Beyinsizmisim

Hadi bakalım ne kadar dayanacaksın :) Yalnız şimdi konuyu dağıtıyoruz diye ikimizde ban yemeyelim :)

Kavgalı dövüşlü konularda etiketleyip insanı zorla günaha sokuyorlar ben gachayım bu konuya da bir yorumum yok Allah bir yastıkta kocatsın amin

Boşanmayı düşünmüyor musunuz hiç ilk sayfayada yazdım ama sorulara pek cevap vermiyorsunuz nedense

Ne demek ben yüksek lisans o lise?
Eşim llkokul ben üni mezunuyum. Şimdiye kadar asla onu bu meseleden vurmadım vurmamda. Büyük bi aşağılama bu.. bi erkek kaldıramaz. beyinsiz demesinden önce küfürlerine kafayı takmalısınız bnce.

Saygı kalmamış gibime geldi saygı gidince sevgide bitiyor zaten. Heralde sizi kendinden yüksek yerde görüyor kabul edemiyor o yüzden de kendini yüceltmeye çalışıyor yanlış bir dille tabiki. Sakin bir zamanda artık çokça kırıldığınızı belirtin bence çünkü saygı gidince gerçekten sevgide gider olan evliliğinize olur

Birileri kocana çok fazla beyinsiz demiş ve sanırım hala da diyor. Hem de üstüne basa basa. En çok hangi hakaret kelimesini kullanıyorsa o kelimenin kişide yara açmış olduğu belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…