Binnaz Abla

Baktım baktım :) selma yı bılıyormusun ?

Selma Aydın sanırım, onun baktığı tarota hayran kalmıştım bende..

Maya Demir ve Saraylı yı yakalayamıyorum. Bir de bir yolun var da Emine beni benden alıyor, bayılıyorum onun baktığı fala ama son günlerde onu da yakalayamadım hiç

Binnazdakı selma ise ben baktırıyorum zaten o cok iyi verdıgı tarıhlerde dedıklerı cıktı :) mayada fena yaa ama bı dedıgı var oda olursa tam olacak hüma balda ıyıdı bunlar benım favorilerim :) bu arada Gunaydın canım :) baska onerecegın kim var saraylı ? Saraylı nasıl

A audrey_24 @Grey_ sizi özledimm bacılarr nerdesinizz

canımmmmmm, bende ozledım ama fal baktırmıyorum uzun suredır buraya gırdıkcede ınsanın aklına gelıyor
sizler neler yapıyorsunuz o kadar ılerliyor ki konular okuyamıyorum
arada bı fal baktırmak aklıma gelıyor ama baktırcak kimsede kalmadı çıkan fal var mı kuzular :)

Günaydınnnn,

Saraylı ya hiç baktıramadım ben maalesef... Çoğu kişi begenmese de Selin İmer i begenirim ben, bir yolun var Emine Kurtuluş ta çıkanlar oldu...Fal alem Meryem favorilerimden ve Telwe de Yusuf Hoca ya baktırmıştım o da bilmişti.

Nur Banu ya tarot attım şimdi, resmen tüm fal sitelerine girip falcılara bakıp aralarında karar kılıyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…