beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

adı konulmamış ilişkiden her daim korkmuşumdur.
isterse başka kadınlara yanaşır söz hakkınız olmaz.
isterse iletişimi keser neden diyemezsiniz.
ve hatta gidip başka biriyle evlenip "ama ben sana bir şey vaat etmedim ki" de diyebilir, öylece kalakalırsınız.
bana sorarsanız zaman kaybı. daha iyi insanlarla karşılaşmanıza engel olur bu adam.

Böyle bir kişiye nasıl bir sevgi besliyorsun..
Seni kullanır atarım ,gelme böyle iyi diyor işte..
Midem kaldırmıyor benim böyle ahlak yoksunlarını
Değil sevgi ,evlilik..

Bana saçma geldi açıklamaları. Sen tam olarak tipi değilsin, karakter yönünden de tam paralel değilsin. Ama çevresinde bulamadığı bir şeyi sende buluyor. Belki huzur. Adını o da tam olarak koyamıyor. Mevkilerinizin yakın oluşundan dolayı da bu sallantıda giden bir ilişkiye dönmüş. Ama aşık olan hem de seven hiç bir erkeğin gözü başka bir kızı görmez. Libido falan hikaye.

Bence seni seviyor, bir o kadar beğeniyor da . Ama aşık değil. Genelde bu tip erkekleri %100 yola getirecek tek şey de aşk gibi güçlü bir duygudur.

Aynen de dediğin gibi uçkuru senden daha önemli.
Bu işin sonunda üzülen sen olursun.

Konunu okuyunca direk aklımdan geçenleri yazcam sana.
Bu adam flörtleşmeyi seviyor anladığım kadarıyla. Hani vardır ya ilişkinin adı konulunca soğuyan ama kaçan kovalanırı oynadıkcada baglanan tipler, işte bu o..
Eğer tam anlamıyla sevgili olursanız birbirinizi kısıtlayacağınızı ve bütün heyecanın bitecğini düşünüyor. Şu an bu şekilde olmak ona daha iyi geliyor. Ayrıca şu an onu düşünen her istediğinde konuşan biri var elinin altında. Sevgili olduğunuzda herşey daha net olacak. Sorumlu olacak yani. Ve dediğin gibi başkasıyla konuşsa bile aldatmış konumuna düşecek onu da istemiyor.

Sana aşık değil tatlım üzgünüm belki hoşlantı yada ego . Yakında olsa en azından öpüşüp koklaşırdık yanıma kar kalırdı uzak olunca böyle imkanlar yok ne gerek var kasmaya diye düşünüyor sanırım.

Sevse başka birine dokunamaz ki
Midesi kaldırmaz insanin
Bence bu adam ilerde su koyverir

Yakında olsan diğer kızlarla görüşmek için başka bahanesi olacaktı. Bu tiplerin hep bir bahanesi vardır.

Arkana bakmadan kaç
Ne bir açıklama yap ne iletişim kur.
Kısa zaman içinde sana düğün davetiyesi gönderebilir, sonra ne mi olur, senesine onu da aldatır.
Şu an kimleri seninle aldattığını bilmiyorsun bile.
Ayrıca seni sadece duygusal olarak beslendiği için yanında tutuyor. Gerisi hikaye..

sevdiğinden değil seni elde tutmaya çalışıyor

Elinin altında seni tutmak istiyor, ama aynı zamanda dış dünyadaki tekliflere de açık.
Üzgünüm ama 3 gün sonra hayatımın aşkını buldum evleniyorum diye yazarsa şaşırma.
Evlilik falan demişsin, birlikte düşünelim seninle evlenmek isteyen bir adam neden ilişkisine sahip çıkmasın ki? Cevabın varsa lütfen yaz.
Onun olduğu gibi seninde taliplerin olabilir ve senin gönlün başka birine kayabilir değil mi?
Gerçekten seven bir adam meydanı boş bırakmayı düşünmez.
Tüm genç kızlarımıza duyurudur!!!! Lütfen süslü cümlelere kanıp en güzel yıllarınızı böyle adamlar için harcamayın.
İmza: Bir dost

Yaşadığın şeye objektif bakamıyorsun ama görünen o ki adam senin aklını baya bulandırmış ve ağzı iyi laf yapıyor..Pişman olmak istemiyorsan kaç uzaklaş derim..

Adam seni sevmiyor. Söylenecek başka bir söz yok.
Sen istanbula gidersen olacakları söyleyim, gezersiniz tozarsınız çok güzel bir tatil yaşarsın hatta birlikte bile olabilirsiniz sonra şehirler ayrılınca 2 günde biter herşey.
Telefonlarına çıkmaz vb.

Yoo beni çok seviyor ama aşık değil..

Sanal bişey değil bu. Reelde görüşüyoruz kongrelerde filan

O gün hiçbişey senin yanında sonsuza kadar olmanın verdiği hazdan önemli değil demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…