beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

Siz hamileyken,reglken,lohusayken aldatır sizi evlenince.
Hem sizi sevip hemde fantezilerini anlatmasi da ironik.bana gönül eğlendiriyor gibi geldi playboy umuz.

Yoluna devam kardesim.. konu açmssınız ve çeşitli görüsteki insanlar yorum yapacak elbetteki.

Siz hamileyken,reglken,lohusayken aldatır sizi evlenince.
Hem sizi sevip hemde fantezilerini anlatmasi da ironik.bana gönül eğlendiriyor gibi geldi playboy umuz.
Fantezilerini anlatmadı yahu. Öyle cinsel bişey konusmadık. Beni sevgili gibi sevmiyor biliyorum. Değiliz zaten.

Bu adam sizin onu sevmenizi sevmiş almış egosunu taaa tavana vurmuş ne anlatırsa anlatsın kabul edip sevmeye devam ettiğinizi düşünmüş (aşk gibi sevmek) şimdi de sizden açık bi ilişki istemiş gel işimizi görelim ama ben başkalarıyla olmaya devam ederim demiş bunu derken de öyle bi cilalı konusmus ki sizi sevgisine inandırmış. Şimdi sizin yapmanız gereken bu adamsıya yol vermek gitsin egosunu idini süperegosunu duş için 100 dolar daha isteyende halletsin. Bu adamsı asla sizinle evlenmez gel benimle kal derken de zaten birlikte yaşamayı kastediyor.

Merhaba,
bence cok iyi niyetli temiz kalpli bir insansiniz, belki bu kisinin yasca sizden buyuk olmasindan dolayi , gerek hayat tecrubesi gerek mesleki tecrubesi sizi etkilemis, ona belki hayranlik duyarak asik olmussunuz. Uzaktan iliskiler hele hele yuzyuze olmayanlar buyuk yanilgilar ve cogu zaman kafamizda hayalini kurarak eskiklerini doldurdugumuz insan modelleri uzerine kurulur.
Karsinizdaki kisi size ne kadarini anlatirsa o kadarini bilirsiniz ve ne kadarini paylasirsa o kadar hayatina dahil olursunuz, biz bilemeyiz belkide gercekten arkadas dost olarak iyi bir insandir, yanlis anlamayin tanimadigim birisini kotuleme gibi bir sey yapmiyorum. Demek istedigim yanilgi icinde olabilirsiniz, ve o kiside sizin aciklamaniz sonucu ona arkadasiktan fazla duygular beslediginizi de ogrenmis ama kendisi bu anlamda bir karsilik vermek istememesine ragmen sizi hayatinin bir kosesinde tutmaya devam etmis.
Nedenlerine gelecek olursak, ne yazikki cagimizin sorunu, hepimiz kalabaliklar icinde yanliz insanlariz, gerek meslegimiz gerek secimlerimiz sonucunda baska ulkelere baska sehirlere gitmek oralarda hayat kurmak zorunda oluyoruz ve yanliz kaliyoruz. Ozellikle bir yasa ve bir sosyal statuye sahip olduktan sonra ister istemez bir duygusal bosluk basliyor insanin hayatinda kimimiz dogru kimimiz yanlis iliskilerle doldurmaya calisiyoruz ve bu cok insani bir duygu.
Size tavsiyem o kisiden uzak durun! Sizin icin sadece zaman kaybi ve kalp kirikligi olacaktir devam etmek. Simdi ``asik`` oldugunuzu dusunmenizi tek sebebide bence gozunuzde ulasilamaz kildiginiz ve size cekici gelen o gizemli kisi.. Eminim bircok kisinin hayatinda olmustur bu tarz iliskiler... Yinede sonuna kadar yasamak isterseniz, yani yanina gidip kendisinin de dedigi gibi yakinlasacaksiniz, muhtemelen yaninda kaldiginiz 3-5 gun sanki hayalde gibi hissedeceksiniz , hersey toz pembe olacak, ve yasadiginiz sehre gidip gercek hayata dondugunuzde o hayali devam ettirememek size aci verecek, kisinin tarif ettiginiz ozelliklerine bakarsak sizinle bir iliski yurutemeyecek ve sadik kalamayacak. Sizin yasadiginiz kisa macera ise size kalp kirikligi ve hayalkirikligi ve pismanlik olarak kalacak. Ha bide su bos vaadii soylemissiniz, sen akillisin cok calis buraya gel demis, bu insan sizin hayatinizda ki yeri nedir ? onemi nedir ? ne kadar guveniyorsunuz ona, ki hayatinizi bu denli etkileyebilecek bir karari o kisiye guvenerek vereceksiniz. Eger uzaman olacaksanizda kendiniz icin calisin, kendi istediginiz sehre gitmeyi hedefleyin derim. Kusura bakmayin biraz karamsar ve agresif yazdim ama hayatin gercekleri bunlar, adam orda her gece onla bunla dusup kalkiyor, kustahca bunu size anlatiyor, ya aslinda sen burda olsaydin iliskimiz olabirdi diyor, simdi sevgili olsak ben libidom da dolayi sana sadik kalamam diyor. Kusura bakmayin ben bu anlattiklarinizda kustah faydaci cikarci ve size sadece kendi egosunu tatmin etmek icin yaklasan ve sizi sirf bu sebepten dolayi hayatinda tutan bir adam goruyorum. Tek soyleyecegim sey uzak durun hayatinuzdan cikarin. Ve kendinize gercek bir iliski gercek bir insan gozle gorulur elle tutulur en azinda sacma bahanelerin arkasina siginarak yasadigi carpik iliskileri normallestirmeyen birini bulun derim. Acikcasi ben boyle bir adamla birakin sevgili dost olmayi arkadas bile olmazdim.

ıssız adamı seyrettin mi, ıssızadamlar çok piyasada ve bu anlattığın adamda onlarsanbiri, kimseyi sevemez, çünkükendi hayatından, özgürlüğünden vazgeçemez, unutgitsin

Hayır ben aslanım ama öyle cinsellik diye bağıran biri değilim. Ve evlenmeden de düşünmüyorum. Bana uygun değil

Seni degil sevgili adayini kastetmistim bn.
Ikizler burcu oldugunu soylemistin galiba ill sayfalarda yanilmoyosam.

bu adamın sizi sevmediğini ve zerre kadar değer vermediğini kendinize bakarak anlayabilirsiniz! siz şuan hem bu adamla konuşup hem başkasıyla görüşüyor musunuz? okuduğum kadarıyla hayır. sizinle ego tatmini yapıyor. yaşınız gençmiş güzel bide kariyeriniz var bence daha iyilerine layıksınız

Libidosu yüksekmiş:) hiç ciddi düşündüğü kıza edilecek laf mı bu.bütün suç libidonun zaten.

Adamcağız sana şöyle demiş

"Giderin var, Yanımda olsan ilişki yaşardık muhtemelen seni affetmezdim ama uzak bir ilişki yaşayıp da şimdiki rahatından, zevkimden ayrı kalamam.
Olur da bir gün buraya gelirsen seninle de bir Şeyler yaşarız."

Ne aşk var ne evlilik vaadi. Böyle bir adamdan hayır gelir mi sence?
Bu kibar, incitmeyen çok nazik arkadaşınız şimdilik böyle sizden hevesini almadığı için. Aldıktan sonra telefonlarınıza bile çıkmayacaktır...

Şu ünlü dizideki Aslan karakteri gibi canım kusura bakma ama ondan ne köy olur ne de kasaba kendine aklı başında birini bul.Adam fazlasıyla değişik herhangi bir birliktelik yaşasan bile en çok üzülen sen olursun.

bu ne ya aşığım ama hormonlarım var üf böyle tiplerden tiksiniyorum ya vardır ya yoktur net ya istersin ya istemezsin böyleleri anca akıl bulandırır bi cacık olmaz bu tür öküzlerden

şimdi söyleyeceklerim biraz acı olacak ama sakın yeme bu zokayı bebeğim.. seni tek gecelik edecek sonra bye bye beybi diyecek... senin için değerli önemli olan birşey onun için hiçde değerli olmadığı için şuan alamadığı ulaşamadığı o şeyi aldıktan sonra gözündeki tüm havan hayalin puffff gidecek.. istersen dene git gel ve gör..

doktorsunuz,belli bir çevreniz olmalı,gençsiniz,okuduğu kadarıyla mantıklı bir kadınsınız..neden reelde biriyle görüşmek tanışmak flört etmek yerine ,uzaktan,face miş w.app mış görüştüğünüz bir admala bunları yaşıyortsunuz aklım almıyor benim..
aşk dokunmadan olur mu hiç? illa sevişin demiyorum(istiyorsanız onu da yapın da ),elini tutmadan,dokunmadan gözüne bakmadan ,telefonda pc de aşk olmaz kusura bakmayın..
adam dürüst en azından ,demek ki sizin dediğiniz gibi biraz dost,biraz sevgili falan değil.beğeniyor ,gelirsen yanıma giderin var diyor..
reelde canlı kanlı erkek bulun kendinize,:)

adam tek gecelik ilişkiler adamıyım üzerim demiş, siz beni düşündü diye aşık muamelse yapıyorsunuz içten içe adama
hayı canım o, o kadar basit değil
adam tek ilişkilerden sıkıldığında aile kurmak istediğinde mevkinde yükselirse seni düşünecek sana aşık falan değil
doktorlar çapkın olur etrafta ne kadar fazla var bunlardan

.Sevgili doktor hanımcım bunca şeye rağmen aklın karışıyorsa birşey diyemiyeceğim... Lakin son yazdığı "libidosu yüzünden başkalarıyla birlikte olmaktan vazgeçmiyor" bu seni hiç hayatında etkilemiyecek mi? Biran önce toparlanmalısın. Hayatını böyle bir insanın ne düşündü ne yaptı neler hissettirdi gibi şeylerle geçirme...yazık.
Yine sevilen bir kulmuşsunda seni kullanmadı libidosu yüzünden. Böyle birine zaman harcamayın. Araya biranönce mesafe koyun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…