- Konu Sahibi dertli0644
-
Ah suzi..Keşke kulaklarına pamuk tıkayıp biraz daha idare etseydin..Kaçırdın trilyoner olma fırsatını..(konunu biliyorum,bakma değil trilyoner,zilyoner olsa çekilmez:)Bende istiyom Hayır yani benim terkeettigim rahmetli kocam bile kamu personeliyken ki bende oyleydim bu kadar biriktiremedik ayoool
Ay terketmeseydim acaba 3 5 seneye trilyoner mi olurdu kiii
Harbiden ya :)) ben 80.000 tl ile 8 kere tüp bebek yaptırır, illaki birinde anne olurumBen zaten 1trilyon 100.000-180.000 arası yazınca bi işgillendim..Abi böyle fark mı olur?
Senin o yazdığın farkla ben burda bi daire alırım...Valla bak..
biz haftada bir pazar kahvaltılarında eşimle bu cümleyi kurarız, alışkanlık işteeBazen eşim şöyle der :" Biz boşu boşuna okumuşuz "
Amin canım benim. .Bizde üçyüz beşyüz diyenlerdeniz..Yalnız değilsiniz:)Harbiden ya :)) ben 80.000 tl ile 8 kere tüp bebek yaptırır, illaki birinde anne olurum. Allah bize de "100.000- 180.000 falan bişeyler" demeyi nasip etsin; biz daha "300- 500" diyebiliyoruz.
Ahahhah hahTrilyon ne yahu? Yeni parayla mi eski parayla mi? Yeni paraysa ve trilyonu varsa 300 milyar € yapmaz mi asagi yukari? Iste her trilyonu olan vizyon sahibi olamiyor gelmis burda halkla fakirle egleniyor. Ben olsam özel bir jet ve dünyanin her bölgesinde lüks villa alirim her mevsim birine giderim ne sorucam kk üyelerine.
Zengin nasil zengin oluyor pintiligindenAhahhah hah
işte ban yıycem sonraYap yap az Gülelim :)
Cidden mi? Aidat 20 bin?Tabi bütün bu saydığım olumsuz şeyleri yaşamayacağınız özel yapılar da mevcut ama sadece aidatları aylık 20 bin liradan başlıyor ve mülk fiyatı milyon dolarla ifade ediliyor.
Kimi kandırdığını sanıyor hakkaten. Salak mı sanıyor. Bütün konuları tutarsız, 30-32 yaşlarındalar ama 18 yaşında çocukları da varmış.Canı sıkılan fake üye Eylül ayında el dost akraba sayesinde 150.000 parası varken Kasım ayında trilyonu olmuş yersen
Burda konu kişinin zengin olması ve bizim kiskanmamız değil Allah daha çok versin ama burası yeri değil kazen zibilyon tane forum açmış uygun bir yere açarsın ya da zaten o kadar parası olan adam emlakçıya gider heralde
Kaldı ki konu sahibi tutarsız, 235 bin sermaye ile iş kuruldu diyelim, 2 ayda 8 10 şube açıp trilyonlar kazanacak kıvama gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?