Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

Villa fikri bana çok uzak ki zaten trilyonumuz da yok maalesef
Bence kalabalık bi aile değilseniz villa sizin için büyük ve yorucu olabilir rezidans tavsiye ederim gayet kullanışlı lüks rezidanslar var TV , nette gördüğüm kadarı ile

biz haftada bir pazar kahvaltılarında eşimle bu cümleyi kurarız, alışkanlık iştee
Aynen valla bu devirde okumak boşmuş. Aç 2 doner dükkanı 1 yilda 1 trilyon kazan. Atalım diplomaları da hadi elele verip döner zinciri kuralım.. oleeeyyy her sene 1 villa alıcam.

dertli 0644, sana cok tesekkür ederim. Hava kapali soguk pazartesi sendromu yasarken yüzümü güldürdün ya Allah da seni güldürsün. Ben villa esim daire düskünü ha. Canim ne isin olur ki senin daire diyen fakirle. Her yerde "sorma kardes, askin gözü kör olsun, seviyorum ama bu huyu beni bitiriyor, benim gibi salon villa kadinina daire düskünü erkek hic yakisiyor mu, nasil yaparim ben fakir gibi daire köselerinde" mi diyorsun merak ettim.

Aha bizim evde de aynı konu var. Ben bahçeli bir ev istiyorum (bahçeli evler villa sayılıyor mu?) eşim site içinde güvenlikli bir daire istiyor. Paramız falan da yok, sıksak sıksak sizinkinin 20de biri kadar bir şeyler çıkar. Baktığımız evler de 200-300 bin civarı. Alabilecek miyiz, sanmıyorum. Bakması zevkli sadece.

Cidden biz niye okuduk yaw?

Canım sen burdakilere bakma ben seni cok iyi anlıyorum.Zaten aclıktan ağız kokuları buraya bile geliyor.Sen çık gel bana.Zengini zengin anlar.Üsküdarda sultan yalısındayım atla gel.hizmetçiye söyledim sen bdvden geldim de.O anlar.
Ne seversin aşçıya ona göre talimat vericem.Brüksel lahanalı ördek pilavı düşünüyorum severmisin

Son düzenleme:
Aynen valla bu devirde okumak boşmuş. Aç 2 doner dükkanı 1 yilda 1 trilyon kazan. Atalım diplomaları da hadi elele verip döner zinciri kuralım.. oleeeyyy her sene 1 villa alıcam.
açalım valla, okuduk da ne olduk şurda iki kuruş birikimimiz yok, ev mev hak getire zaten
her sene villa almayalım ama bence bi sene villa bi sene en lüksünden araba/arabalar olmaz mı?

Bugün ilk işim D sınıfı ehliyet almak için kursa başvurmak olacak. Ehliyet alınca da hemen tır şoförlüğüne başlıcam inşaallah 7-8 sene bu mesleği yapıp sonra amelelik yaparak sermayem oluncada dönercilik yapayım diyorum trilyonlar kazanmanın bu kadar kolay olduğunu bilseydim şu yaşıma kadar okul okumakla uğraşmazdım üzüldüm kendim için
(12 yaşında bi çocuğum yok umarım bu para kazanmama mani olmaz)

Ay valla bende yorumları okumadan yorum yaptım
Ne Dangalak insanlar var yaw insan diye karşımıza alıp yorum yapıyoruz bizde
Çok sinir oldum kendimi temizliğe vurmalıyım gidip 35 odalı fillamın camlarını silicem

cumhurbaskanina soylede seni sarayinda yasatsin.. magdem villa istiyorsun.. millet kafayi yemis.. sen neyin kafasini yasiyosun konu sahibi.. bu kdr zenginlikte muhakkak kul hakki vardir..

Aynen ya . Böyle kısa Yoldan "trilyonlar" kazanmak varken . .
canına yandığımın dünyası işte, ahhh anne ahhh babaaaa gör gör okuttunuz da ne oldu
abim daha 14-15 yaşlarında anlamış bu dünyanın böyle olduğunu üniversite okumamış bi akrabamızın durumu çok iyiydi, oğlu o zamanlar 19 yaşındaydı ve altında o zamanın en lüks arabalarından biri vardı, annem abime çalış çalış diye söylendiği bi gün abim üniversite okuyunca ne oluyor ki sizin altınızda zar zor tuttuğunuz bi arabanız var x amcanın oğlunun altında bile y marka araba var demiş annem allak bullak olmuş hala da anlatır ve annem de babam üniversite mezunu biri mimar öbürü iktisat mezunu

Kadının parası var diye bir dövmediğiniz kalmış. Herkes fakir, herkes mutsuz olsun da siz de rahat edin biz de. Bu nedir ya? İlla herkes 300 lirayla öğrenci geçinir mi diye konu mu açmalı ? Siz de ben geçindim o da geçinsin diyin.. Ay darlandım valla.. Canın ne istiyorsa onu al konusahibesi. Sevmediğin evde ömür geçmiyor.

Kızlar trilyon filan yokmuş
Niye bunca yıl okuduk o halde filan yazmışsınız da tekrar hatırlatayım dedim
Kuru sıkıymış herşey
Kah ailelerden yardımla 150 bini zorlayıp ev alıyorlarmış
Kah 6 aylık evliymiş
Kah 18 yaşında oğlunun kilo takıntısını sormuş filan yaşım da 30 demiş
Millet tanıyomuş ta ben yeni denk geldim
Her türlü deli var işte, sanalda zenginim deyince ne oluyosa

Ben olsam ikisini de alırım.

Neyse şizofrenmiş...

8 yıl amelelik yaparak o parayı toplayabilmesinden sonra konunun fake olduğunu anladım zaten. Normal şartlarda değil 8 sene 80 sene amelelik yapsan o parayı toplayamazsın. Hiç mi yemek yiyip içmediler öyle bile olsa olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…