Beyinsizmisim

Aq testi yaptırın

Aq testi yaptırın

Tabii ki kendi yetersizliği için seni suçluyor. Sen de zaten farkındasın ki cevabında çalıştığını okuduğunu vurgulamışsin. Eşler bazen birbirine kırıcı şeyler söyler, tartışır falan ama sizin tartışmanız kocanın aşağılık kompleksi etrafında dönmüş. Seçilen kelime ve verilen yanıtlar ona işaret ediyor

Okumakla okumamakla alakasi yok bunun, saygi, terbiye başka bi şey.. Ne üniversite mezunlari duyduk karisina kufur eden, siddet gosteren..
Kompleksi var muhtemelen.. Onun dışında başka sorunlarınız da var sanirim yine kompleks kaynakli..

Kompleksli evet..sende beyin varda ne ise yaramis dersen bi dahakine msji alir :)

Eşiniz ciddi kompleksli. Çok zor. Beyinsiz diye bağırmak ne sinir oldum. Küfürlü konuşmalar falan hiç hoş değil. Ömür geöer mi bu adamla bi uerden sonra senin psikolojini yerlebir eder.

Eşinizde bariz aşağılık kompleksi var.Kendini ezik hissediyor besbelli ve bunu tüm beyinsiz erkeklerin yaptığı gibi küfür ve fiziksel güç ile göstermeye çalışıyor.( gerçi şuan fiziksel güç kullanmasada ilerde bu da olur böyle beyinsizlerde )

Banım açıldı ya kavgalı dövüşlü ezmeli büzmeli konuda hemen etiketlediniz

kendinizi nasıl tutup öyle "cümle" şeklinde cevap veriyorsunuz ya?

ben olsam net çirkinleşirim bana beyinsiz diyen birine karşı. cırlarım falan hatta "sen kimsin be köpek" diye. çünkü gerçekten de o kim köpek? bu zamana kadar beynini kullanarak ne başarmış merak konusu.

Varisim burda galiba
Ne yalan söyleyeyim ben de kimsin yeaaa ezik tarzı bir cevap verirdim

Varisim burda galiba
Ne yalan söyleyeyim ben de kimsin yeaaa ezik tarzı bir cevap verirdim

ben de yeni geldim 1 haftadır banlıydım,gerizekalı adam konusu görünce "hığğğaaa" diye daldım serseri serbest stilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…