Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

Aynen ya bizimkiler de öğretmen ama 1 ev 2 yazlık birde birkaç dönüm arazi den Başka birşeyleri yok . Yine de bunada şükür

Eşimin bir amcası var işçileri calismaya götürüyor adam aylık 30 bin para kazanıyor .

Kiiiz konu sahibesiiii Avon ev veriyomus bak ay sen şimdi onuda kucumsersin

hem amele hem villa arıyor 1 trılyona :)) enteresan.o paraya villa istanbulda zor be canım.anca lüks bi residance tan 2+1 bi daire alırsın bence cokta huzurunu bozma bu konu ıcın. atakoyden al bı daıre otur.

Bu arada hepsi hikaye biliyosunuz dimi ?
Sallıyomuş canı sıkıldıkça
Bu sefer düşünmüş trilyonluk üye kılığına gireyim demiş

Biliyorum tatlım
Bende 27 yaşındayım 12 yaşında oğlum var
Yarın da yalı bakmaya gitcez hıh zenginimde zenginim kimeneee kii

ya anlamıyorum bu insanları konu ortada ya konuya uygun içeriğine uygun yorumlar yapın ya da yapmayın size ne adamın ne iş yaptığından kaç para kazandığından lüks tüketim ihtiyacından size ne?
konu sahibi arkadaşım bende villa aşığıyım ama bugün seçim yapacak olsam villa seçmem çünkü güvenli gelmiyor bana pencereme gölge düşse ödüm patlar sonra bakım ister sürekli dış cephesi çatısı tadilatı bitmez gibi geliyor bütün masraflar sana ait,şimdiki rezidanscelara gelince inanılmaz kış bahçeli filan eserler var öncelik konum olmalı bakın cihangire döküntü evler kaç paraya gidiyor niye merkezi diye, ilerde de pahası artmalı alacağınız yer değerlenmeli bu konulara cepheye vs dikkat edin derim

Zaten eski konusu da esim tir soforu falan yazmis
Kaç eşi var acaba
Ya da adam kaç işe birden yetişiyo
sayısız iş türetti
Hani işsizim demesin kimse şu konuyu bi okusun ille kendine uygun mesleği bulur konu sahibinin kocası hepsini yapıyomuş

Kız konu sahibi ben zengin eş istiyen hani..vardır artık senin tanıdığın eş dost bi bakıver bana canını yediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…