beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

bellı degılmı bence hersey barız ortada....gıtseydın adam karsı koyamıcak senınle gununu gun edıcek sonra herkes yoluna by by dıyecektı...sen uzuldugunle kalacaktın...ama adam bu yanı.....sana asık felan degıl ....senı sevseydı libido felan vız gelırdı...sevmek boyle bırsey degıl
kendınızı aciz göstermeyın bence artık....hatta bu adamla konuşmayı kesin....

ıssız adam sendromu

ben olsaydım şayet görüşmeyi keserdim onunla. bu şekilde yürüyemez. hep aklını karıştıracak...

benimde böyle bir ikizler tanıdığım oldu. ikizlerden soğudum. ikizler erkeği uzak olsun bana derdim. büyük konuşmuşum şimdi 5 aylık ikizler burcu bir oğlum var.

ne ikizleri ne burcu yapma Allah ını seversen
bu adamdan eş olmaz sevgili olmaz
o da biliyor kendini geri duruyor , hiç sevmedim

hem de diyo ki bunu senden ben talep etmem günün birinde kendin talep edersin sen zaten aşığım demişin fıyyyy :)

canım böylelerinden uzak duracaksın bu sana yiyorsa gel demek oluyor senden çok emin ama ben böyle böyle böyleyimmm diyor... sen ona karşı net olmasın eğer seni bu kadar sarsıyorsa dur kardeşim yerini bil böyleyse böyle öyleyse öyle de.... bunları sana söylüyor ki yarın bir gün anlık yakınlaşmanız olup bir şey yaşadığınız da ben sana söylemiştim demek için....

kimsenin sözüne inanma yaptıklarına bak
ben de buradaki kadınların çoğuna da neler dendi neler konuları biraz oku orada da çok vardır
verilen sözlerden söylenen güzel cümlelerden çok da bir beklentiye girme
senin için ne yaptı ne yapıyor önemli olan o..
senin için uçkurundan vazgeçti mi.. hayır...o zaman aşktan bahsetmesin..
biraz sert söylüyorum üzülme ama gerçeği farketmek hakkın

ama bana göre bir erkek şu kızla öpüştüm bunla yattım yok evde 5 arabada 15 diyorsa bi halt yiyemeyip ego tatmini yapıp hava atıyordur kesin ve net sen birinden hoşlancan bide üstüne kıza diycen ki of gece nasıl seviştim adama he yav he derler

hayatını tek birine bağlı kalarak yaşamak istemiyo e adam tekgecelik ilişkilerini falan anlattığına göre bunlardan bol bol yaşayan biri.sen uzaktasın şimdi seni mi bekleyecek bişeyler yaşamak için.bütün kızlar benim diyor .)

anlamayacak ne var şimdilik hayatımı yaşarım,düzgün bir ilişki yada evlilik istediğimde de sen şuralarda biyerde dur demiş.Adam kendinden o kadar eminki yanına gittiğinizde illa birşeyler yaşanacağını düşünüyor ne sanıyor kendini aceba..

benim takıldıgım konu bu adam doktor bir de insanlar buna güvenip canını emanet ediyor sapık ya pabucumun doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…