleri varsa direk ona anlatırlar böylece. Siz niye evin call center elemanıymış gibi kv'den gelen telefonlara göre ev hayatınızla ilgili aksiyon alma ya da evinizdeki en yeni gelişmeleri eşinizin ailesine aktarma görevleri belirliyorsunuz ki kendinize. Telefonda iki hoşbeş edip hallerini hatırlarını sormanız yeterli sevginizi saygınızı göstermek için.

orda yasayanlar nasıl yasıyorlar
bızım burda cafede oturdugumuz yerde kafamıza ucak dusmeyecegı araba ucmayacagı ne malum ?
yemeye gıdemeyecek kadar kotu bır yerde olsanız zaten esınız sızı dısarı cıkarmazdı heralde dıye dusunuyorum
ara bozmus gıbı olmazsınız esınıze aılen endıselenıyor bır yere gıtmeyın dıyor onemlı olan bırlıkte olmak evımızde yıyelım dıyebılırsınız ama evınızde oturdugunuz yerde bomba ıle havaya ucmayacagınız da bellı degıl

ölümün nerden ne sekılde gelecegı bellı olmaz
izmir de ıstanbul da oturdugu yerde gıttıgı cafede sılahlı baskın sonucu kım vurduya gıden ölenler var
aıleler sıze oyle baskı yaparak daha cok psıkolojınızı bozacaklar soyleyın onlara bu sekılde

tovbe ya ınsanın kocasıyla nerede ne yapacagına aılesı mı karar verırmıs

Kvnleri anlayabiliyorum.ne olaylar var.insanin çocuğu oradaysa nasıl korkuyorlardir akillari fikirleri sizdedir ne yapsinlar.sik aramaları da bu yüzden sanırım.tabi siz de eve tikılacak değilsiniz ama mümkünse çok rahat davranmayın.tabi olacağı varsa olur eve tikılacak değilsiniz ama tedbiri elden bırakmamak lazim

Adam heveslenmis ayarlamış adama laf edemiyorum.
Eşinizin ailesi size birşey olacak diye korkuyor laf edemiyorum .
Ama sende ortada kalmışsın normal de sana da laf edemiyorum derdim de neden güzelce derdini anlatmıyorsun? Korkuyorum birşey olacak diye de yada git ama geldikten sonra dee bir daha gitmeyelim sana birşey olacak diye bize birşey olacak diye de.

Neyse azıcık işve cilve biraz da derdini anlatınca o da anlar. Üzülme ama bahaneler de üretme

Haklısınız kendimi ifade edemiyorum sanırım. Sinirlerim bozuldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…