Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

Bende istiyom Hayır yani benim terkeettigim rahmetli kocam bile kamu personeliyken ki bende oyleydim bu kadar biriktiremedik ayoool
Ay terketmeseydim acaba 3 5 seneye trilyoner mi olurdu kiii
Ah suzi..Keşke kulaklarına pamuk tıkayıp biraz daha idare etseydin..Kaçırdın trilyoner olma fırsatını..(konunu biliyorum,bakma değil trilyoner,zilyoner olsa çekilmez:)

Daha dün internetten ev bakarken 1 trilyona ev gördüm de anneme bunları kim alabilir ki diye sormuştum. Alabilen varmış demek ki..

Şimdiden hayırlı olsun canım. İstanbul'u bilemem ama benim bulunduğum şehirde de ev fiyatları çok yüksek. 4 duvara vereceğim parayla villa tipi ev alırım dedim, haldır haldır ev bakıyorum. Ne stresliymiş of!
Sana tavsiyem acele etme. İçine gerçekten sinene dek bekle ve toprakla uğraşmayı seviyorsan sakın vazgeçme.
Allah hayırlısını nasip etsin. Kısmetimde hangi ev var çok merak ediyorum zaten hayırlısı

Ben zaten 1trilyon 100.000-180.000 arası yazınca bi işgillendim..Abi böyle fark mı olur?
Senin o yazdığın farkla ben burda bi daire alırım...Valla bak..
Harbiden ya :)) ben 80.000 tl ile 8 kere tüp bebek yaptırır, illaki birinde anne olurum . Allah bize de "100.000- 180.000 falan bişeyler" demeyi nasip etsin; biz daha "300- 500" diyebiliyoruz.

Trilyon ne yahu? Yeni parayla mi eski parayla mi? Yeni paraysa ve trilyonu varsa 300 milyar € yapmaz mi asagi yukari? Iste her trilyonu olan vizyon sahibi olamiyor gelmis burda halkla fakirle egleniyor. Ben olsam özel bir jet ve dünyanin her bölgesinde lüks villa alirim her mevsim birine giderim ne sorucam kk üyelerine.

Ahahhah hah

1 trilyona çok güzel daireler var bence. villa olarakta çekmeköy ve sarıyer taraflarında seçenek çok. ama lokasyon olarak buna sizin karar vermeniz lazım. işiniz gücünüz ne taraftadır vs.. ben olsam residans düşünürdüm. villa falan temizliği falan inip çıkması cok zor.

Bukadar parasi olan bi insanin gayrimenkul danismani olmali.

Allah baska dert vermesin

Tabi bütün bu saydığım olumsuz şeyleri yaşamayacağınız özel yapılar da mevcut ama sadece aidatları aylık 20 bin liradan başlıyor ve mülk fiyatı milyon dolarla ifade ediliyor.
Cidden mi? Aidat 20 bin?
Canı sıkılan fake üye Eylül ayında el dost akraba sayesinde 150.000 parası varken Kasım ayında trilyonu olmuş yersen
Kimi kandırdığını sanıyor hakkaten. Salak mı sanıyor. Bütün konuları tutarsız, 30-32 yaşlarındalar ama 18 yaşında çocukları da varmış.

Banlanmasını rica ediyoruz. Mune

annem malikanede dogmus villada buyumus bı kadın
normal daırede oturuyor evlendıgınden berı :)
annanemlere ne zaman gıtsem o evde rahat edemıyorum ısınması temızlıgı herseyı problem yahu basıt bı temızlıge bıle temızlık sırketı gıtmek zorunda kalıyor

ıh samımı degıl daıre daha guzel sıcacık yuva yuva

Bu kadar kisa sürede bu kadar paranin hangi iste kazanildigini tahmin etmeyen var midir? Hani okul önlerine kadar düstü, kullanma yasi artik ortaokul yaslarinda yaziyor ya gazetede falan... Baska türlü olamaz. 4 senede 8 döner restauranti falan mi dedi kacirdim artik. Bir de zenginlik servet düsmani olduk iyi mi? Kendi adima elin altin kaplamali sarayi, sayamayacagim kadar cok parasi olsun bana ne. Ben colugumun cocugumun ailemin sagligini isterim tek.

Konunun sahte oldugu eglenmek icin acildigi her kelimesinden belli ki zaten eski konularini bulup cikardilar. Yalan üstüne yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…