- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
O gün hiçbişey senin yanında sonsuza kadar olmanın verdiği hazdan önemli değil demişti.
Yok bu günkü mesajını yazdım sabah 8de yazdı
Lütfen sen yazma takip etme. Saygısı olmayana bişey demiyorum ben. Sizin muhakeme gücünüz yetwrsi geliyor yorum yapmayın bence. Ben o lafa inandığımı söyledim mi ?? Yazdığını söylüyorumYalan diye bir şey var, duydunuz mu hiç
Ya siz ultra mega süper safsınız ya da bizimle dalga geçiyorsunuz.
Ben artık yazmayacağım bu konuya.
Sevgili değiliz ki o yüzden dedikleri beni üzmüyordu. Ama o gece bunları diyince sevgili olacağız bigun diyince önce sevinir gibi oldum ama sonra uçkurunu dusunduğu için sesssiz kaldım. Uzaklaşmak istiyorum. .cok zor olsa gerek.. ben cok aşırı kıskancımdır. ondan dolayı eşimin çoook yakısıklı biri olmasınıbile istememiştim. kaldı ki senin doktor civanım neler anlatıyor.
dayanabiliyo musun anlattıklarına ?
Yoo beni çok seviyor ama aşık değil..
Sanal bişey değil bu. Reelde görüşüyoruz kongrelerde filan
Sen hala seni sevdigini dusunuyorsun nasil bir dusunce yapisi ben anlamadim. Bu adam baska kadinlarla beraber libido filan meselesi degil bu su an hayatinda biri yok olursa ne seni gorur ne o gunubirlikleri. O yuzden onun o laflarina kanma laftan kolay ne var.
Bana da biraz oyle gibi geldi ne yalan diyeyim degilse durumu vahim kurda kusa yem olacakBen çözdüm olayı
Konu sahibi bizimle dalga geçiyor...
Şu uyeye aldırış etmeyin.Bana da biraz oyle gibi geldi ne yalan diyeyim degilse durumu vahim kurda kusa yem olacak
Tebriklerrrrr, gercekten daha iyilerini hak ediyorsunuz, en doğrusunu yapmışsınız, bu aksam memlekete gidiyorum mutluyum, mesajınızı görünce daha bir sevindim sizin adınıza, mutluluğu hak ediyorsunuz sizin gibi biriyleMerhaba
Son durumu anlatıyorum kızlar
Mesajlarına cevap vermedim aradı. Açmadım ama en sonunda açtım hiç bişey olmamış gibi naber filan dedim. O da iyi değilim bişey mi oldu neden cevap vermiyorsun bana dedi.
Ben de şunları soyledim
Sen beni bin kez de çok sevdiğini soylesen ben senin tarafından zerre sevilmediğimi biliyorum. Beni sevmiş olsan değil 1 yıl 10 yıl beklerdin.. Sen beni rezerve tutuyorsun beni sevmiş olsan aşk gibi değil dost gibi bile sevsen bana bu işkenceyi yapmazsın. Ben 1 yıl boyunca senin acaba bu gece hangi kadınla diye libidonu mu düşüneceğim?? Lütfen benim aklımı hafife alma. Sen bana benim yanımda olmanın hazzının muhteşem olduğunu soyledikten sonra bi gece libidon pik yapınca hangi sarışında demleneceksin ? Ben kalacak mıyım o anda? Git lütfen. Bana en buyuk kotluluğu yaparsın kalmakla dedim..
Kapattım konuşmasına izin vermeden bunlwrı söyledim ve kapattım.
Çok rahatladım valla.
süpersin doktorrrMerhaba
Son durumu anlatıyorum kızlar
Mesajlarına cevap vermedim aradı. Açmadım ama en sonunda açtım hiç bişey olmamış gibi naber filan dedim. O da iyi değilim bişey mi oldu neden cevap vermiyorsun bana dedi.
Ben de şunları soyledim
Sen beni bin kez de çok sevdiğini soylesen ben senin tarafından zerre sevilmediğimi biliyorum. Beni sevmiş olsan değil 1 yıl 10 yıl beklerdin.. Sen beni rezerve tutuyorsun beni sevmiş olsan aşk gibi değil dost gibi bile sevsen bana bu işkenceyi yapmazsın. Ben 1 yıl boyunca senin acaba bu gece hangi kadınla diye libidonu mu düşüneceğim?? Lütfen benim aklımı hafife alma. Sen bana benim yanımda olmanın hazzının muhteşem olduğunu soyledikten sonra bi gece libidon pik yapınca hangi sarışında demleneceksin ? Ben kalacak mıyım o anda? Git lütfen. Bana en buyuk kotluluğu yaparsın kalmakla dedim..
Kapattım konuşmasına izin vermeden bunlwrı söyledim ve kapattım.
Çok rahatladım valla.
Teşekkür ederimTebriklerrrrr, gercekten daha iyilerini hak ediyorsunuz, en doğrusunu yapmışsınız, bu aksam memlekete gidiyorum mutluyum, mesajınızı görünce daha bir sevindim sizin adınıza, mutluluğu hak ediyorsunuz sizin gibi biriyle
:-*süpersin doktorrr
ikizler burcu... olay şimdi çözüldü işte.. hepsi benim olsun istiyor işte, tek kişiye bağlanayım iştemiyor..Ya ikizler burcu ve kesinlikle kısıtlanmak istemiyorhatta bana sen benim olana kafa hayatına girenlere karışmıyorum dedi ya. Manyak mıdır ne
Uzaktan ilişkisi olmuş önceden yurutememiş ondan bence şuan yine aynısı olsun istemiyor ama beni de cidden kaybetmek istemiyor
Aynen öyle. Burçlara inanmazdım bi deikizler burcu... olay şimdi çözüldü işte.. hepsi benim olsun istiyor işte, tek kişiye bağlanayım iştemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?