Aq testi yaptırınİyi geceler .akşam çok büyük bir yorgunluklarını işten geldim çocuğun ilacını icireyim diye cekmeceyi açtım çekmece karmakarışıkdi çeki düzen vereyim dedim.cocugun kırık dökük oyuncaklarını atayım derken plastik kırık bir oyuncak vardı.elimde kırıp atayım derken kırıldı sıçradı . Esim hiç bişey yokken beyinsiz diye bağırdı.oyuncak sıçradığı için .son günlerde çok kez dedi beyinsiz diye artık agirima gitti bağırdım ben de beyinsizsem nasıl okudum nasıl çalışıyorum dedim.esim lise mezunu ben yüksek lisans yaptim ama nedense her defasında küçümser aşağılar.boyle diyince okumussunda ne olmuş işten başka hiçbir şeyden anladığın yok küfürlü konuşmalar vs. Hiç biseyden anlamıyorsun bilgin yok falan canımı oldukça sıktı soluğu burda aldım . lütfen birşeyler yazin
Aq testi yaptırınİyi geceler .akşam çok büyük bir yorgunluklarını işten geldim çocuğun ilacını icireyim diye cekmeceyi açtım çekmece karmakarışıkdi çeki düzen vereyim dedim.cocugun kırık dökük oyuncaklarını atayım derken plastik kırık bir oyuncak vardı.elimde kırıp atayım derken kırıldı sıçradı . Esim hiç bişey yokken beyinsiz diye bağırdı.oyuncak sıçradığı için .son günlerde çok kez dedi beyinsiz diye artık agirima gitti bağırdım ben de beyinsizsem nasıl okudum nasıl çalışıyorum dedim.esim lise mezunu ben yüksek lisans yaptim ama nedense her defasında küçümser aşağılar.boyle diyince okumussunda ne olmuş işten başka hiçbir şeyden anladığın yok küfürlü konuşmalar vs. Hiç biseyden anlamıyorsun bilgin yok falan canımı oldukça sıktı soluğu burda aldım . lütfen birşeyler yazin
Tabii ki kendi yetersizliği için seni suçluyor. Sen de zaten farkındasın ki cevabında çalıştığını okuduğunu vurgulamışsin. Eşler bazen birbirine kırıcı şeyler söyler, tartışır falan ama sizin tartışmanız kocanın aşağılık kompleksi etrafında dönmüş. Seçilen kelime ve verilen yanıtlar ona işaret ediyorÖyle mi dersin
O zaman keşke zamanında çalışıp benim kadar eğitim alsaydın şimdı bambaşka bir adam olurdun. O zaman da karınla düzgün iletişim kurabilirdin belki deseydinSenin eğitimli halin bile benim kadar değil hiçbirseyden anladığın yok filan dedi
İyi geceler .akşam çok büyük bir yorgunluklarını işten geldim çocuğun ilacını icireyim diye cekmeceyi açtım çekmece karmakarışıkdi çeki düzen vereyim dedim.cocugun kırık dökük oyuncaklarını atayım derken plastik kırık bir oyuncak vardı.elimde kırıp atayım derken kırıldı sıçradı . Esim hiç bişey yokken beyinsiz diye bağırdı.oyuncak sıçradığı için .son günlerde çok kez dedi beyinsiz diye artık agirima gitti bağırdım ben de beyinsizsem nasıl okudum nasıl çalışıyorum dedim.esim lise mezunu ben yüksek lisans yaptim ama nedense her defasında küçümser aşağılar.boyle diyince okumussunda ne olmuş işten başka hiçbir şeyden anladığın yok küfürlü konuşmalar vs. Hiç biseyden anlamıyorsun bilgin yok falan canımı oldukça sıktı soluğu burda aldım . lütfen birşeyler yazin
AslındaMissCherryBlossom bu adamın hakkından öyle bir gelir ki, odanın bi köşesine çöküp ağlamaktan kendine gelemez.
Sizin bu adamla mutlu geçen bir anınız var mı, size 1 tane güzel söz söylüyor mu?
kendinizi nasıl tutup öyle "cümle" şeklinde cevap veriyorsunuz ya?
ben olsam net çirkinleşirim bana beyinsiz diyen birine karşı. cırlarım falan hatta "sen kimsin be köpek" diye. çünkü gerçekten de o kim köpek? bu zamana kadar beynini kullanarak ne başarmış merak konusu.
Varisim burda galiba
Ne yalan söyleyeyim ben de kimsin yeaaa ezik tarzı bir cevap verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?