Benden daha ne istiyorsun diyen kocam

Feminist olmamanın nesiyle övündünüz anlamadım. Feminizmin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz muhtemelen, erkek düşmanlığı demek değildir.
 
tebrik ederim en hamarat kadın seçildiniz demek mutfak pisken duramazsınız

Hanımefendi ben ne anlatıyorum iki saattir konunun başından beri diyorum ya zor geliyor diye. yapmasam ben de pis dursam zor gelmez herhalde çünkü yapmamışım ve kolay olmuş? paradoksu anlayabildiniz mi? yani yaptığım için zor geliyor zaten alla alla
 
Feminist olmamanın nesiyle övündünüz anlamadım. Feminizmin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz muhtemelen, erkek düşmanlığı demek değildir.
Ne alaka kardeşim övünürüm tabii. Bizim ülkemizde gereksiz feminizm çılgınlığı var. Kanunlarimiz desen rezalet. Çifte standarttan nefret ediyorum. Bir kişinin yaptığı eylemi hepsine yikmiyorum. Evet sorunlu kadınların olduğu kadar sorunlu erkekler de var.
Feminizim erkek düşmanlığı demedim. Erkek düşmanlığı olmadığını da biliyorum. Ama ülkemizdeki her -izm ile biten anlayışın fazla abartilmasi nedeniyle ülkemdeki -izm lere karşıyım.
Oldu mu. Övünüyorum evet övünüyorum bir daha övünüyorum. Oldu mu.
 
Yav ne alaka hamaratlıkla. Tembelsiniz. Evde iken çocuğa göz kulak olamayacak kadar. Kabul edin. Yaptığınız için zor gelmiyor zorluk yaşadığınız için yapamıyorsunuz.

Evine yardımcı alan insanlar,hayatları kolaylaşsin diye alıyor. Siz de bunun için alıyorsunuz.
 
Hayatınızda hiç evden çalışmadınız sanırım (hatta ofisten bile çalıştığınıza şüpheliyim). Evden çalışsak bile toplantımız oluyor, çalışma odasına kapanıp saatlerce çıkamıyoruz ya hani. bakıcı da bunun için var. çocuğa nasıl göz kulak olayım bu nasıl cahillik. hiç mi evden çalışan tanıdığınız yok hayal bile edememişsiniz.
 
Bence siz hala lohusa depresyonundasınız. İlk bebeğimde ağır lohusa depresyonu geçirdim ve sıvı sabun bittiğinde yerine yenisini bile koyamıyordum, elim kolum işe kalkmıyordu resmen. Yani düşününce 2 saniyelik iş ama insan depresyonda olunca gözünde her şey büyüyor. Zamanla geçti çok şükür. İsterseniz terapi alın.
Bi de bakıcıya o kadar ödemeyin
 
Evet hiç calismadim. Çalışma hayatım da evden çalışmaya müsait değil. Cahil olan sizsiniz. Hakaretinizi size iade ediyorum.
Zaten akıllı bir şey olsaydınız sadece çocuk bakımı için +20k vermezdiniz.
Evden çalışmayi hayal edemebilirim ama sizin gayet tembel olduğunuzu hayal edebiliyorum. Zira tembelsiniz.
 
Ev isi konusunda ben de tembel ve usengecim.

O yuzden her seyi ayni gun yapmiyorum veya eglenceli hale getirmeye çalışıyorum. Bir tek kopekler oldugu icin gunluk duzenli elektrik süpürgesi tutuyorum o kadar.

Tozu mesela gun icinde telefonla konusurken aliyorum.

Mutfagi toplarken dizi açıyorum, boylece hem dizimi izliyorum hem mutfakta gecirdigim vakit gozume batmiyor.

Camasir asarken muzik dinliyorum.

Sevmediginiz isleri yaparken gecirdiginiz vakit cok batiyor evet. O yuzden muzik, dizi, film vs esliginde yaparsaniz fark etmeden bitmis oluyor.

Bir de 2,5 kisisiniz. Eviniz o kadar batmiyordur. Derin temizlik beklemeden gunluk robot calistirirsaniz en azindan supurge tutma araliginiz biraz uzar.
 
Sizi kırmak istemem ama depresyon diyorsanız destek alın zira eve bebeğe yemeğe tek başına bakan binlerce kadın var eşleri kendi suyunu bile doldurmayan var ne biliyim saysam örnek çok fazla bence eşiniz gayet iyi bu dediklerinizi yapıyorsa siz sanki biraz kafanızda büyüttünüzz
 
Tavsiyem bakicinin yanı sıra haftada bir yada iki gün temizlik için yardımcı bulmaniz. Ben ikizlerle anca öyle rahat etmiştim.
 
Adam haklı.adamı yumuşak bulup, tepesine çıkmışsınız.bir gün öflesin, püflesin, mizmızlansın da görürüm ben sizi.nasıl etekleriniz tutuşuyor.
 
Ev işleri size kalmamalı kesinlikle ancak zaten kalmıyor. Lohusalıktan dolayı bence hayatı adama dar ediyorsunuz bir şekilde destek almaya çalışın. Çoğumuz çalışıyoruz zaten eve gitmeye kalksam saat 7 oluyor anlamamak zor.
 
Eşiniz haklı. Maddi manevi elinden geleni yapıyor, daha ne yapmalı? Üstelik siz evden çalışıyorsunuz aralarda zaten ev işlerini detaylı olmasada yapabilirsiniz. Mesela çamaşır işi, vs gibi
Sanırım düzen kurmakla ilgili sıkıntınız bar.
 
İkiniz de haklısınız. Çocuklu hayat çok zor. Bakıcıya o kadar verince size ne kalıyor acaba. Çok da kalmıyorsa bir iki sene ara vermenizi tavsiye ederim işe. Çocuk iki buçuk olumc ada kreşe verir işe dönersiniz. Böyle baya gergin mutsuz bir aile ortamınız olur.
 
Ee kocanız haklı çünkü erkek haliyle iş yapıyor ve yoruluyor. Erkek adam ev işi yapmaz, yapamaz. Doğa kanunlarına aykırı.
Genelde hep kendimin kadın olmadığını öğrenirdim bu sitede, bugün de kocamın erkek olmadığını öğrendim çok şükür. Neyse evlilikte kadın erkek dengesini böylece yakalamış oluyoruz
 
Bence adam haklı daha ne yapsın yani ne kadar erkek yaparsa yapsın uzgunum yeni doğan çocuk anneyi ister anneye bağımlıdır bir süre malesef yorgun olacaksınız yani herkes cocuk yaparken bir süre annenin gerçekten kendini yıpratmaya gerektiğini bilmeli
 
Kölelik kalktı, belki haberiniz yoktur. Çocuk için tuttuğu bakıcıya, ev temizlettirmek isteyen insanlardan ciddi anlamda nefret ediyorum. Çevremde de var böyleleri. Patronları mesaiye kal derse ya da ekstra iş verirse çıldırırlar, kendileri aynı paraya tek kişiden birçok şeyi talep etme hakkına sahip olduklarını düşünürler.
 
İşe alınan kişi çocuk gelişimi vs mezunuysa eyvallah.

Eğitimli değilse 'ücreti mukabilinde ve baştan konuşarak' gayet iş istenebilir.
 
8 saat mesai yapan bir çalışanın izni 1 saat olduğunu düşünürsek ve on aylık bir bebek gündüzleri minimum 2-3 saat uyuduğunu hesaba katarsak (öncesinde konuşulup anlaşılmışsa) bakıcı bayanın günlük hafif ev işleri yapması neden kölelik olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…