- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
Falalemdeki başka var mı ben bilmiyorum diğeriniHangi meryem canım bu
Falalemdeki başka var mı ben bilmiyorum diğerini
BinnaSada vardı canım ondan ya kime baktırcam ben meryem mi tolin hatun mu yoksa sarayli mi ciddeb kafam karıstıFalalemdeki başka var mı ben bilmiyorum diğerini
aaa tolin hatun diye falcımı cıkmış nerde bende atayımBinnaSada vardı canım ondan ya kime baktırcam ben meryem mi tolin hatun mu yoksa sarayli mi ciddeb kafam karıstı
Bende bilmıyorum sordum cevap bekliyorummm :)aaa tolin hatun diye falcımı cıkmış nerde bende atayım
tolin hatun degıldır o bılgehatundurBende bilmıyorum sordum cevap bekliyorummm :)
Senin önere bilcegin cıktı dedıgın varmıaaa tolin hatun diye falcımı cıkmış nerde bende atayım
bak iki mesaj uste yazdım sanaSenin önere bilcegin cıktı dedıgın varmı
Maya demir binnaz abla selma var tarot oda cok iyidi bide huma bal binnaz abla :) sarayli mı dıyorsun meryeme baktırdın mı hiçSenin önere bilcegin cıktı dedıgın varmı
Baktım baktım :) selma yı bılıyormusun ?bak iki mesaj uste yazdım sana
selmayı bılmıyorum canımBaktım baktım :) selma yı bılıyormusun ?
Canım telweedekı saraylı dımi bide biryolunvarda var saraylı o mıselmayı bılmıyorum canım
ıkısıde aynı kısı ama biryolun varda bakıyo artıkCanım telweedekı saraylı dımi bide biryolunvarda var saraylı o mı
Baktım baktım :) selma yı bılıyormusun ?
Binnazdakı selma ise ben baktırıyorum zaten o cok iyi verdıgı tarıhlerde dedıklerı cıktı :) mayada fena yaa ama bı dedıgı var oda olursa tam olacak hüma balda ıyıdı bunlar benım favorilerim :) bu arada Gunaydın canım :) baska onerecegın kim var saraylı ? Saraylı nasılSelma Aydın sanırım, onun baktığı tarota hayran kalmıştım bende..
Maya Demir ve Saraylı yı yakalayamıyorum. Bir de bir yolun var da Emine beni benden alıyor, bayılıyorum onun baktığı fala ama son günlerde onu da yakalayamadım hiç
Binnazdakı selma ise ben baktırıyorum zaten o cok iyi verdıgı tarıhlerde dedıklerı cıktı :) mayada fena yaa ama bı dedıgı var oda olursa tam olacak hüma balda ıyıdı bunlar benım favorilerim :) bu arada Gunaydın canım :) baska onerecegın kim var saraylı ? Saraylı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?