- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi dertli0644
-
Ona paraları yetmez belki, 1 sene daha çalışsın onu da alır.
canına yandığımın dünyası işte, ahhh anne ahhh babaaaa gör gör okuttunuz da ne oldu
abim daha 14-15 yaşlarında anlamış bu dünyanın böyle olduğunu üniversite okumamış bi akrabamızın durumu çok iyiydi, oğlu o zamanlar 19 yaşındaydı ve altında o zamanın en lüks arabalarından biri vardı, annem abime çalış çalış diye söylendiği bi gün abim üniversite okuyunca ne oluyor ki sizin altınızda zar zor tuttuğunuz bi arabanız var x amcanın oğlunun altında bile y marka araba var demiş annem allak bullak olmuş hala da anlatırve annem de babam üniversite mezunu biri mimar öbürü iktisat mezunu
O zaman arttırıyorum, Paramparça ve İntikam dizilerinin çekildiği yalıyı alsın.Ona paraları yetmez belki, 1 sene daha çalışsın onu da alır.
Derdini seveyim butonu.
Canım sen burdakilere bakma ben seni cok iyi anlıyorum.Zaten aclıktan ağız kokuları buraya bile geliyor.Sen çık gel bana.Zengini zengin anlar.Üsküdarda sultan yalısındayım atla gel.hizmetçiye söyledim sen bdvden geldim de.O anlar.
Ne seversin aşçıya ona göre talimat vericem.Brüksel lahanalı ördek pilavı düşünüyorum severmisin
Ekişye koymadılar da belki buraya koyarlar.
Villa olmadan aslaaaKiiiz konu sahibesiiii Avon ev veriyomus bak ay sen şimdi onuda kucumsersin
Villa olmadan aslaaadiyor
Bazen acaip ihtiyaç duyuyorum valla.
Bu arada hepsi hikaye biliyosunuz dimi ?Hay villasina bomba koyaydim onun ben
Bu arada hepsi hikaye biliyosunuz dimi ?
Sallıyomuş canı sıkıldıkça
Bu sefer düşünmüş trilyonluk üye kılığına gireyim demiş
Bu arada hepsi hikaye biliyosunuz dimi ?
Sallıyomuş canı sıkıldıkça
Bu sefer düşünmüş trilyonluk üye kılığına gireyim demiş
Kaç eşi var acabaZaten eski konusu da esim tir soforu falan yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?