beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

Yalan diye bir şey var, duydunuz mu hiç

Ya siz ultra mega süper safsınız ya da bizimle dalga geçiyorsunuz.

Ben artık yazmayacağım bu konuya.
Lütfen sen yazma takip etme. Saygısı olmayana bişey demiyorum ben. Sizin muhakeme gücünüz yetwrsi geliyor yorum yapmayın bence. Ben o lafa inandığımı söyledim mi ?? Yazdığını söylüyorum

Sevgili değiliz ki o yüzden dedikleri beni üzmüyordu. Ama o gece bunları diyince sevgili olacağız bigun diyince önce sevinir gibi oldum ama sonra uçkurunu dusunduğu için sesssiz kaldım. Uzaklaşmak istiyorum. .

sen elinin altındasın hep ve o kişi böyle de kalmanı istiyor. ara ara aklını bulandıracak ki hislerin, ona karşı olan duyguların depreşsin. ama o günün gün edecek..diyelim ki istanbula yakınına gittin.. her daim yapışık ikiz gibi gezemeyeceksiniz. o zaman bu beyefendi libidosuna nasıl dur diyecek? bence tehlikeli biri, uzak durmakta fayda var...kesin üzer

Yoo beni çok seviyor ama aşık değil..

Sanal bişey değil bu. Reelde görüşüyoruz kongrelerde filan

Sen hala seni sevdigini dusunuyorsun nasil bir dusunce yapisi ben anlamadim. Bu adam baska kadinlarla beraber libido filan meselesi degil bu su an hayatinda biri yok olursa ne seni gorur ne o gunubirlikleri. O yuzden onun o laflarina kanma laftan kolay ne var.

Ben çözdüm olayı
Konu sahibi bizimle dalga geçiyor...

Bana da biraz oyle gibi geldi ne yalan diyeyim degilse durumu vahim kurda kusa yem olacak
Şu uyeye aldırış etmeyin.

Bakın benim yorumlarımı okuyun. Goruşmesiğimi ve onunla sevgili olmayacağını söyledim değil mi?

Gelenkutusu lütfen sozune sadık kal ve yazma

sen elimin altında dur egomu şişiriyosun
ama fiziksel ihtiyaçlarımı görmem lazım buna izin vermen yada sesini çıkarmaman için sana yaşadıklarımı anlatıyorum
istanbula gel gidebildiği yere kadar ihtiyaçlarımı sende göreyim
ama tü bunlara aldırış etme kafana takma çünkü seni seviyorum nede olsa ihtiyaçlarımı karşılamak için dünden hazırsın :))

özet olaraküzgünüm ama söyledikleri tam olarak bu manaya geliyo karşında çok çok çok zeki bi erkek var asla aşık değil asla sevmiyo seven erkek hayatında biri olabilir dermi diyebilcekse hayatında olmasın zaten .... yarın bi gün biri sana yan baktıgında abicim ordan güzel görünmiyo gel bu açıdan bak burdan daha kusursuz mu dicek uzak dur rica ediyorum doktorsun güzelsindirde daha ne istiyosun boşver ya bak sen sallama 4-5 gün arar sonra adını bile hatırlamaz...

Merhaba
Son durumu anlatıyorum kızlar

Mesajlarına cevap vermedim aradı. Açmadım ama en sonunda açtım hiç bişey olmamış gibi naber filan dedim. O da iyi değilim bişey mi oldu neden cevap vermiyorsun bana dedi.
Ben de şunları soyledim

Sen beni bin kez de çok sevdiğini soylesen ben senin tarafından zerre sevilmediğimi biliyorum. Beni sevmiş olsan değil 1 yıl 10 yıl beklerdin.. Sen beni rezerve tutuyorsun beni sevmiş olsan aşk gibi değil dost gibi bile sevsen bana bu işkenceyi yapmazsın. Ben 1 yıl boyunca senin acaba bu gece hangi kadınla diye libidonu mu düşüneceğim?? Lütfen benim aklımı hafife alma. Sen bana benim yanımda olmanın hazzının muhteşem olduğunu soyledikten sonra bi gece libidon pik yapınca hangi sarışında demleneceksin ? Ben kalacak mıyım o anda? Git lütfen. Bana en buyuk kotluluğu yaparsın kalmakla dedim..

Kapattım konuşmasına izin vermeden bunlwrı söyledim ve kapattım.
Çok rahatladım valla.

Tebriklerrrrr, gercekten daha iyilerini hak ediyorsunuz, en doğrusunu yapmışsınız, bu aksam memlekete gidiyorum mutluyum, mesajınızı görünce daha bir sevindim sizin adınıza, mutluluğu hak ediyorsunuz sizin gibi biriyle

süpersin doktorrr

Teşekkür ederim
Burada sizin yorumlarınız çok iyi hissettirdi yazmasaydım melankolik takılacaktım ama şuan zerre uzgun değilim:) inşallah dediğiniz gibi olur hep karsıma boyleleri çıkıyor belki de hayırlısı budur. Bi sure kimseyi düşünmüyorum çok yıprandım..
Size de iyi yolculuklar :)

ikizler burcu... olay şimdi çözüldü işte.. hepsi benim olsun istiyor işte, tek kişiye bağlanayım iştemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…